Головна » 2013 » Березень » 23 » Форум "Євроклубів"
21:22
Форум "Євроклубів"
На базі  Мишлятицької ЗОШ I-II ступенів відбувся  районний форум шкільних євроклубів «Крокуєм у Європу без кордонів». Його мета – виявити і підтримати обдарованих учнів району,  поглибити знання школярів щодо євроінтеграційних процесів.
У форумі взяли участь 18 євроклубів району. Розпочався з’їзд  інтелектуальною розминкою між представниками євроклубів, де кожна команда змогла показати свої знання з історії ЄС, географії та національної кухні країн Європи – членів ЄС. Потім команди представили звіт роботи свого ШЄК в електронному варіанті за 2012-2013 н.р. та країну ЄС, яку досліджували і національний костюм цієї держави. 
У заході взяв участь Євроклуб  «Сузір’я»  Судововишнянської  школи. Судововишнянці досліджували Естонію. Представники нашого євро-клубу –– президент Тарас  Гірняк та члени Юрій Чериба, Тетяна Кулян, Христина Чоба під керівництвом опікуна клубу, учителя історії  М.В.Козак та вчителя української мови та літератури С.В.Кулян вивчили та показали учасникам і журі форуму естонський національний танець, познайомили з національною кухнею естонського народу, пошили та представили національні костюми північного та південного регіону, Чоба Христина виконала пісню естонською мовою.
На форумі ми посіли почесне третє місце.
Марія Козак,
учитель історії.
Переглядів: 448 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]