Головна » 2014 » Березень » 24 » Хто привів Януковича до влади
13:43
Хто привів Януковича до влади



Шановні жителі району! Україна переживає найтяжчі часи за роки Незалежності. Воїни "Небесної сотні" віддали своє життя за Україну, а ще тисячі поранених фізично та духовно. Хто вчинив ці злочини проти мирних людей, які хотіли і хочуть жити в Соборній вільній Україні.
Колишній президент України Янукович віддав наказ вбивати мирних людей. Чому ми українці вибрали собі цього ката?
9 % жителів Мостиського району проголосували за Януковича в другому турі президентських виборів у 2010 році. І ці люди, які віддали свої голоси за Януковича, частково також винні у загибелі "Небесної сотні" та тисячах скалічених, обездолених українців.
А зараз я хочу нагадати жителям району, як район проголосував і хто найбільше до цього причетний:
с.Мочеради (дільниця №111) – 17 чоловік, або 34,6% від всіх прийнятих участь у голосуванні, м.Мостиська (діл. №75) – 228 чол., або 22,9%;  -   с.Стрілецьке (діл. №120) – 57 чол., або 22%;  -   с.Пнікут (діл. № 133) – 127 чол., або 18,5%;  - с.Крисовичі (діл. №113) – 69 чол., або 18,3%;  -   с.Мишлятичі (діл. №126) – 59 чол., або 15,7%; -   с.Соколя (діл. №141) – 52 чол., або 14,2%; -   с.Липники (діл. №119) – 44 чол., або 12,3%; -   с.Крукеничі (діл. №116) – 69 чол., 11,5%;  - с.Підгать (діл. №94) – 36 чол., або 8,9 %.
Це ті дільниці і населені пункти, які найбільше доклалися, щоб Янукович став президентом. А скільки ще було в районі таких собі мешканців, які голосували "проти всіх", тим самим допомагали "переможцю" - Януковичу. Тут я ще б хотів це показати на одному прикладі, він дуже красномовно говорить сам за себе, як голосували жителі с.Соколя, а саме: всього виборців, які взяли участь у глосуванні – 365 чол., за Тимошенко – 175 (48%, що є найнижчим показником в районі), за Януковича – 52 (14,2%), проти всіх -127 голосів, що склало 35%, що є найвищим показником в районі. 
Цей аналіз зроблено для того, щоб ми проаналізували, як ми голосували чотири роки назад, як вибрали те, що маємо сьогодні. Робіть висновки самі.
Давайте подивимось один одному в очі, визнаєм наші гріхи, покаймося, щоб не допускати таких помилок і на далі.
В мене є багато сумнівів, що жителі нашого району свідомо голосували  за Януковича, тут чітко попрацювала  "партія регіонів", її лідери на чолі із  Л.Збитковським  та  партії – сателіти регіонів, такі як партія промисловців-підприємців та інші, які розкладали "яйця" у всі можливі партійні "кошики", ну на всякий випадок. Вони їздили по селах скупляли голоси в людей. Як бачимо, окремі виборці злакомилися на гроші продали  за тридцять срібняків свої голоси.
А чи не задорого нам, українцям, обернулося правління Януковича? А ці люди, які агітували за Януковича та давали гроші, сьогодні вже в повний голос хваляться, як вони допомагали Майдану. Нехай вони зберуть залишки власної совісті і подивляться в очі рідним "Небесної сотні" 
Це завжди треба пам’ятати, треба бути пильними та невірити словам цих фарисеїв.
 Ярослав Федина,
 член УНП"Рух".
Переглядів: 352 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]