Головна » 2015 » Квітень » 6 » Зізнання вбивці, або Путінський “план Барбаросса”
19:08
Зізнання вбивці, або Путінський “план Барбаросса”

24 лютого 2014: «Ми змушені почати роботу з повернення Криму до складу РФ». У цьому тепер зізнався господар Кремля та Росії.
Ліквідація Бориса Нємцова відволікла російський правлячий істеблішмент від України. Путін був змушений не тільки говорити про розстріляного Нємцова, а й зображати борця із тими, хто вбиває його політичних супротивників. Він побоювався стихійних протестних виступів. Але опозиційна Росія мовчки проковтнула вбивство одного зі своїх лідерів.
Те, що за лічені дні вбивство розкрите, а всі кілери з Чечні схоплені ФСБ, говорить про те, що Путін дуже поспішає. Його метою, як і раніше, залишається Україна, знищення її суверенітету. Путін відіграє роль геополітичного стратега, його шахівниця сьогодні - це Україна. Не випадково він із жахливою відвертістю розповів у неділю, 8 березня, на Першому федеральному телеканалі про те, як він планував анексію Криму.
До речі, це був усього лише анонс фільму, який планується показати пізніше. Російський президент - великий піарник, популяризатор власної величі. Він точно визначить момент, коли нова порція зомбування народу повинна піти в ефір. І народ дізнається про те, як Путін (розповідь йде від першої особи) «взяв Крим», відновив «історичну справедливість».
Але навіть у цій короткій розповіді відвертість Путіна лякає. Він нічого не боїться. Ані суду історії, ані Гаазького міжнародного трибуналу. Все говорить про його неадекватність, авантюризм. А таємниця про те, що 24 лютого 2014 року о 8:00 ранку «я сказав своїм колегам, що ми (Росія) змушені розпочати роботу з повернення Криму до складу РФ», є точкою відліку в плануванні війни проти України, юридичним визнанням того, що Росія - агресор.
Таким чином, путінський український план «Барбаросса» існував. Його автор - Путін, він порушив право війни, заодно і сотні міждержавних документів між Росією та Україною. Договорів, угод про взаємне визнання суверенітету і територіальної цілісності один одного. Між іншим, це - документи, під якими стоїть печатка та підпис РФ.
Якщо проводити історичні аналогії, Путін без оголошення війни (так, як і Гітлер у випадку з СРСР) розпочав агресію проти України, скрупульозно розробляв план вторгнення в Україну. Тепер зрозумілі численні військові навчання російської армії напередодні вторгнення Росії до Криму, із залученням сотень тисяч військовослужбовців, авіації, важкої військової техніки, в тому числі, і стратегічної ядерної зброї.
24 лютого 2014р. тисячі офіцерів в штабах російської армії почали розробляти план війни «за визволення росіян, які перебувають під ярмом українських фашистів». Планування війни пов'язане з вирішенням численних завдань бойової підготовки, управління військами, тилового забезпечення військ. Для цього потрібні величезні фінансові ресурси.
Інформаційним забезпеченням агресії Україні займався особисто Путін. У Росії в терміновому порядку були створені монстри мілітаристської пропаганди, холдинги, що об'єднують електронні та паперові медіа. З найбільших державних інформаційних агентств були з тріском вигнані нелояльні керівники (до речі, це були професіонали, шановані у світі ЗМІ журналісти), а на їх місце прийшли відверті негідники, «кілери пера і мікрофона». Саме вони стали орденоносцями (300 засранців-журналістів) після анексії Криму. Перед масштабами мілітаризації ЗМІ блідне навіть відомство нациста Геббельса.
Після публічних, зізнавальних, свідчень Путіна доречно говорити лише про одне - про особисту відповідальність президента Росії за злочини, точно сформульовані в міжнародному військовому праві, законах війни. Це Женевська конвенція 1949 року про юридичне право війни (jus ad bellum), про захист цивільного населення під час війни, комбатантів, найманців, військовополонених, про права та обов'язки сторін, котрі перебувають у стані війни.
Зізнання Путіна про те, що він дав команду почати війну проти України, свідчить про те, що військові злочин на українській території були наслідком холодного злочинного розрахунку. Всі розмови про те, що щось пішло не так, не мають права на життя. Путін планував цю війну. Планував масові вбивства, бомбардування, Іловайськ і Дебальцеве, збитий «Боїнг» і донецький аеропорт, мільйони біженців в Україні і потік «двохсотих» до Росії. І цьому ніколи не повинно бути строку давності.

Віктор Тимошенко,
 Москва.
(інтернет видання)

 

Переглядів: 297 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]