Головна » 2013 » Червень » 3 » Юні козаки
11:06
Юні козаки



22  травня  на стадіоні Судововишнянського професійного ліцею відбулося традиційне спортивно-мистецьке свято «Козацькі забави», в якому взяли участь п’ять навчальних груп, які змагалися в сімох нетрадиційних видах спорту а саме: бій на колоді, рукоборство, метання довбні, піднімання гирь, перетягування канату, гетьманське коло (на фото) та велика козацька естафета.
В гарячій  козацькій боротьбі призерами стали групи: 3 місце - 11-В група (кл.кер. Г.Р.Охота, майстри виробничого навчання М.В.Чорний та З.Ю.Чиж). 2 місце - 26-М група (кл.кер.О.Л.Степаняк, майстри виробничого навчання О.М.Степаняк та М.В.Федечко). 1 місце - 21-В група (кл.кер. В.В.Рудник, майстри виробничого навчання Г.І.Івашко та Р.П.Дмитраш).
Хочеться відзначити Олексія Помірка (21-В група), який метнув довбню на 19 м 60 см., що на 3 метри перевищує минулорічний рекорд.
Вдало виступили представники 12–С групи (кл.кер. М.І.Заржицька, майстри виробничого навчання В.Р.Брицький та Й.Б.Шептицький) у великій козацькій естафеті. Вони згуртовано виграли в перенесенні потерпілого та стрибках у мішку.





Ярослав Павлик.
Переглядів: 390 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]