Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чи виправдане буд-цтво НОВОГО "РИНКУ" в центрі міста? (Висловіть свою думку (ДО ТЕМИ ДОДАНЕ ВІДЕО))
Чи виправдане буд-цтво НОВОГО "РИНКУ" в центрі міста?
КапітанДата: Середа, 08.05.2013, 13:11 | Повідомлення # 16
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Василь, радий буду познайомитися з Вами в інтернет спільноті, будь-те добрі остаточно  висловіть свою та позицію ГО «ПСП -ПРОМОВА» щодо нового ринку на цьому порталі, а то читаєш Ваші обговорення з мером-ніби не проти, але є критика. Водночас Ваше звернення до міської влади та громади в газеті ''Голос громади ''щодо  МАФів є кричущим та радикальним незважаючи на думки Zoja та ніших підприємців.

Додано (08.05.2013, 12:11)
---------------------------------------------
Моє бачення та пропозиції. Вважаю будівництво такого ринку в такому варіанті як подала нам міська влада є досить красивим та привабливим і навіть дещо нагадує Різдяний чи  Великодній ринок у великих містах, але є дійсно маса запитань та неточностей, зокрема ті, які були відображені паном Василем.
По-перше,на мою думку, тут не слід споруджувати дитячого майданчика, сам маю дитину і не уявляю як буд там з нею проводити час в такому "зажатому" просторі з торгашами та клієнтами МАФів. Всі планування та кошти підприємців слід перевести на іншу територію, раніше думав, що такою територією мав би стати  "парк" біля памятника Вишенського або напроти універмагу, але виявляється, що то вже все продано - дійсно  жаль і велике обурення, зокрема за"парк" біля памятника Вишенського. Але в Нас ще є територія парку біля школи, до якої ще ніхто не добрався і тут майданчик досить би гарно підходив, є дерева, обширна територія, яку можна було б обгородити та під ключем тримати доступ до неї саме для батьків та малечі, а не для тих алкашів як молодих так і старших (маю на увазі тих, які сидять на лавках в центрі, доречі теж би не мав бажання дивитись на них разом з дитиною з нового ринку). Вважаю, що пану меру слід нарівні з будівницвтом подбати про дитячий майданчик саме в парку вже цього літа .
По-друге, доцільно розбудовувати наше місто та залучати як умога більше інвестицій, такий ринок можливо і не є першим необхідним, але інвестиції в нього зможуть задіяти покращення в благоустрої та привабливості нашого міста за ті  кошти підприємців яких міська рада  має тільки на папері (див. тему  Чому не роблять дороги?) і не зможе закласти на такі статті.
По-третє, працевлаштування людей в рідному місці та створення нових торгових точок таки сприятиме розвитку міста, а не падінню. Практично Судова втратила весь свій здобутий потенціал виробницвта, який залишився їй після розпаду СРСР і перетворилась на спальний район. Тому в таких умовах слід не рватися за пошуком виробництва, а зосередити увагу на людському ресурсі, збільшувати кількість жителів, сприяти в умовах поселення ,проживання та обслуговування такого ресурсу, який би по своїй суті забезпечував діяльність великого міста. Звичайно  було б добре  якби зявились  інвестори на ті обєкти, що залишились, але чекати і дивитись поки все пропадає - не вихід. Думаю що особливо ніхто там великих статків не заробить на тих МАФах, але працевлаштовувати людей треба, доречі тут і винкає запитання до пана мера:
Пане мер дайте відповідь, скільки людей згідно угоди буде зайнято в діяльності ринку і чи взагалі таке питання ставилось на обговорення?

P.S. Думаю, що все таки слід провести громадські слухання на цю тему, але в розумінні змін в проект будівництва щодо дитячого майданчику. Радий щоб мене підтримали, а адміністратору слід було б виставити принаймі такі питання на обговорення на сайті.


