Головна » 2015 » Березень » 3 » Допомога громади міста бійцям АТО
21:51
Допомога громади міста бійцям АТО

Із зони АТО повернувся наш земляк, чоловік Наталі Рудень,  підполковник Юрій Максимів. У середині березня знову поїде на Схід.  Разом із нашими воїнами тримав оборону Бахмутської траси від Попасної до Кримського. Це там, де були 29 і 31-ий блокпости. 21 лютого він запропонував зустрітися з редактором "Судововишнянського вісника". І ось що Юрій Максимів розповів:
- При нагоді, від імені тисячі бійців, хочу низько вклонитися жителям нашого міста, які постійно допомагають армії. Вантажимося в ешелони на станції Судової. Сотні людей приносять продукти, сигарети, організовують триразове гаряче харчування для солдатів. Директор ліцею Степан Лупиняк допоміг матеріалами, які потрібно для вантаження на платформи. Перелік людей, які допомагали можна продовжувати на кількох шпальтах газети.
Громада міста для потреб АТО придбала джип, який, до речі, врятував мені життя-осколок потрапив у запаску.  Зараз автомобіль потребує ремонту - цим теж займається громада міста.
Судововишнянці нам передавали буржуйки, лежаки, примуси, теплий одяг, між іншим - про це писалося у міській газеті.
Сльози у бійців були, коли з нашої школи прийшли листи, малюнки. Випадково до моїх рук потрапив лист синочка Дмитра.
Добрі слова хочу сказати і на адресу міського голови Олега Мартинця, що теж сприяє допомозі бійцям.
Окремо хочу подякувати Оксані Знак, яка передала воїнам два тепловізори і два прилади нічного бачення, а це сотні врятованих життів.
Знаємо, що кожної неділі люди у церквах моляться за тих, хто зараз на фронті.
 Чув, що на виконкомі вирішили оновити наш музей, фотографії захисників України, експонати з фронту повинні там бути, бо це наша історія, обіцяю сприяти цьому.
Ще раз хочу подякувати всій громаді за допомогу армії, низький Вам уклін від усіх бійців. 

Слава Україні!
Розмову вів Андрій Шот.

 

Переглядів: 340 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]