Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Життя міста Судова Вишня » Ваше майбутнє (Чи подобається вам в Судовій Вишні?)
Ваше майбутнє
AdministratorДата: Четвер, 07.03.2013, 00:14 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
Чи подобається вам в Судовій Вишні?
 
ВасильДата: Середа, 10.04.2013, 18:55 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Багато з тих, які виросли в Судовій Вишні, та не живуть зараз тут, як і тих що тут на місці - називають наше місто "дирою". Через те, що тут скучно і нема що робити. Вони це повторяють і повторяють і повторяють- і з часом це твердження вже стає "звичним" для наших вух. Вони(або і ми самі) настільки вже звикли до цих слів, що не мають ніякого бажання щось тут САМИМ поміняти на краще.
Залишається або "втікати" звідси (куди?), або старатись самому щось змінити. 
Починати,вважаю, потрібно з малого - з благоустрою території. Це може бути навіть прибирання маленького парку, наприклад біля садочку "Сонечко",там де стоїть газова металва споруда.
Потрібно шукати однодумців та самоорганізовуватись. Будемо старатись.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
KolyaДата: Середа, 10.04.2013, 23:25 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Кажуть, якщо на когось постійно говорити, що він свиня, він обов"язково в кінці кінців захрюкає, якщо таким чином поступати із своєю малою батьківщиною, постійно повторяти, що це "дира", рано, чи пізно  і сам повіриш у власні  слова, які обов"язково переростуть в доконаний факт. Щоб щось змінилося в житті, щонайменше потрібно самому попробувати змінитися, міняти свій стиль життя, погляди, вподобання, що завгодно. Треба ставати господарем власного життя, а не плисти за течією, тоді може і побачиш Судову Вишню в інших кольорах, в яких бачила її наприклад Оля Івашко.І  таке питання, як подобається нам наше місто, чи не подобається відпаде саме собою. Треба шукати позитивні сторони нашого міста, їх підтримувати та розвивати, не дивлячись ні нащо і ні на когось.
 
angelinaevelinaДата: Субота, 27.04.2013, 23:17 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане, Василь я тут виросла і живу. Такої думки в мене немає, хоча ми з вами з однолітки. Я перечитала багато із спілкування з мером на форумі і шокована тим, що ви полюєте за негативом.  sad
Розкрийте очі і подивіться скільки корисного зроблено за час перебування на посаді мера міста Мартинця О.І. 
Нарешті зявилася та людина, яка переймається проблемами міста (порівнюючи з попередниками), а ви жодного разу не звернулися з "похвалою", а тільки з докорами, відео, фото......
Може організуйте краще наприклад озеленнення щоб зявився хоча б "один нормальний парк", чи ще щось таке що можна зробити своїми силами.... В мене склалося враження, що ви як детектив, маєте багато вільного часу і ходите заміряти землю і знімати відео....
Давайте не словом, а ділом!!! smile
 
IGORДата: Середа, 08.05.2013, 11:11 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Вибачте якщо пишу не туда,дуже потрібний телефон виготолення надмогильних памятників  у вашому місті якщо хтось може мені допомогти  буду дуже вдячний.
 
КомісарДата: Четвер, 16.05.2013, 12:48 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
sad
 
ZojaДата: Четвер, 12.09.2013, 16:10 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
В Судовій Вишні живу з1995 року.Безліч позитивних змін за той час.Та ініціативних людей так мало, що хватає пальців на одній руці.Ми привикли до хамства і безладу так ,що вважаємо їх нормою.Наведу приклад - знаємо ,що сміття по вулиці Шевченка, 1-го Листопада забирають в середу,а кульки при дорозі лежать вже в вівторок зранку .Те сміття не привезли з Дмитрович чи Бортятина ,а виставили люди, що вважають себе порядними міщанами. Така ситуація  просто елементарна неповага до оточуючих і, найперше,до себе.
 
