Головна » 2015 » Квітень » 6 » Виділили гроші на садок, дороги і каналізацію
19:06
Виділили гроші на садок, дороги і каналізацію

Два дні тривала сесія міської ради, на якій терміново потрібно було прийняти кілька питань. Уся причина у тому, що наші депутати не хочуть ходити на сесію, ось збиралися два рази.
На сесії виділили 98 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію котельні під тверде паливо, утеплення фасаду і горища, а також заміну дверей і вікон у дитячому садочку "Сонечко". Вартість усіх робіт 1млн. 610 тис. гривень. Дольова участь міста у цьому проекті - 160 тисяч гривень.
Майже 50 тисяч гривень дали на виготовлення документації кварталу забудови для учасників АТО. Землю виділили на Передмісті біля току, буде там 50 ділянок під будівництво індивідуальних будинків.
Передбачили депутати 150 тисяч гривень на каналізування міста. Область дає 300 тисяч гривень і 5.5 млн. гривень обіцяє Ярослав Дубневич з республіканського бюджету.
Прийняли рішення проплатити 8.5 тис. грн. за послуги грейдера для ремонту вуличних доріг.
Цього року мають завершити ремонт дороги до кладовища - для цього виділено 400 тисяч гривень (торік морози не дали можливості завершити роботи).
Також було затверджено перелік осіб за земельними ділянками в новому кварталі забудови біля племстанції. До речі, там будуть вулиці Чорновола, Небесної Сотні, Генерала Кульчицького, С.Чміля, Ольги Івашко (покійна наша поетеса), Козацька.
Надали дозвіл на продаж двох земельних ділянок у цьому районі під крамниці.
На останок депутати дозволили провести оцінку земельної ділянки в районі автостанції, яку має в оренді на 49 років Віктор Будзин. Зміну її цільового призначення не передбачено.

Власна інф.

 

Переглядів: 331 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]