Головна » 2013 » Грудень » 22 » "Беркут" атакує вночі
15:14
"Беркут" атакує вночі



Цю газетну полосу залишили для оперативного інформування про євромайданівські події. У суботу по обіді читаємо в інтернеті, що за дике знущання над мирними протестувальниками, відсторонені від обов’язків заступник голови РНБ Сівкович і  голова київської адміністрації Попов, ніби вони дали вказівку "Беркуту" вночі розганяти майдан. Між іншим, Попова готували на мера столиці. Нагадаємо, що десятки мирних людей двічі були жорстоко побиті і після цього шпиталізовані, а тоді ще посаджені. Дякувати Богу, їх випустили.
Не осторонь подій є мешканці нашого міста. На місцевому "майдані" біля фігурки Божої Матері кілька сотень міщан приходять на молебні - солідарності з Євромайданом, які організовує отець Володимир Пустельник. Про події з Києва нам розповідали очевидці: міський голова Олег Мартинець, депутат Василь Сюмак, Нестор Гринишин та інші. Всі вони засудили дії влади, які проти дітей вночі кинули сили "Беркуту".
У суботу о 12 годині мітинг у Києві провели "Регіонали". Везли сюди людей дармовими ешелонами (для дітей торік на ялинку до Києва не мали грошей) ще платили відрядження. Що вразило з мітингу. "Наша" Ганна Герман, свого часу працювала на радіо "Свобода", у люди її вивів покійний Чорновіл. Її слова, що не можна чекати зараз на американські "пиріжки", а зарплату від забороненої радіостанції брати?
Депутат Царьов договорився до того, що "майдан втратив страх". Так, втратив, - бо стоїть і не за гроші.
Шуфрича представили, як найкращого народного  депутата. Шкода, що ненайкращого сім’янина, бо тільки такий батько утримує дві сім’ї, а юному сину може дозволити викидати щорічно 1 млн. доларів на футбол, а ми шукаємо чим платити пенсії. Ще футболісти його команди не платять всіх податків.
З регіонівського майдану західну Україну лякали тим - як би не схід - не було би пенсій, а вони працюють на нас.
Не будемо переповідати їхні бздури, бо  договорилися до того, що Кличко своїми податками годує колишніх... нацистів.
Сьогодні тримаєте свіжий номер газети і уже знаєте, чи часом не підписав Митний союз Президент.
 Яценюк закликав усіх стояти на майдані до 17 грудня, а далі обставини покажуть, як маємо жити.
Андрій Шот.







На знімках:
земляк Михайло Добуш член варти у Києві;
майдан у Києві;
... у місті;
ялинка у центрі міста.

Переглядів: 377 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]