Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Життя міста Судова Вишня » Цікаві події, святкування, урочистості в місті (побажання, подяки, відзнаки)
Цікаві події, святкування, урочистості в місті
КапітанДата: Субота, 31.08.2013, 22:25 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Дорогі друзі!  Створюючи цю тему перш за все хотілось  щоб її обговорення було лише з позитивного боку та створювало гарний настрій для  відвідувачів форуму.
ТУТ КОЖЕН МОЖЕ ВИСЛОВИТИСЬ ЩОДО ЦІКАВИХ ПОДІЙ, СВЯТКУВАНЬ, УРОЧИСТОСТЕЙ;  ЗАЛИШИТИ СВОЇ ПОБАЖАННЯ, ПОДЯКИ ТОМУ, КОМУ ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ
 
ZojaДата: Вівторок, 17.09.2013, 17:54 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Може моя подяка запізніла, але якщо є така можливість то хотілося б висловити вдячність компанії молодих людей з Поляків\ ,а може з іншого району міста \, які на Різдвяні свята приходили колядувати. З них я знаю тільки Оксану Ковць. Приємно, що молоді люди розуміли важливість свята і несли в хати цю радісну вістку безкорисливо. Я пропонувала їм гроші, солодке- але вони тільки жартували. Багато батьків не пускають своїх дітей колядувати, вважають- що краще дати якісь гроші самому і хай дитина сидить в теплій хаті. Але ж ми самі губимо свої традиції .Ходити колядувати не заробляння грошей, а спосіб поділитися радістю Народження Христа з ближнім. Бо може є  люди, яким в цей вечір дуже самотньо і вони спеціально складають гроші, бо діти прийдуть колядувати .Скоро знову Різдво. Я збираюся повключати  всі лампочки, щоб діти знали що в цій хаті їх чекають.

Повідомлення відредагував Zoja - Вівторок, 17.09.2013, 17:56
 
КапітанДата: Середа, 25.09.2013, 21:20 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось тут є відео з  виступу гурту "ДВА КРИЛА" на День міста

http://vk.com/public56311754


Повідомлення відредагував Капітан - Середа, 25.09.2013, 21:21
 
ZojaДата: Понеділок, 30.09.2013, 16:24 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Думаю , що ніхто з тих,хто був на фестивалі хорової пісні присвяченому пам'яті Ольги Михайлівної Івашко, не залишився байдужим і не пожалів, що прийшов на концерт. Щира подяка отцю Івану Тиндику, пану Роману Мар'яновичу Шусту і всім, хто долучився до проведення даного заходу за одержану справжню насолоду від прослуховування виконаних творів.
 
КапітанДата: Середа, 01.01.2014, 00:10 | Повідомлення # 5
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Відпочинкове літо змінила спортивна осінь. Дійсно захоплюючими були організовані на Покрови спортивні змагання для дітей в центрі міста, особливо біг, піднімання гирі. Доречі чув, що за день до цього, цікавим також був турнір з футболу на стадіоні в пана Мекіча, де з"їхались футболісти з Новояворівська, Городка, Львова.

Додано (31.12.2013, 23:10)
---------------------------------------------
Дорогі Судововишняці! На порозі Новий 2014-й рік Синього Коня,але ж давайте разом пригадаємо як жило наше місто в 2013 році - році Змії, який дійсно був бурхливим на різноманітні події, ми бачили нові ідеї, цікаві заходи, дозволю собі зробити ось такий рейтинг подій:
1.Криза року:] всі ми добре пам"ятаємо катастрофічний стан доріг в якому місто опинилось після зими, а ті вирізані Автодором ями, коли навіть деякі маршрутки відмовлялись заїжджати в місто, коли вже мало бракувало щоб люди перекрили міжнародну трасу, врешті аж літом вдалось якось власними зусиллями полатати ями та привести дорогу до задовільного стану, хоча, що з неї буде в новому році не уявляю, напевно тільки синім коням можна буде по ній їздити.
2. Екологічна криза року: сміттєвий колапс в якому опинилось місто в кінці весни призвів до того, що Нас навіть показували по ЗІКУ, що скликали віче міста, де нічого майже не вирішили, виник конфлікт із сусідами -Дмитровичами, який аж вгамовувала міліція, а на кінець року отримали 5 грн. з особи за сміття, наша місцева влада хоч якось, але щось таки робила в цьому напрямку: придбали транспорт для вивозу сміття, організували збір та сортування відходів, кардинально почали змінювати відношення людей до сортування сміття, до спалювання сміття (тут вважаю, особлива заслуга в цьому є В.Сюмака).
]3. Культурний захід року: все таки найуспішнішим на мою думку був фестиваль хорової пісні присвячений пам'яті Ольги Івашко, організований новоствореним товариством судововишнянців "Рідне місто" під проводом історика Р.Шуста, адже вдалось зібрати багато хорових колективів з усього району і започаткувати новий культурний захід в якого є майбутньє не тільки в рамках району. Також, цікавими в цьому році були виступи нашого театру.
4.Концерт року: звичайно ж це концерт на День міста,організований з допомогою наших підприємців. Це був дійсно красивий вечір, виступи наших колетивів та виконавців під сучасне обладнання було цікаво дивитись та і їм залишилось на згадку, а шоу яке влаштували гості з Франківська сподобалось вміру всім віковим категоріям, всі чули як після виступу "Двох крил " , які доречі саме в нас презентували свою нову пісню, люди кричали "молодці", ну а танці під "Драйвових хлопців" були вдалим завершенням святкування.
5.Політична криза року: найбільш різко було піддано критиці,зокрема і на форумі, так звані "скандальні" сесії з приводу розподілу земель під сільське господарство в урочищах "Під Дмитровичами","Кутами", "За інтернатьске" між людьми, які згодом відмовились від них.
6.Найбільш вдалий проект року: тут може хтось і не погодитись, але думаю, що це створення та організація нових кварталів забудови в місті. Була запроваджена така новела в нашому районі як договір суперфіцію,який виправдав себе, і дозволив реально проводити забудову кварталів, і не допускати простоювання землі, як це було зроблено в минулі роки попередньою місцевою владою.
7.Інвестиція року: передача 10-ї частини землі міста "Яблуневому дару". Будем надалі спостерігати як це могутньє підприємство покаже себе в майбутньому і чи виправдає воно наші сподівання. Сюди також, можна віднести і скандальне сторення нових МАФІВ в центрі міста.
8.Спортивна перемога року: напевно - це перемоги наших футбольних команд "Судова" і "Вишня" в турнірах з міні-футболу, а також тенісистів в обласних і всеукраїнських змаганнях під керівництвом Б.Боровця, спортсмен року - О.Шептицький,який став чемпіоном області.
9. Духовна подія року: звичайно це святкувванння 1025-ти ліття Хрещення Руси-України, яке об"єднало в нашому місті всі громади. Святкування було організоване товариством судововишнянців "Рідне місто" і проводилось різними заходами протягом року.
10. Невдалий захід року: етап Міжнародного Фестивалю "Франко місія" в нашому місті, ніхто толком нічого не зрозумів, що співали і про що говороли, хоча були раді іноземним гостям та відомим політикам. Як потім стало ясно, то ми участі в організації не брали, а все це робилось за державні кошти, які б нам пригодились і в інших цілях.
11.Потрібний захід року: спортивні змагання в дусі козацтва організовані на Покрови в центрі міста для дітей зі школи та училища. Також, це шашковий турнір, організований молодіжною ГО ПСП "Промова".
12.Об"єднання року: "живий ланцюг" всіх небайдужих
на Шегинській трасі, для підтримки курсу асоціації з Європою залишив слід в історії нашого міста.
Хай здійснює бажання рік Новий,
Здоров’я прибавляє,
З чудовим святом, радості і мрій
Я щиро і сердечно Вас вітаю!


P.S. Це виключно мій особистий виклад подій року, тому прошу не критикувати, а якщо хто бажає, то може доповнити тему своїм рейтингом


Повідомлення відредагував Капітан - Середа, 01.01.2014, 06:25
 
Форум » Test category » Життя міста Судова Вишня » Цікаві події, святкування, урочистості в місті (побажання, подяки, відзнаки)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: