Головна » 2014 » Березень » 24 » Місто допоможе армії
14:37
Місто допоможе армії
19 березня відбулося засідання виконкому міської ради. Останні події в Україні знайшли своє відображення у рішеннях виконкому. Вирішено створити фонд сприяння незалежного функціонування Збройних сил України. Як говорять - хто не годує свою армію, буде годувати ворога. Маємо гіркий приклад у Криму, коли ми не змогли дати гідну відсіч російським окупантам.
Розглянули лист начальника відділення військової служби правопорядку Західного територіального управління відділення військової служби правопорядку  про сприяння у забезпеченні особового складу необхідною екіпіровкою для виконання бойових завдань. Вирішено, згідно з проханням, купити вісім бронежилетів, їх приблизна вартість 12 тисяч гривень.
Далі перейшли до вирішення мирних питань. Знову заборонили торгівлю з рук у невстановлених місцях. Іде тепло, а молочні продукти продають поруч із трасою, пилюка осідає на продукти. Є для цього базар і критий піднавіс.
4-5 квітня у місті заплановано проведення передсвяткової толоки.
Наталя Крутій просила дозволу на реконструкцію нежитлового будинку, який знаходиться по вул. Сагайдачного, 7 з надбудовою житлового мансардного поверху. Ідеться про приміщення колишнього дитячого відділеня лікарні. Районна рада продала його трьом власникам. Дозвіл буде дано згідно з висновками районного архітектора.
І на останок говорили про неохідність здійснення подвірного обходу у місті і постійного нагляду за територією, на якій буде проходити святкування 100-річчя від дня народження владики Степана Чміля. До речі, торік перед святами провели подвірні обходи, це дало свої плоди - біля хатів навели порядок, місто стало чистішим.
Власна інф.

Переглядів: 320 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]