Головна » 2015 » Січень » 30 » Колядували і вигравали призи
10:13
Колядували і вигравали призи

11 січня у Народному домі відбулося Свято різдвяної коляди, ініціатором якого було Товариство "Рідне місто" імені Тадея Дмитрасевича. Уперше за багато років зал Народного дому був переповнений, місця займали люди і на балконі. Перед початком дійства присутніх з минулими і наступаючими святами привітав голова Товариства Роман Шуст. Він також розповів, що можна придбати церковні календарі, дохід від продажу яких піде у фонд ремонту Народного дому.
Потім на сцені виступали хори наших церков, Народного дому. Сподобався ансамбль дівчат з банківського інституту і спів "Живої струни" з Будинку школяра. На сцені виступили дитячий і дорослий вертепи.
У перерві між виступами зал колядував.
Цього вечора кожен одержав задоволення від виступів аматорів сцени, яким на завершення подякув міський голова Олег Мартинець.
Далі розпочався розіграш лотереї, а перед початком редактор газети "Судововишнянський вісник"  Андрій Шот нагородив пам’ятними призами минулорічних переможців газетного конкурсу "Рекорд". Ними стали Зіновія Веселівська (знайдена бараньоха вагою 10 кг) і  Олексій Оліярник, який упіймав коропа вагою 18 кг і випустив. До речі, конкурс триватиме і цього року.
Було реалізовано 250 штук лотерей вартістю 20 грн. і виграно 130 призів, серед яких : бельгійський килим, хлібопіч, соковитискачі, блендер,  навіть 2 і 3 тонни щебеню та інші пам’ятні і грошові призи.
Підсумок лотереї - для ремонту Народного дому було зібрано 5 тисяч гривень.

Власна інф.

Подяка спонсорам лотереї

Гарцулі Ярославу,  Будзин Олександрі, Баб’як Галині, Петрівському Андрію, міському осередку ПП "Громадянська позиція", магазину "Сантабарбара", магазину "Хліб і до хліба", магазину "Сюрприз", магазину "Смачний світ", працівникам бібліотеки Народного дому, Шусту Роману, Курильцю Анатолію, ПП Дигдало Г., АЗС "Авант-Оіл", Вірі Ілечко, Грунику Петру, Сосновському Юрію, Фолюш Миколі, Качмарику Роману, Дигдало Любомиру, Мартинець Ользі та св.Миколаю.
Ось так спільними силами було  організовано лотерею, а всі гроші від неї підуть на ремонт Народного дому.
 

 

Переглядів: 327 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]