Головна » 2014 » Вересень » 15 » Маємо великі потужності
20:36
Маємо великі потужності

Україна має власні великі потужності з виробництва електроенергії. І якщо буде грамотне керівництво державою, то проблем із цим не виникатиме, якщо ж керуватимуть «балаболи», то проблеми будуть.
Таку думку 3 вересня на брифінгу висловив міський голова Львова Андрій Садовий, коментуючи ймовірність планових відключень електроенергії у місті.
«Наскільки я розумію, Україна має надлишок електроенергії. І наскільки я пригадую, місяць тому прем’єр-міністр закликав усіх переходити на електричні котли. Тому уряд має це питання якось синхронізувати. Адже не може бути так, що одні говорять переходити на електроенергію, а інші – що вимикатимуть світло. Але я робитиму все, щоб до Львова ця біда в такій великій кількості не дійшла», – зазначив Садовий.
«Треба бути далекоглядними. Якби уряд чітко затвердив розрахунки за газ, вугілля, електроенергію і подав на 10 років наперед, тоді можна було б економічно прораховувати різні ризики і переходи на різні види палива. Але цього немає. Ми не знаємо конкретних цифр, що продається за кордон, за якими цінами, які потужності працюють, а які не працюють», – зауважив мер Львова.
Він переконаний, що Україна має свої великі потужності з виробництва електроенергії.

 

 

Переглядів: 308 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]