Головна » 2014 » Жовтень » 14 » Ярослав Дубневич зустрівся з лікарями і депутатами
21:58
Ярослав Дубневич зустрівся з лікарями і депутатами

Минулого четверга в актовому залі нашої лікарні ніде було яблуку впасти- до працівників лікарні приїхав народний депутат, кандидат в народні депутати на позачергових виборах до Верховної ради Ярослав Дубневич.Іде він від партії "Удар", яка в блоці Петра Порошенка.
Спочатку гість розповів останні новини з фронту, де він напередодні побував з гуманітарною допомогою.
Вів мову про ситуацію в парламенті, підкреслив, що Президент правильно зробив, розпустивши його, бо регіонали і комуністи, які мали більшість, дальше би правили бал.
Говорив і про свою депутатську діяльність, особисту допомогу армії-купив 700 бронежилетів (вартість одного 150 євро, примітка редакції) та іншу амуніцію. Не зрадив своїх виборців- не перейшов у регіонали, хоча ті робили страшний тиск, перевіряли офіс, закривали підприємства. З першого дня допомагав Майдану, у його наметі зупинялися і судововишнянці...
Ярослав Дубневич передав лікарям документи на розмитнену гуманітарну допомогу для нашої лікарні. Пообіцяв посприяти у виділенні нової машини швидкої допомоги.
До депутата було багато запитань, на які присутні одержали вичерпні відповіді.
Депутат міської ради Володимир Литвинський, зокрема, просив посприяти з ремонтом хоча би двох палат терапії. Відповідь була така.
-Тут присутні голова РДА Михайло Мартин, в.о. голови районної ради Володимир Горбацьо, головний районний лікар Богдан Пелиньо- нехай вони організують початок робіт, а я також долучуся. Не можна очікувати, що все хтось зробить, а місцеве керівництво буде спостерігати.
Місцева влада має створити добрі умови для інвесторів, донедавна це не робилося. У Городоцькому районі постійно створюються нові робочі місця, а в прикордонному Мостиському - роботи не знайдеш, - слова Дубневича.
На кілька хвилин Ярослав Дубневич завітав і до наших депутатів, поспішав, бо його чекали у Бортятині.
Вони почули, що є вже готова меморіальна дошка пам’яті майданівця Володимира Топія, яку замовив народний депутат.
На цих зустрічах був присутній і виступав Роман Шуст, який є довіреною особою Дубневича.
Від себе додамо, що кілька місяців тому Ярослав Дубневич звітував перед громадою у Народному домі. Як бачимо, його слова не розходяться з ділом. Вперше маємо такого депутата.

Андрій Шот.

 

Переглядів: 395 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]