Головна » 2014 » Вересень » 15 » Не треба нас дурити
20:34
Не треба нас дурити

Нам взимку загрожують планові відключення електрики. У пікові навантаження з 8-ї до 10-ї ранку та з 20-ї до 22-ї вечора населення поринатиме в темряву. Подібна практика віялових відключень застосовувалась у 1990-х. До нестачі електроенергії може призвести дефіцит палива для українських ТЕС, які виробляють майже половину електрики в Україні. 80 відсотків шахт на Донбасі, які й постачали вугілля для роботи ТЕС, зараз захоплені терористами. 
На наш погляд, така економія вигідна приватним електромагнатам. У ті 90 - ті роки, як потім вияснилося, нічого не економили. Ліпше продати електроенергію за кордон, у кишеню покласти євро, а ви, люди, живіть без світла, без газу і співчувайте магнатам, щоб вони не збідніли. 
Такий приклад. Дві години відключення - охолоне вода в батареях і бойлерах, розмерзнуться холодильники, тоді дві години все це працюватиме на повну потужність, то яка економія? Не треба нас дурити. Маємо Хмельницьку, Рівненську, Південно-Українську атомні станції, поруч Бурштинська і Добротвірська ТЕС.
У жовтні вибиратимемо народних депутатів, то від кандидатів треба вимагати, щоб справді дбали про народ, а не про кишені Ахметова і йому подібних. Янукович і його команда показали як треба "економити".

 

Переглядів: 391 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]