Головна » 2013 » Червень » 30 » Латають дорогу
14:26
Латають дорогу



У кількох номерах часопису  розповідали про невдоволення громади тим, що не маємо де вивозити сміття і в страшному стані головна вулиця міста. Писали ми з вами листи в різні обласні інстанції, просили, благали, щоб допомогли місту, бо далі терпіти такої ситуації не можемо. Погрожувала громада, що може перекрити міжнародну трасу. І ось результати: сміття возимо до Мостиськ, а дорогу розпочали латати мостиські дорожники.
Розпочали роботи вони минулого вівторка. Приїжджає один МАЗ з асфальтом має бути 10  тонн. Це мостичанам вистачає на один день.
Правда, роблять вони якось незрозуміло - розпочали від старого КП до центру. На другий день поїхали за автобусну, лишивши з ямами центр міста. Міський голова не витримав такого підходу до роботи, мав розмови з місцевим і львівським керівництвом. Перед Зеленими святами полатали центр, далі засипали ями біля поліклініки.
Про якість робіт не доводиться говорити. Що можна зробити тачками і лопатою - то викидання грошей на вітер, але тішимося тимчасовими "благами". Ліпше би кожен рік робили по клаптику капітального ремонту.
Був свідком як один судововишнянець зробив зауваження дорожникам, ті хотіли з ним битися.
Читачі певно не розуміють такого марнування державних, наших з вами грошей, бо платимо за дороги, коли купуємо бензин. Виходить,  маємо право і контролю за якістю доріг.
І все - таки радіємо, що до голосу громади прислухалися, це  наша перша  своєрідна перемога у справі благоустрою міста.
Переглядів: 425 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]