Головна » 2014 » Березень » 24 » Депутати затвердили бюджет
13:11
Депутати затвердили бюджет



11 лютого відбулася 45 сесія міської ради, на якій головним питанням було прийняття бюджету міста. Знову наші обранці довго збиралися, довелося видзвонювати, аби назбирати кворум.
Сесії передувала плідна робота бюджетної, земельної і комісії по культурі, освіті, медицині і спорту (моменти бачите на знімках). 
В.о. головного бухгалтера Ольга Беля доповіла, що загальний бюджет на 2014 рік становить 3 млн. 586 тис. грн. З них передбачено  на дитячий садок - 1 млн. 272 тис. грн., Будинок школяра -180 тис., Народні доми -136 тис. грн., КП "Моє місто - 375 тис. грн., вуличне освітлення - 45 тис. грн., проведення культурних заходів (відзначення 100-річчя від дня народження Степана Чміля, святкування Дня Незалежності, Нового року та інших свят) - 14 тис грн.
Міський голова Олег Мартинець додав, що потрібно буде знайти до 100 тис. грн. для ремонту центральної дороги міста, а також вулиць, де проходитиме святкування 100-річчя Чміля. До нас мають приїхати досить поважні гості. Є надія, що при допомозі народного депутата Ярослава Дубневича розпочнуться роботи по каналізації міста - проектна документація виготовляється.
На сесії затвердили Статут садочка "Сонечко". Він майже не відрізняється від попереднього за винятком того, що відділ освіти району керівника садка прийматиме і звільнятиме з погодження міської ради. У Статуті записано порядок прийому дітей у садок, про це писали у газеті.
Депутати затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення кварталу житлової забудови за адресою: вулиця 1-го Листопада.
Цього дня на сесії розглянули "лише" 17 питань.
Власна інф.



Переглядів: 368 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]