Головна » 2013 » Червень » 30 » Нові рекорди контрабанди
13:33
Нові рекорди контрабанди



Водій мікроавтобуса «Пежо», громадянин України, який виїжджав з України через пункт пропуску «Краківець», обрав смугу руху – «зелений коридор». Однак, отримавши оперативну інформацію про можливе переміщення прихованих товарів, прикордонники ініціювали проведення спільного огляду автомобіля. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
Підозри правоохоронців підтвердилися. Адже, під час здійснення заходів контролю другої лінії та проведення поглибленого огляду транспортного засобу, прикордонники виявили в спеціально переробленій схованці цигарки марки «LM» в кількості 1910 пачок на суму понад двадцять тисяч гривень. Сума оцінки транспортного засобу буде встановлена додатково.
Там же на кордоні, але вже польські митники, у фурі знайшли 2 тис. блоків цигарок.
18 червня о 6 годині ранку у Шегинях польські "чорнухи" в автомобілі  "Форд Мондео" знайшли (а що там було шукати) майже 600 блоків сигарет. При вдалому переїзді заробіток мав сягнути до 4 тис. доларів. За таку партію контрабанди лише конфісковують дешевий автомобіль, водій може отримати департацію.
Минулого тижня поляки забрали "четвірку" за 6 блоків, "рено" за 30 блоків сигарет.

Переглядів: 429 | Додав: Administrator | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]