Повідомлення відредагував Капітан - Четвер, 09.05.2013, 00:15
 
ВасильДата: Середа, 08.05.2013, 17:10 | Повідомлення # 17
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Капітану.Щодо публікації нашого листа в інф. бюлетні "Голос Громади":
Так, дійсно, спочатку був задум висвітлити це звернення в "віснику", проте згодом зрозумів, що на такий дозвіл публікації доведеться чекати довго..
Тим більше що сам ініціатор запуску газети "С. Вісник" міський голова запропонував мені заснувати власні ЗМІ.
Хоча, признаюсь, ми над цим вже давно думали, проте фінанси на даному етапі цього не дозволяють зробити.
Отже, повернусь до звернення. Як тільки адміністратор сайту зробить більшими по кількості зміст тем, я опублікую це звернення тут на сайті.
Бо інакше його можливо опублікувати лише "по частинках"..
p.s. а шановній, чи шановному Zoja відповідати не хочеться, бо давно зрозумів що єдиною метою її чи його реєстрації на сайті було захист господарювання нинішньої влади, в діяльності якої я особисто бачу багато провалів. І є люди, які мене в цьому підтримують.
А те, що депутати проголосували "за" за таке рішення будівництва павільйонів - це нічого для мене особисто не означає. Знаю що було багато противників з боку простих мешканців.  Аргументую також це в такий спосіб: "Хто такі ці депутати судововишнянської міської ради, якщо дехто з них палив списки з людьми-черговиками на земельні ділянки?"  Про це мені розповів один з депутатів.
Отже, вважаю, що ті з депутатів, які були до цього причетні, чи колишні працівники міськради, які відповідали за збереження списків,не є людьми, які заслуговують на абсолютну довіру. Коротше кажучи: "Теперішні депутати, як і місцева влада загалом, для мене особисто не авторитети. Проте не звинувачую всіх поголовно, надіюсь і на порядність окремих з них.."


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Середа, 08.05.2013, 17:17
 
КапітанДата: Четвер, 09.05.2013, 00:19 | Повідомлення # 18
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Я теж був в тому списку, що пропав і згідний, що до цього причетні депутати колишнього скликання  і навіть деякі з них є діючими депутатами тепер. Потім взнав, що роздали земельні ділянки під забудову на Загородах цим же депутатам  та їх родичам, а тепер їх продають по 4-5 тис. дол.  smile   і ніхто не клює, бо там ні інфраструктури, ні благоустрою, короче поле і не знати ще скільки часу так буде. Доречі, рішення мерії про надання земельних ділянок за договором суперфіцію (особа стає власником нерухомого обєкту) є на мою думку виправданою (маю на увазі суто рішення мерії, а не як його будуть втілювати ), який при дотриманні зобовязань по створенню інфраструктури згодом отримує земельну ділянку у власність, але це вже інша тематика, тут ми зібрались відносно нового ринку, цікаво чи будуть  і коли садити нові дерева.
 
OMДата: Четвер, 09.05.2013, 01:28 | Повідомлення # 19
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Дайте людям хоч досвяткувати. Поцікавтеся процесом, проблемами що того питання в керівника ціє ініціативної групи Івашка Володимира.
 
КапітанДата: Четвер, 09.05.2013, 17:24 | Повідомлення # 20
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні садили дерева чи кущі, досить гарно, є одна порада засипати вільну ділянку навколо деревця дрібною галькою дуже гарно виглядає та практично, але треба порадитись з біологами.
І ще одне пане мер, як буде час дайте будь-ласка оцінку висловленій вище моїй позиції, зокрема щодо розташування дитячого майданчика не в зоні ринку.
 
ZojaДата: П`ятниця, 10.05.2013, 11:25 | Повідомлення # 21
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний п. Василю, я І не надіюся, що ви щось мені можете відповісти бо бачу, що ви  думаєте ніби всі мешканці, які зареєстровані на сайті мають бути вашими союзниками .Тих ,хто підтримує міського голову і розуміють,що його діяльність базується не на бажаннях , а на можливостях- є набагато більше ніж вам здається. А вам забракне тверезих аргументів, щоб переконати мене в тому що я неправа .Людина,яка щось хоче робити, знає і  вміє - то робить, і своїм прикладом щось доводить навколишнім .А так як ви в нас -'' Родзинка сайту'' -вмієте тільки гарно і багато писати, щось вишукувати і критикувати ,то для того напевно ви і реєструвались.

Додано (10.05.2013, 10:25)
---------------------------------------------
Шановний Капітане ,тішуся що небайдужих людей стає все більше .Відносно дитячого майданчику, то було б найкраще, щоб у всіх названих в темі місцях були обладнані хоч би площадки для безпечної гри діток .Якщо зроблять все що запланували на автодромі ,то теж буде дітям де проводити час .Тільки там трохи далеко від центру \ друга половина міста\ і не всім буде на руку гуляти з однієї частини міста в іншу. Коли б була можливість і ініціатива- то парк навпроти великої школи був би ідеальним місцем для дитячого містечка.