OMДата: Вівторок, 17.09.2013, 10:25 | Повідомлення # 8
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Минулої суботи вертався ввечері зі Львова і вже біля с.Вовчухи побачив димову завісу, думав, що то якась біда, що щось горить. Коли під"їхав ближче побачив, що в с.Родатичі окремі люди палять сміття на своїх присадибних ділянках. Ну думаю, в нашому місті люди розумніші.Знають, про шкідливу дію того диму, що в вечірній час палити взагалі не можна, бо дим не йде в гору, а навпаки стелиться по землі, така фізична особливість атмосфери.І той їдкий дим люди вимушені вдихати аж до ранку. Одні палять, а інші вимушені себе травити. Всім, все до одного місця, що тим дихають малі діти, хворі люди, алергетики і просто люди з ослабленим імунітетом. А потім дивуємося, чому ми такі слабі, так багато хворіємо? Під"їхавши в Судову я побачив ту саму картину - місто в димовому тумані. Палять всі, навіть лікарі, а ми мовчимо. Чомусь за кордоном такого не має, що там люди інші, що поважають і себе, і інших?  Вони просто з дитинства знають, що спалювання сміття, чи залишки рослинності це в першу чергу ганебна річ, вони скоріше голими пройдуться вулицею, а ніж будуть палити сміття. В нас ніби розумні люди, все добре знають та розуміють, але чомусь вважають, що це стосується кого завгодно, тільки не їх, тому так і живемо. Чому дихаємо кимось отравленим повітрям, відказуємо собі під ніс, але увагу звертати не хочемо? Та скоріш за все, що сам палив, чи збирається це робити.
 
nalsur29Дата: П`ятниця, 08.11.2013, 21:22 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Недавно живу, скажімо так, поблизу судової, і вже встиг познайомитися з мєсними оферистами які нібито ставлять на чергу і оформляють анкети на рахунок віз і прикордонних карточок МРГ. Заплативши наприклад за те шоб мене поставили на чергу по МРГ отримав х..! Повідомили мене про те шо черга моя пройшла тільки тоді коли сам приїхав поцікавитися чому так довго. Говорили що дзвонили,один раз,але я небрав трубки.Якщо навіть таке і було,всяке бувае,я з телефоном майже нерозлучаюся але всяке буває. Говорю я вам гроші заплатив,могли б і ше раз набрати,можливо занятий був або телефон розряджений,відповідають - це ваші проблеми. Зневажливе халатне ставлення працівників, яке може зіпсувати вам ваші плани,майте наувазі,хто надумав звернутися на другий поверх в офіс між приватбанком і універмагом. Чому оферисти?,та тому що невміють заповняти анкет,в моему випадку на візу.Приїхавши в посольство,працівник посольства виправив в анкеті купу помилок,які могли призвести до відмови. І саме основне. Дзвоніть на гарячу лінію посольства, і вам допоможуть стати на чергу і заповнити анкети !!!безкоштовно.!!!

Додано (08.11.2013, 20:22)
---------------------------------------------
Шановні учасники форуму Коля і Анжелінаевеліна, якщо я сам почну створювати парки і робити все для того щоб змінити місто на краще,то для чого мені тоді ті всі голови і мери,якшо я все буду робити сам.

 
BatmanДата: Субота, 28.06.2014, 16:02 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Реальна дира з ямами.
 
romanovrДата: Четвер, 20.08.2015, 14:17 | Повідомлення # 11
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане мер, зробіть дорогу, почніть поважати себе в очах мешканців міста. Та як так можна безсоромно ігнорувати такий безлад. Всі дороги включаючи центр не придатні до цивілізованого руху транспорту. Ви мер міста чи вигрібної ями. Та я такого міста ще не бачив. Стид і срам вам пане мер. Жодного відновленого сантиметра в Судовій нема яким би хотілося пишатися. Таке враження шо ви кожну гривню собі в панчоху і під подушку пхаете, якісь будинки будуєте а про елементарну основу міста - дорогу ,навіть думати не хочете. Обіцяли шось обіцяли і всралися, а як тут ше скажеш.
 
AdministratorДата: П`ятниця, 21.08.2015, 16:35 | Повідомлення # 12
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
Вже стає смішно з таких людей... Скільки можна одне і то саме, одне і то саме...
 
Форум » Test category » Життя міста Судова Вишня » Ваше майбутнє (Чи подобається вам в Судовій Вишні?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: