Головна » 2013 » Червень » 16 » Активний відпочинок
17:51
Активний відпочинок



Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Але, наскільки цікавим стане цей відпочинок, багато в чому залежить від дорослих. Тому, з  метою активного відпочинку та оздоровлення дітей у літній період, з 3 червня на базі Судововишнянського міського БДЮТ розпочав свою роботу літній майданчик "Сонечко". У майданчику протягом червня будуть  відпочивати  учні 1-8 класів.
Свою роботу ми старались спланувати так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, відчула себе затишно, збагатилася духовно, загартувалася фізично. На час роботи майданчика заплановано багато цікавих конкурсів, вікторин, бесід, екскурсій тощо. 
У перший день роботи майданчика гуртківці взяли участь у районному конкурсі-огляді дитячих драматичних колективів (гуртків), який відбувся у Твіржанському НВК. Також увазі гостей ми  представили виставку творчих робіт гуртківців. 
Минулої  середи було організовано конкурс малюнка на асфальті "Моє дитинство – світле, золоте!». Мрії та фантазії дітей знайшли своє відображення у яскравих малюнках. З гарним та піднесеним настроєм діти творили свої шедеври. А у четвер відвідали Судововишнянський краєзнавчий музей.
Сподіваємось, що діти із задоволенням будуть відвідувати наше «Сонечко» та активно відпочиватимуть.



Ліда Чорна,
директор Судововишнянського міського БДЮТ.
Переглядів: 382 | Додав: Administrator | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]