Головна » 2014 » Червень » 4 » Місто голосувало за мир
10:27
Місто голосувало за мир

Другий раз за часів Незалежності України всі ми згуртувалися на виборах. Вперше, прийшовши на виборчу дільницю, ми не шукали у бюлетені лідерів партій, було головне вибрати Президента у першому турі, обрати того, хто може зупинити війну, де гинуть солдати і офіцери, мирні люди. На наш погляд, таким кандидатом був Петро Порошенко, за нього ми і агітували, так проголосувала і Україна. 
Одна хвилина по 20-ій автор цих рядків зателефонував довіреній особі Порошенка Роману Шусту і повідомив про перемогу його кандидата. З Р.Шустом розпрощалися годину тому на виборчій дільниці у Народному домі. До нас обидвох мав претензії спостерігач від "Опори" (сидів у залі у вишитій сорочці). Хотів, щоб ми зареєструвалися, бо нас не знає. Не переконали його, що нас знають усі присутні в залі, що не збираємося тут затримуватись. До речі, і міський голова Олег Мартинець мав з ним подібну розмову. Людина приїхала на вибори і шукала зачіпки - чесно відпрацьовувала зарплату. Від редактора почув, що так свого часу робила будь-яка перевірка, щоб потім щось написати у звіті. Наші посвідчення заспокоїли гостя. Правда, потім заставив "по-науковому" рахувати бюлетені, а це призвело до затягування роботи. Між іншим, рішенням комісії його могли попросити залишити зал, бо втручається у роботу.
О 10-ій годині заїхав на Передмістя, члени комісії на чолі з Романом Демчишаком їхали з малою урною до хворих. На цю годину тут проголосувало 60 людей... 
О 16 годині жваво було на дільниці у садку. Зустрів тут сімейство Дигдалів. Любомир розповів, що міську газету з матеріалом про вибори вишле сусідам в Італію.
У цю ж годину на дільниці у школі голосувало кілька людей, а в загальному на 16:30 тут свої голоси вже віддали понад 600 чоловік.
Ще у садку почув як одна жінка взяла бюлетень і відразу кинула в урну, а потім просила повернути його, бо не зробила позначки, але це не можливо.
Ось так цього дня місто голосувало, я би сказав, за мир. 
Менше ніж за добу в Україні було опрацьовано усі бюлетені, а за Януковича їх рахували 10 днів, бо треба було на трон, не до в’язниці, посадити нелюда, який спровокував війну...
Тепер познайомтеся з результатами голосування по дільницях.
У Народному домі за Порошенка проголосували 1143, у школі - 752, садку - 739, Передмісті - 483 і інтернаті - 50. Ось як на тих дільницях голосували відповідно за інших: Тимошенко - 112, 86, 89, 41, 7; Ляшко: 111, 44, 56,  45, 1; Гриценко: 100, 47, 40, 19; Тягнибок: 17, 8, 6, 18, 2; Ярош: 10, 4, 9, 2, 0. Інші набрали по кілька голосів.
У виборах взяли участь 4085 людей, а в списки було включено - 5276.

Андрій Шот.
Знімки автора.

Переглядів: 351 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]