Головна » 2015 » Квітень » 6 » Судововишнянці допомогли воїнам
19:03
Судововишнянці допомогли воїнам

9 березня знову на нашій станції було багато воїнів, які приїхали з Яворова і вантажили техніку на платформи. Разом із Любомиром Дигдалом, а він повідомив про приїзд солдатів, десь біля 18 години приїхали на місце вантаження. Тут побачили як дівчата з "Барону" роздавали вечерю бійцям, їх було до 400 чоловік. Здалеку смачно пахло домашніми харчами. Уже потім довідався, що продукти у "Барон" дали судововишнянські волонтери, а вечерю приготували у цьому закладі.
Хто з бійців повечеряв, брався до підготовки платформ, аби на них заїхала техніка. Підставляли грубі бруси, які надав підприємець Сергій Борисов, а міський голова допоміг в’язаним дротом - катанкою для розтяжок транспорту.
Тут ми застали  комбата Шевченка, нашого земляка Максиміва, які керували роботами. Розповіли, що бійці вдруге виїжджають в зону АТО. Фотографуємо солдатів, один із них просить дати фотографію в обласну газету, щоб батьки побачили, мешкає у Миколаївському районі. 
Прохання солдата виконали - відіслали знімок у Миколаївську районну газету "Громада", де редактором є однокурсник автора цих рядків Степан Леськів.
До пізнього вечора тривало вантаження техніки. Ще комбат Шевченко розповів кілька цікавих і трагічних історій. Так, учасник АТО львів’янин залишив без дозволу побратимів, які потрапили в оточення і поїхав додому. На пішому переході у Львові його збив автомобіль і він помер, а друзі вийшли з оточення всі живі і без поранень. Така Божа воля.
Цього разу, як і у минулому матеріалі, не називаємо  прізвищ волонтерів, які долучилися до організації харчування солдатів. Від захисників Вітчизни їм щира подяка. Приємно від бійців було почути, що в Яворові такої уваги від людей, як в нас, вони не відчували...

Андрій Шот.

Переглядів: 301 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]