Головна » 2015 » Січень » 30 » Зростають ряди рухівців
10:20
Зростають ряди рухівців

10 січня в Судовій Вишні  у Народному домі відбулася звітно-виборча конференція міського осередку Народного руху. Обов’язки керівника осередку тимчасово виконував депутат міської ради Роман Качмарик.
Виступаючи зі звітом про зроблене за останні шість місяців, Роман Качмарик зосеридився на питанні росту рядів і тут є чим похвалитися. Осередок сьогодні налічує 35 членів, що становить майже половину кількісного складу партійців району. Відрадно, що ряди останнім часом поповнили молоді судововишнянці.
Саме на конференції було урочисто вручено квитки новим членам. Квитки вручав присутній на конференції голова Львівської обласної організації Андрій Корнат.  Він же виступив на конференції зі завданнями, які стоять перед партією сьогодні, акцентував увагу на майбутніх виборах до місцевих рад.
Відзначив роботу міського осередку голова районної організації НРУ Зорян Дебера, повідомив, що районна організація поповнилася також десятьма членами зі сіл району.
На конференції також виступив міський голова Судової Вишні Олег Мартинець, якого на минулих виборах підтримував Рух. Лейтмотив його виступу: "Рух - єдина партійна сила, яка проводить роботу постійно, а не чекає виборчих кампаній, це видно по міських заходах."
Делегати конференції одноголосно вибрали головою Судововишнянського осередку Романа Качмарика, обрали членів проводу.
Конференція завершилася, як і розпочиналася, виконанням державного Гімну.

Андрій Шот.

 

Переглядів: 302 | Додав: Administrator | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]