Головна » 2014 » Лютий » 15 » Молодіжна зустріч
22:45
Молодіжна зустріч



Повноцінний розвиток місцевого самоврядування неможливий без широкого залучення громадян, в тому числі й молодого покоління, до процесів формування  розвитку місцевих громад. У зв’язку з цим, 26 січня 2014 року у приміщенні малого залу Народного дому  відбулась екуменічна молодіжна зустріч. Захід проходив у рамках тижня молитов за християнську єдність. Присутні брали активну участь у дискусії про соціальні проблеми молоді,  рівень шкідливих звичок (зокрема алкоголізму) серед молодих судововишнянців, а також значення християнського виховання у боротьбі з наявними негативними явищами.  
За підсумками зібрання було вирішено кожного місяця проводити такі зустрічі, де б молодь могла висловлювати свої думки з питань, які їх турбують, планувати   організацію спільного дозвілля. 
Інформацію про час та місце  їх проведення  будемо  оголошувати у соціальних  мережах, зокрема, на сторінці Молодіжного виконавчого комітету (http://vk.com/club38211239) та молодіжної спільноти при церкві Преображення Господнього (http://vk.com/club32283489). Запрошуємо всіх активних та ініціативних молодих людей брати участь у наших зустрічах.
ПОДЯКА
Молодь міста висловлює щиру подяку міському голові Олегу Івановичу Мартинцю за допомогу в організації екуменічної зустрічі молоді, а також керівнику Народного дому Вірі Йосипівні Ілечко, за надання приміщення.
Богдан Грабовий,
Василь Башак.

Переглядів: 400 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]