Головна » 2015 » Лютий » 12 » Регіонали далі правлять бал
11:28
Регіонали далі правлять бал

Лист депутатів районної ради

ШАНОВНІ  КРАЯНИ!

За короткий проміжок часу в країні відбулися дві надпотужні хвилі незадоволення народу існуючою владою – Помаранчева революція та Революція Гідності.
Народ хоче бачити владу патріотичною, не корумпованою, проєвропейською та прозорою.
Останні кроки керівництва держави вселяють надію на якісь позитивні зміни. Але при зустрічах з виборцями нас запитують, а коли нарешті будуть зміни в нашому "червоному" районі, коли підуть з державних посад люди, які підтримували партію регіонів та бандитський кривавий режим Януковича в нашому ж районі, які від виборів до виборів міняють партійні квитки для того, щоб тільки втриматися при владі. Район розграбовано, маса людей без роботи, будь - якими змінами на краще і не "пахне".
Де справедливість? За що гинула "Небесна сотня"?
З ким наша районна влада і яка вона насправді красномовно свідчить хоча б результат голосування за представлений цією владою бюджет району на сесії райради 23 січня 2015 року.
З першої спроби за бюджет не проголосували – забракло голосів, при тому, що кворум депутатів був. Патріотично налаштовані депутати від партії ВО"Батьківщина", КУНу пропонували голосувати окремо за кожну статтю видатків. Ми вважали, що керівництво району зрозуміло, що в теперішніх умовах потрібні інші підходи до розподілу коштів, що потрібно  розподіляти їх прозоро, зрозуміло (обгрунтовано) і на користь громади району, а не "своїм" людям.
Та не так це було. Після перерви у сесійній залі появилися депутати від партії регіонів на чолі  із Збитковським Л.С.
В.о. голови районної ради Горбацьо В.Є., який є членом партії "Свобода", порушуючи регламент районної ради, повторно, без обговорення, ставить на голосування питання про бюджет району на 2015 рік. І дружно депутати від "Свободи" – партії регіонів та деяких лояльних до районної влади депутатів в кількості 36 чоловік (66 депутатів у райраді) голосують за цей злочинний бюджет.
Це ще раз підтвердило ту істину, що в нашому районі партія "Свобода" і партія регіонів "близнюки-брати" за духом і діями. Ганьба!
А тепер, шановні виборці, ми Вам розповімо, як поділили можновладці бюджет району, ми його чомусь побачили лише в день проведення сесії.
Сьогодні вже навіть вигляду про те, що радяться з депутатами району, не роблять.
Так на апарат управління районної ради, який складається із 28(?) чоловік, виділено  2 млн. 272 тис. грн. Це  на  1 млн. з лишнім грн.  більше ніж на апарати  таких же управлінь районних рад, які мають  наші сусіди в Городоцькому та Яворівському районах, які в два рази більші  і чисельніші за наш район, значно потужніші економічно.
На культуру  і мистецтво, фізкультуру і спорт в бюджеті 2015 року передбачено на 1 млн.75 тис. грн. більше, ніж було в 2014 році.
Ми розуміємо, що перші особи району захоплюються футболом і музикою, але більшість мешканців району не футболісти і не музиканти. Прості люди молять Бога, щоб вижити на свої мізерні пенсії і зарплати, шоб не дай Боже не захворіти, бо на ліки грошей не має. У той же час влада району в бюджеті на медицину не добавила ні гривні. Не добавила і на допомогу дітям-сиротам, де передбачено в 2015 році всього–навсього 18,5 тис.грн.
Навіть ветеранам УПА, які ризикували життям, виборюючи Незалежність України, тепер дожили до наших часів, як правило, отримують мінімальну пенсію, ця аморальна районна влада не знайшла можливості виділити грошей на достойну добавку, як в сусідніх районах в сумі від 600 до 1000 гривень.  В нас виділили добавку в сумі лише 100 гривень. А матеріальна допомога воїнам учасникам АТО?...
Ми хочемо запитати у влади, а совість у Вас є?
Коли десятками років в районі виділяються мільйони на утримання роздутого апарату управління, незрозумілі спортивні "заходи", на кінофікацію, якої в районі взагалі нема, на "дикі танці" в місцях политих кров’ю (форти біля Попович) та інші непотрібні речі, то таке запитання  до влади звучить риторично!
Далі буде…

Депутати районної ради:
Ковалик М.І.;  Сервачак Б.Є.;  Давидяк І.М.;  Гавірко М.М.; Сороковий М.Ф.; Крупій М.Ю.; Лабуда Р.М.; 
Менчак В.С.

 

Переглядів: 339 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]