Головна » 2014 » Червень » 18 » 8 годин оздоровлення у "Сосновому бору"
22:08
8 годин оздоровлення у "Сосновому бору"

У червні учні ліцею 1-2 курсів традиційно проводять День здоров’я. Уперше він відбувся на базі відпочинкового комплексу "Сосновий бір", який розташований на території міста (колишня база відпочинку сільгосптехніки). 
На запрошення заступника директора  Волидимира Литвинського мені довелося спостерігати за ходом подій разом із другокурсниками.
О 9 годині учасники заходу разом із класними  керівниками, майстрами пішки рушили до Бортятина. Через годину діти уже розкладали спорядження, займали альтанки, а відтак розпочали  підготовку до першого випробування - приготування їжі.  Меню було майже однаковим: юшка і плов, але кожен хотів продемонструвати неабияку кухарську майстерність.
У приготуванні юшки, головне, щоб риба була не з морозильної камери. У цій ситуації не розгубилися учні майстра Івана Степаняка - хлопці придбали свіжого товстолоба на базі, не дивно, що юшка вдалася на славу.
А ось вихованці майстрів Михайла Чорного і Зіновія Чижа вразили дегустаторів справжнім узбецьким пловом, в якому були родзинки, кукурудза, звичайно, і м’ясо. Потім вони продемонстрували вміння готувати шашлик.
Дівоча група, де майстром є Марія Луцак, першими запросили до себе дегустаторів.
Вдався обід і групі, де майстрами є Василь Брицький і Йосип Шептицький, а класний керівник Марія Заржицька.
Потім розпочалися змагання з міні-футболу. Три гри завершилися з рахунком 1:1, а в серії пенальті перемогли футболісти 22-"С" групи, другими фінішували учні 26-"М" групи.
У перетягуванні линви чемпіонами стали ліцеїсти 21-"В" групи, а друге місце зайняла- група 22-"С".
О 18 годині діти, задоволені гарним відпочинком на лоні природи, рушили пішки додому.
У попередні роки, як розповів Володимир Литвинський, День здоров’я проводили на Стіллі, але тепер територія там у страшному стані, а тому і скористалися доброзичливістю власника бази Василя Карп’юка. Велика територія, альтанки, чистота- все це сприяло здоровому відпочинку. Дітям провести дозвілля сприяла і погода.
Андрій Шот.
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 778 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]