Головна » 2013 » Серпень » 27 » "Бої" місцевого значення
01:39
"Бої" місцевого значення
Правоохоронці Львівщини запобігли масовим заворушенням під час футбольного матчу між гравцями юнацьких команд «Фаворит» (с. Лапаївка) та «Гірник» (м. Новояворівськ), який відбувся 18 серпня у селі Лапаївка. Обидві команди грають у нашій лізі. Наша "Вишня" недавно з Лапаївкою зіграла внічию-1:1 і дала шанси поборотися за 1 місце сусідам з Новояворівська, які мають пропущену гру зі Судовою.
Як зазначають в міліції, завершивши перший тайм матчу, гравці обох команд з рахунком 1:1, розійшлися на перерву. Однак, щойно розпочалася друга частина гри, як на футбольне поле вийшли вболівальники команди-гостя – «Гірника». Молоді люди (34 особи), віком приблизно 14-25 років, своїми діями намагалися зірвати футбольний матч.
Припинити правопорушення закликали вболівальників два дільничних інспектори, які саме забезпечували охорону громадського порядку. Однак, на пропозицію правоохоронців не пристав жоден з уболівальників, а тому працівники міліції викликали на підмогу своїх колег зі спеціального підрозділу міліції «Беркут». Гостям зарахували поразку.
За словами заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Сергія Маруняка, витівка вболівальників ФК «Гірник» могла перерости у масові порушення громадського порядку, де, очевидно, не обійшлося би без потерпілих. 
Наші цього дня програли у Ременові 0:2. Минулої неділі ми відпочивали
Переглядів: 350 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]