Головна » 2014 » Грудень » 23 » Прадіди збудували - ми відремонтуємо!
20:35
Прадіди збудували - ми відремонтуємо!

Під таким гаслом відбулося чергове засідання оргкомітету, який займається підготовкою до ремонту Народного дому. Засідання вів Роман Шуст. Був присутній міський голова Олег Мартинець.
Присутні почули, що спільними силами  зібрано 21200 грн., 640 доларів і 210 євро. Цих коштів дуже мало, щоб розпочати роботи, через зиму буде продовжено накопичення грошей.
З благодійною метою наступного тижня вийде з друку церковний календар тиражем 500 штук, вартістю 20 грн., прибуток від нього піде на ремонт НароДого дому.
Роман Шуст розповів, що земляк Любомир Порило, який працює в банку, разом із тим виготовляє кобзи, пише пісні, згодився організувати благочинний концерт. Присутня секретар ради Алла Любінська зауважила, що і наш Народний дім може організовувати власні благочинні виступи на сцені, бо останнім часом чекаємо хто до нас приїде.
Андрій Петрівський інформував, що на старий Новий рік у центрі міста буде організовано коляду, а зібрані гроші передадуть на ремонт.
Щодо коляди, то її буде організовано у січні до кожної хати, а кошти використають на закупівлю будівельних матеріалів.
Нестор Герега також пропонував організувати у місті платну парковку, але пропозиція не знайшла підтримки, бо у підсумку не окупиться.

Андрій Шот,
член оргкомітету.

 

Переглядів: 379 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]