Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чи виправдане буд-цтво НОВОГО "РИНКУ" в центрі міста? (Висловіть свою думку (ДО ТЕМИ ДОДАНЕ ВІДЕО))
Чи виправдане буд-цтво НОВОГО "РИНКУ" в центрі міста?
ВасильДата: П`ятниця, 05.04.2013, 22:38 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline





Відразу скажу що я "ЗА" розбудову С. Вишні, але "ПРОТИ" такого "господарювання". Ці дерева захищали б від спеки влітку,і давали би прохолоду для парку..Але комусь все-таки вони заважали (окраса центру міста), невже не можна було їх залишити(навіть з будками і всім що там має бути поруч?). Але я так розумію вони "не вписувались" в дечиї плани...будемо сподіватись що влада на цьому місці придумає щось краще. Але те, що деякі дерева зрубані чи вокорчовані,це однозначно невдалий метод господарювання.Принаймні я так вважаю.Це моя суб'єктивна думка.
p.s. Замість того,щоб насадити нові, викорчовують трактором вже існуючі. Залишається надіятись що замість них будуть посаджені десятки нових насаджень..деякі фото для роздумів

Прикріплення: 1089047.jpg (78.7 Kb) · 1883223.jpg (73.8 Kb)


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - П`ятниця, 05.04.2013, 23:54
 
OMДата: Вівторок, 09.04.2013, 10:26 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Перш ніж щось тлумачити з цього питання подаю Вашій увазі копію угоди, яка фактично укладена між сторонами та діє на сьогоднішній день, покликана вирішити дане питання.. Прочитaйте, можливо вона прояснить деякі моменти цієї "проблеми", що Вас цікавить. Рішення з цього питання приймалося колегіально на сесії міської ради. Різні були реакції, були і колективні скарги, але всі ці стадії було пройдено. Крім цього Вашій увазі хочу показати проектну візуалізацію.
Як "використовувався" цей скверик до цього? А ніяк, росли собі там кропива та буряни по бороду, декілька самосійних, пошкоджених дерев акації та липи, хіба ще міг хтось туди збігати по нужді і все. Виникнуть якісь питання, задавайте.



[/c][c]



Прикріплення: 6938527.jpg (497.8 Kb) · 1145995.jpg (680.9 Kb) · 7213429.jpg (445.3 Kb) · 6117717.jpg (615.9 Kb) · 5167634.jpg (739.1 Kb) · UGODA.doc (47.0 Kb)
 
ВасильДата: Вівторок, 09.04.2013, 22:05 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви внесли деяку ясність щодо скверу. Дякую.
Комп"ютерна графіка непогана теж.
Незрозумілим для мене залишається тільки те, як ті  дерева, чи правильніше сказати -  ті "штирі", які там зараз стоять, і яким обрубали всі крила - можуть так розцвісти як на картинці, і дати таку тінь та прохолоду, як ТІ, що вже там стояли..в них же пообрізувані всі гілки.. killed
Можливо, я не розуміюсь на рослинництві, але тоді всіх їх або зрізати взагалі, і вже зараз садити нові декоративні дерева (чи можливо їх садити поруч - хоча тоді незрозуміло знову ДЕ), або чекати коли їм виростуть нові зелені "крила"..такі, як на комп"ютерній картинці.
Ну що ж, побачимо що з цього всього вийде. Повторюсь ще раз- що я "за" розбудову С.Вишні.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Середа, 10.04.2013, 12:34 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Хочу добавити, що при першій можливості, коли буде стала тепла погода,  будуть висаджуватися декоративні дерева та кущі, монтуватися дитячий майданчик, роботи проводитимуться згідно укладеної угоди. Минулої осені ми пробно висадили п"ять  майже двометрових деревець туї, слава Богу прийнялися нормально. Хочемо посадити вже велике деревце голубої ялини, є особа, яка люб"язно погодилася подарувату її місту, є інші не байдужі люди, які в дар пропонують декотивні рослини. Як бачимо світ не без добрих людей, я це називаю активною громадською позицією. Такі люди тихенько, без пафосу роблять свою добру справу. А наші сквери і парки сьогодні в край занедбаному стані, але є надія, що все по маленьку буде мінятися в кращу сторону, в тому числі і завдячуючи тим людям, які одночасно роблять добро і творять красу.  Що стосується кронування дерев, ми змушені були це провести, щоб сформувати невелику, але густу крону, дати можливість декоративним деревцям добре прижитися (доступ сонця), але по мірі необхідності вони будуть з часом замінені на декоративні дерева, які мають багатший естетичний вигляд. Крім цього мається заява жителя сусіднього зі сквером будинку, що крайнє дерево почало руйнувати дах  їхнього будинку. Ми поставили ціль, обгрунтували її і помаленько до неї йдемо, а результат і час покаже, добре ми це зробили, чи ні. Але ми маємо велику надію, що все буде так, як плануємо і всі сторони від цього лише виграють.
 
