Поради щодо сайту
|
|
Administrator | Дата: Четвер, 07.03.2013, 00:17 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Доброго вечора! Я перший раз зайнявся створенням сайту. Як на вашу думку в мене виходить? Хочу почути ваші поради та пропозиції.
|
|
| |
Василь | Дата: Субота, 09.03.2013, 12:11 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Група: Перевірені
| Добрий день! При створенні теми я хочу додати деякі фото Судової Вишні, але немає такої функції як "добавити фото" Є тільки можливість викласти посилання на відео з ютуба. Питання-це неможливо зробити через обмежені можливості сайту, чи власне небажання адміністраторів сайту ? Дякую.
27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?! Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
|
|
| |
Administrator | Дата: Субота, 09.03.2013, 21:21 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можливості є, бажання також... Це просто моя помилка... Дякую, що звернули увагу... Вже виправив...
|
|
| |
Василь | Дата: Субота, 09.03.2013, 22:06 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Чому тільки одну і ту на 500 кб?! Фото норомальної якості займають як мінімум декілька Мегабайт.. Дякую.
І ще одне.Для незареєстрованих користувачів постійно вискакує реклама в правому верхньому куті, якої неможливо позбутись. Це напевно вже можливості самого сайту..
27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?! Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
Повідомлення відредагував Василь - Субота, 09.03.2013, 22:12 |
|
| |
Administrator | Дата: Субота, 09.03.2013, 23:12 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я збільшив максимальний розмір зображення з 500 кб. до 2000 Кб.
Максимальна кількість загружених файлів на одне повідомлення - 5 шт. Максимальний розмір кожного загруженого файлу 2000 Кб. Розміри зменшеного зображення 400х500 пікселів. Максимальний розмір повного зображення 1500х1500 пікселів.
Сам сайт на сервері має свої певні обмеження в Мб, тому я покищо стараюсь не зловживати вільним місцем...
В перспективі існування сайту обіцяю вирішити дану проблему...
На рахунок реклами: її можна звідти забрати, і я постараюся найближчим часом то зробити...
|
|
| |
Василь | Дата: Понеділок, 11.03.2013, 17:22 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| 2000кб це трохи замало,але спасибі і за це. 1500х1500 пікселів це також слабенько.. Хочу ще запитати: в останньому номері вісника написано що на сайті можна буде поставити запитання керівництву міста і отримати відповідь. Створіть,будь ласка, для цього відповідну тему чи розділ. І я так розумію що "керівництву міста" мається на увазі тільки Голові і Заступнику? Чи може ще і землевпоряднику чи Директору КП "Моє місто"? Дякую.
|
|
| |
Administrator | Дата: Понеділок, 11.03.2013, 18:01 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Ви можете задати питання всій структурі міської влади: Голові, заступнику, секретарям, директору КП "Моє місто", землевпоряднику і навіть бухгалтерії...
Задати його можна на сторінці FAQ (ссилка на сторінку)
|
|
| |
truth | Дата: Четвер, 18.04.2013, 18:51 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
Група: Користувачі
| Сайт непоганий, мені подобається!
|
|
| |
Administrator | Дата: Четвер, 18.04.2013, 22:15 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Дякую)
|
|
| |
Василь | Дата: Середа, 08.05.2013, 16:37 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Христос Воскрес! Вчора хотів створити досить велику за змістом тему по нових земельних питаннях. Надрукував спочатку в ворді, потім скопіював і хотів вставити цей матеріал на сайті в цю тему- але як завжди вийшло не так як хотів. Вийшло так тому, що кількість символів, які хотів надрукувати, є обмеженою. Тому доводилось декілька раз "по кусочках" писати цю тему. Додам, що постійно трапляється так, що коли вставляю готовий текст в нову тему чи відповідь, то слова часто "злипаються докупи", обриваються речення і переносяться на другу лінійку.. Це можна якось виправити? Чи хоча б збільшити кількость символів в темі чи повідомленні?Дякую
|
|
| |
Administrator | Дата: Середа, 08.05.2013, 21:49 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Воістину Воскрес!
На сайті стоїть довжина одного повідомлення 5000 символів... Взагалі то я можу поставити і більше, але не знаю чи вважати це доцільним... Навіщо писати такі великі повідомлення? Чим більше повідомлення тим важче воно сприймається... Можливо ви просто постарайтесь висвітлити тему чим по коротше, а в додаток прикріпити до повідомлення вордівський файл, ящо це потрібно...
На рахунок того що часто слова "злипаються докупи" або обриваються речення і переносяться в другу лінійку, то вибачте, але якби я не хотів вам допомогти, нічим зарадити не можу...(
|
|
| |
Капітан | Дата: П`ятниця, 10.05.2013, 00:01 | Повідомлення # 12 |
Майор
Група: Користувачі
| Чи можна вводити текст без коду безпеки або його якось полегшити цифрами , мінімум три рази треба вводити-дратує
|
|
| |
Administrator | Дата: П`ятниця, 10.05.2013, 00:16 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Неможна... Це код безпеки самого порталу ucoz на якому розміщений сайт... Тут я нічого не зможу зробити...
|
|
| |
Василь | Дата: Понеділок, 13.05.2013, 17:45 | Повідомлення # 14 |
Підполковник
| Якщо можна - то поставте 7000 символів в повідомлення. Якщо текст цього повідомлення буде цікавим - то його прочитають і так. Незважаючи чи там буде7,8 чи 10000 символів. Дякую.
|
|
| |
Administrator | Дата: Вівторок, 14.05.2013, 09:07 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| OK
|
|
| |