Головна » 2015 » Квітень » 6 » Різноманітні заходи
19:25
Різноманітні заходи

Двері Судововишнянського міського Будинку дитячої та юнацької творчості завжди відкриті для всіх дітей нашого міста та сусідніх сіл. Керівники гуртків стараються передати своїм вихованцям не просто знання, а й своє ставлення до улюбленої справи. Щодня після уроків до нас поспішають дівчатка та хлопчики, щоб навчитись співати, танцювати, малювати, займатись фотографією, виготовляти чудові вироби своїми руками, грати в шахи, вчитись театрального мистецтва…
Свої успіхи діти демонструють на концертах, виставках творчих робіт, різноманітних конкурсах  як у Будинку дитячої та юнацької творчості, так і в районі та області.
Березень був насичений різноманітними заходами. От коротенько про деякі з них.
12 березня  керівник хореографічного гуртка Дигдало Оксана Орестівна разом із своїми вихованцями підготували та провели свято «Аліса в країні чудес». 
 25 березня в рамках відзначення дня народження Тараса Григоровича Шевченка  відбулось свято  «Наш Тарас Шевченко – сонце України!», яке підготувала та провела керівник гуртка «Чарівний світ театру» Хоміць Ірина Станіславівна.
До проведення свят долучаються і учасники вокального гуртка – керівник  Рудень Віталій Ігорович.
Під час проведення заходів зал переповнений глядачами, серед яких батьки, бабусі, дідусі, вчителі, друзі наших вихованців, тощо.
Також 25 березня , з метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, організації змістовного дозвілля школярів і молоді  було організовано зустріч гуртківців та батьків з працівниками правоохоронних органів – старшим інспектором ДПС Шпилькою Петром Богдановичем та інспектором ВДІ Запотічним Назаром Ігоровичем. Зустріч організувала керівник гуртка «Юний фотограф» Чорна Лідія Орестівна. 
Активну участь беруть гуртківці у районних та обласних конкурсах: районний етап дитячого творчого конкурсу «Молоде  покоління   за  безпеку дорожнього руху», де було відзначено велику організаційну роботу з підготовки до участі у конкурсі та високий рівень конкурсних матеріалів гуртків («Образотворче мистецтво» (кер. Сабат О.В.), «Флористика» (кер. Брик О.М.), «Юний фотограф» (кер.Чорна Л.О.))  ; обласна виставка-конкурс «Природа і фантазія» («Флористика» (кер. Брик О.М.), «Умілі руки» (кер.Чорна Л.О.), «Образотворче мистецтво» (кер. Сабат О.В.));  обласний фотоконкурс «Так чудово виглядає мир» («Юний фотограф» (кер.Чорна Л.О.)); Всеукраїнський юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста», тема фестивалю: «Збереження водних ресурсів України». («Юний фотограф» (кер.Чорна Л.О.) ).
27 березня колектив працівників БДЮТ разом з гуртківцями провели толоку. Прибрали територію біля БДЮТ, впорядкували квітник та власноруч виготовили казкових героїв.
Будинок дитячої та юнацької творчості завжди радий бачити у своїх стінах тих, хто бажає пізнати себе, занурившись у чарівний світ мистецтва.

Лідія Чорна,
керівник гуртка 
Судововишнянського БДЮТ.

 

Переглядів: 331 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]