Головна » 2013 » Червень » 16 » Ловили карасі
17:56
Ловили карасі



З ініціативи директора Судововишнянського ліцею Степана Лупиняка на озері, що в урочищі "Заготскот", проведено першість міста  зі спортивного рибальства карасів, в яких узяли участь учні школи і ліцею. У кожній команді було по 10 учасників. Дозволялося ловити двома вудочками з берега.
Головний суддя змагань Григорій Новіцький перед стартом ознайомив з регламентом змагань і провів жеребкування, під час якого визначався сектор , де учасник повинен був ловити рибу.
За п’ять годин , відведених для змагань, переможцем в індивідуальному заліку став Іван Бундзило з ліцею, який наловив 2280 грамів риби. Лише на 27 грамів менше упіймав його колега Роман Веселівський. На третьому місці школяр Андрій Фляк, його результат- 2172 грами.
У командному заліку перше місце здобули ліцеїсти, які наловили майже 17 кілограмів риби. На 5 кілограмів менше в учнів школи.
Після змагань переможців і призерів цінними призами нагородив заступник голови районної ради Володимир Горбацьо. По телефону учасників змагань привітав голова районної ради Ігор Стецина.
Що цікаво - нагороджено і учасника, який упіймав найменше риби.







Андрій Шот.
Фото Ярослава Павлика.
Переглядів: 400 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]