Головна » 2013 » Лютий » 9 » Нічні "гангстери"
20:50
Нічні "гангстери"

У кінці минулого місяця у наше місто знову заїхали непрошені гості, які вночі, близько третьої години,  робили "ревізію" магазинів.

Найбільше потерпів горілчаний відділ магазину "Гурман". Злодії проникли туди через пластикове вікно (відкрили), закривши обличчя, вирвали камеру спостереження. До речі, тут уже встановили решітку. Як нам розповіли у міліції, за 6 хвилин перебування у магазині, забрали сховану виручку, прихопили сигарети, які поскладали у пусті ящики з-під них.

За версією міліції, зникли вони низом Банного провулку, у бік "Людмили".

Далі була спроба дістатися магазину "Три сестри", який недавно  обікрали, але  на цей раз відлякала сигналізація.

Потім хотіли  залізти до крамниці "Хімія", що у приміщенні старої пошти, але теж щось не вийшло.

Цієї ж ночі зловмисник(и) через пластикові двері проникли в невеличкий приватний магазин у районі сільгосптехніки. Взяли дріб’язок, кажуть, червону ікру. Певно, були гурмани делікатесів.

Думка міліції - тут "працювала" інша "бригада", бо взявши солідну кількість сигарет, не "світилися" б вони на продуктах.

Міліція далі просить приватників укласти договір на охорону майна  з спеціальною фірмою, яка гарантує прибуття на місце злочину у лічені хвилини.

До речі, маємо інформацію, що минулого тижня подібна "операція” злодіїв проводилася у м. Мостиська. Там також "чистили” магазини.

Переглядів: 462 | Додав: Administrator | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]