 
OMДата: Субота, 11.05.2013, 00:00 | Повідомлення # 22
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, сайт ніколи не замінить живої розмови, коли люди при розмові дивляться чесно один одному у вічі. Ви гляньте на статистику, скільки разів заходили на наш сайт, скільки в нас є гостей та і на кінець користувачів, а дискусія крутиться лише між кількома користувачами.Трохи виглядає дивно, а де решта, де їхня позиція?
Дискусія навколо прав дітей, чи майданчика, в яку Ви стараєтесь мене втягнути, до нічого юридично не приведе. Це питання вирішене, є домовленості, пішли матеріальні затрати і тут нічого не змінити. Щось не так є від того контролюючі органи, прокуратура і на кінець є суди. Якщо чиїсь права ущемили, чи порушили прошу захищайте їх. Але прошу Вас, дайте людям просто, щось зробити.
Сьогодні Будзин В. біля свого закладу робить дитячий майданчик для дітей власними силами. Ви що думає, що хтось подякував йому, знайшлися і на то "добрі люди". І так коли нічого не робиш маєш один великий недолік, а коли щось зробив, то вже недоліків десятки і як правило від тих людей, які власними руками нічого не зробили. Всім вгодити не вдасться ніколи, завжди і на щось знайдуться ображені. Але робити, не дивлячись ні нащо, всеодно треба, бо як кажуть, собака гавкає, а караван іде.
 
КапітанДата: Неділя, 12.05.2013, 14:54 | Повідомлення # 23
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Василь я так зрозумів, що ні я ні Ви жодного впливу, на зміну ситуації щодо будівництва "нового ринку" таки не зробили про що свідчить красномовна відповідь пана мера "Це питання вирішене, є домовленості, пішли матеріальні затрати і тут нічого не змінити", тому роблю  висновок, що обговорення цієї теми вже себе вичерпало, адже і так зрозуміло, що ніяких громадських слухань, які Ви ініціювали не буде, а мої ініціативи щодо спорудження дитячого майданчика не на території ринку навіть міською владою  не  коментуються.

Повідомлення відредагував Капітан - Неділя, 12.05.2013, 15:22
 
OMДата: Неділя, 12.05.2013, 23:33 | Повідомлення # 24
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Є таке прислів"я: "На переправі коней не міняють". Як Ви думаєте, це логічно і правильно коли процес іде, є домовленості, потрачені матеріальні ресурси, знову в черговий раз вертатися на початок і починати з того, чи потрібно там щось робити, чи ні. Так і до абсурду дійти можна. Бо через тиждень знову хтось появиться на горизонті зі своїм баченням, який в черговий раз буде вимагати по його зауваженню проведення чергових громадських слухань, відміняти попередні. Інше питання коли Ваші зауваження направлені на надання поради, як краще використати та окультурити територію.
Цю тему на сайті було зіініційовано не мною. І ще одне, я повинен був це вказати з самого початку дискусії, це не ринок і не територія ринку, це використання території під малі архітектурні форми (МАФи). Дитячий майданчик, чи дитяча площадка, чи якось інше, не важливо, як Ви її назвете, сьогодні підприємливі люди споруджують і біля власних бізнесових об"єктів, і біля приватних магазинів такі, і навіть біля храмів, щоб і через такі елементи благоустрою привернути до себе увагу людей, зробити для них більш вигідніші умови. Це не споруджується спеціалізований дитячий майданчик на території, який є "гвоздем" цієї території і від нього відбивається вся остальна інфраструктура. Для такого потрібно продумувати місце, можливо так як і Ви пропонуєте в парку біля школи. Ми на сьогоднішній день такий дитячий майданчик запроектували на території бувшого автодрому, де вся ця територія має бути використана під спортивнооздоровчий комплекс з будівництвом футбольного поля, волейбольної та баскетбольної площадок, поля спортивних снарядів і т.п., тобто вся територія має цільове комплексне використання. Але це не є причиною того, що його не можна було б іще будувати в іншому місці. Було б бажання, воля, і ясна річ можливість.
 
ПравдолюбДата: Четвер, 20.06.2013, 03:03 | Повідомлення # 25
Рядовий
Група: Заблоковані
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Ого, в одних частинах форому списки є і неді не пропали. Тута пишуть шо пропали. Хтось напевно шось трохи бреше чи шо!

А ти Вася бачу звізда сайту того. скоро Дзідзя доженеш... Всюди тебе багато, як ти то встигаєш?

Але може правильно будуть знати наших....!

Додано (20.06.2013, 02:03)
---------------------------------------------
Та не нервуйте народ, бо народ то є сила. Візтмуть крана та повидирають ті буди на купу і будуть їх хробаки гризти...

 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чи виправдане буд-цтво НОВОГО "РИНКУ" в центрі міста? (Висловіть свою думку (ДО ТЕМИ ДОДАНЕ ВІДЕО))
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: