Головна » 2015 » Березень » 18 » Ангели в небо летіли
19:38
Ангели в небо летіли

Спогад опікає душу: лютий 2014 року. Події, які почали змінювати нас і які дали відповідь на одвічне питання: у чому  полягає українська національна ідея. Майдан  відповів усьому світові: вільні люди на вільній землі виборюють право на волю. 
З метою пригадати події Євромайдану, вшанувати Героїв Небесної сотні зібралися учні  та вчителі Судововишнянського НВК  20 лютого на вечір пам`яті. Розпочався захід з виступу директора Тиндика І. І., який пригадав учням хроніку подій Революції, наголосивши, що саме молодь країни першою стала на захист людської гідності та свободи.  Хвилиною мовчання вшанували усі присутні Героїв Небесної сотні. Зі сльозами на очах дивилися учні  відеофільм про трагічні події Майдану. Ведучі заходу Кміть Т. та Піх Ю. зуміли передати дух Майдану, його прагнення та віру. Виразне читання поезій, присвячених усім полеглим воїнам,  у виконанні  Шот Л., Андрух С., Запрути Н., Лаврика Р., Козака Р., Іванчук М., Андрушка А. нікого не залишило байдужим.
На зустріч були запрошені земляки, судововишнянці, які були на Майдані у  найтрагічніші лютневі дні  18 – 20 лютого: Ярослав Рудик, Дмитро  Хухра, Олег Процак. Вони поділилися своїми спогадами від перебування на Майдані, побажали учням стати справжніми патріотами рідної землі.
«Допоки будуть жити українці, пам’ятатимуть події революції  Гідності, адже  кожен з нас зрозумів:  назад дороги немає, час змінюватись», -  такими словами завершила захід заступник директора школи  з виховної роботи Мисяк І. О. 

Андрух Софія, 
член гуртка журналістики.

 

Переглядів: 303 | Додав: Administrator | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]