Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » ІНВЕСТИЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД СУДОВОВИШНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
ІНВЕСТИЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД СУДОВОВИШНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
AdministratorДата: Вівторок, 09.04.2013, 17:24 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
[/j][j]На балансі Судововишнянської міської ради, в парковій зоні на землях комунальної власності міста перебуває зруйнований колишній палац родини Марсів. Нажаль на сьогодні, колись величний палац, перетворився після пожежі практично в руїни, залишилися стіни.

Щоб  відновити його велич та красу, привести  до нормального експлуатаційного стану потребуються не малі кошти. Власними силами місто відновити палац не всилах. Потрібен інвестор. На сьогоднішній день за проханням міської ради та з ініціативи випускника факультету архітектури та містобудування Львівської Політехніки проведено обсяг проектно-пошукових робіт та проведено захист проекту дипломної роботи на тему: "Реставрація та пристосування пам’ятки архітектури XVIII – XIX ст. палацу родини Марсів у м.Судова Вишня Львівської області, Мостиського району".


Детальніше


Керівництво Судововишнянської міської ради готове розглянути кожну пропозицію та сприяти у вирішенні цього питання.
[j][/j]
 
КапітанДата: Середа, 08.05.2013, 11:37 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Вважаю, що інвестиційна привабливість цього проекту частково нівелюється поки доїдеш до нього з обїзної дороги по тих ямах, хоча втілення її можливе  з боку іноземних інвесторів,тих же поялків, белгійців. Мені здається, що тут добре було б орієнтувати  інвестора на прибутковий ефект такої зони, тому  слід було проект подавати для підприємців,  компаній тощо відповідно із зобовязаннями щодо культурно-спортивного відпочинку на цій території, навіть за оплату погоджену з міської владою.

Повідомлення відредагував Капітан - Середа, 08.05.2013, 11:38
 
OMДата: Субота, 11.05.2013, 00:51 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Не можу не погодитись, доріг дійсно немає, але може так завжди не буде, рано, чи пізно, але змінитися щось все-таки має. Завжди кінець одного є початком іншого, дав би Бог, не ще гіршого. На даний момент мається ідея, її потрібно обрамити, а тому чекаємо від користувачів власних бачень. Дякую за пораду, вона обов"язково буде врахована.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » ІНВЕСТИЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД СУДОВОВИШНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: