Головна » 2013 » Квітень » 23 » День народження газети
13:14
День народження газети



Швидко минає час. Здається, тільки вчора "Судововишнянський вісник" розпочав своє життя, а 10 квітня минув рік, як ми завітали до Вас. Разом з Вами творимо історію рідного міста. Можливо, що не все  ще у нас виходить, але газета як мала дитина, яка встала на ноги, та все впевненіше крокує у незвіданий світ, несучи найсвіжіші новини.
З нагоди уродин хочемо вкотре подякувати читачам, бо без Вас не було би сенсу виходити у світ.
Міська рада, газета  дякує усім приватникам, газетному кіоску і пошті, які безкоштовно сприяють розповсюдженню часопису.
Звертаємося до мешканців міста, усіх читачів - пишіть нам про наболіле.Сприймемо будь-яку позицію. Жодне критичне зауваження чи критичний матеріал не залишився поза увагою газети. Для цього і започаткували рубрику "Читач запитує". 
Так що дзвоніть, пишіть, завжди будемо раді Вам.
Не можемо не віддати належне засновнику газети міському голові Олегу Мартинцю. Саме він у березні минулого року на сесії міської ради запропонував депутатам прийняти рішення про заснування газети. Через місяць, напередодні Великодня, ідея втілилася у життя.
Подаємо відгуки читачів про нашу газету.
Андрій Шот,
редактор газети "Судововишнянський вісник"

о.Михайло Чамарник:
Читачем газети є уже рік.. Добре, що можна її придбати біля дому у кіоску  приватника Дідича. Не раз зауважував, що відразу тут люди преглядають міську газету, діляться новинами.
Схвалюю редакційну рубрику "Духовність".  Ось тільки у минулому номері християни дізналися детально про святого Пантелеймона, своєчасно був поданий матеріал до Благовіщення.
Приємно було читати статті про те, як торік ми ходили на прощу до Унева.
Моя думка, релігійна тематика має бути регулярно на сторінках газети, особливо такі матеріали будуть корисні молодим.

Ірина Степаняк:
Мені, як газетному кіоскеру, найбільше доводиться спілкуватися з читачами міської газети. Не встигла реалізувати один випуск, люди запитують про свіжий.
Не хвалюся, але часто до 200 екземплярів розкуповують у кіоску за 2-3 дні. 
Маю час, то читаю інші видання. Є там багато цікавих новин, але "Судововишнянський вісник" - це джерело місцевої інформації. Знаємо в кого радість, а в кого біда.
З міської ради інформацію довідуємося у хаті.
Хотілося, щоб частіше газета виходила, але розумію, що у маленькому місті це складно робити.

Марія Курилець:
Школа співпрацює з міською газетою з перших днів виходу. На сторінках часопису вміщуються дописи вчителів про заходи у школі. Наші юні поети тут розпочали друкувати свої перші вірші і навіть оповідання. Не було жодного номеру газети, де б не друкували дописи  про шкільне життя.
Моя думка, що це видання для дорослих і дітей.
Я, як учитель, в окремій папці зберігаю газетні матеріали історика Романа Шуста. Де б ми так вичерпно прочитали про історію рідного міста? Такі статті цікаві людям різного віку.
Переглядів: 536 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Zoja  
0
Перечитую весь поданий матеріал .Думаю немало треба прикласти зусиль, щоб газета побачила світ. .Дякую за те, що ви є .

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]