ВасильДата: Четвер, 11.04.2013, 15:00 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Олег, якщо Ви вже так люб"язно і публічно продемонстрували угоду з підпрємцями, та комп"ютерну картинку,то, можливо, Вам не важко буде також висвітлити наступні дані щодо скверу:
Яка загальна площа скверу? Яку площу будуть на ній займати торгові павільйони і якою буде площа кожного з них?(На картинці помітно що вони будуть розташовані "впритул", чи, можливо, віж ними теж буде деяка відстань-питаю це тому,що якщо між ними буде відстань-то хочу її порахувати, щоб доплюсувати до площі самих павільйонів). І накінець, скільки місця відведено буде для дитячого майданчика(в квадратних метрах, чи по простішому-третя частина, чи половина..)?
На макеті помітно що тут буде гірка, качельки та драбинка, і начебто,гойдалка для малечі. Це все вичерпний перелік, чи можливо буде ще щось монтуватись? Можливо він буде надто малий, і ще зараз буде доцільно дещо змінити..Не мені це,звичайно, вирішувати.. Але такі питання в ідеалі на мою думку повинні були би розглядатись міською громадою в цілому, а не тільки депутатським корпусом.(В ідеалі це би звичайно могло б мати місце в клубі на громадському слуханні..)
Але вже як є, так є..(хоча і не вважаю демократію ідеальною формою розвитку суспільства. Вважаю, що потрібно в депутати обрати "кращих з кращих"-людей досвідчених та професіоналів з різних галузей- а не так як в нас вибирають - сусідів, родичів, і т.д. і т. п.)
Повернуся до фотомакету - на одній з фото помітно, що павільйони будуть розміщені буквою "П"- тобто вздовж трьох стін. Вони справді будуть розміщуватись зліва, спереду, та справа від центрального входу?Якщо так, чи не буде це створювати незручності для малечі, яка захоче тут побігати-маю на увазі те,що тут напевно буде людно,особливо на вихідних,дітям напевно потрібно буде пристосовуватись до графіку роботи ринку, коли тут буде малолюдно..?
До речі, можливо, такий макет, який ви охоче нам продемонстрували, варто було б зробити і вже зараз виставити в цьому ж таки сквері-щоб народ бачив, що тут робиться і не задавав зайвих питань; а також щоб вже зараз думки про цей дитячий майданчик зігрівали їхні серця..(маю на увазі батьків малолітніх дітей).
Накінець дозволю собі таке запитання(хоча можливо відповідь на нього вже десь була опублікована):
Скільки, за Вашими скромними підрахунками, буде місто  отримувати доходу з податків, які будуть сплачувати підприємці,які будуть тут господарювати
з укладеноїї Вами та ними
Угоди? 
Ще раз дякую за публічність та прозорість, яку демонструєте.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Четвер, 11.04.2013, 15:49
 
OMДата: Четвер, 11.04.2013, 17:55 | Повідомлення # 6
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Начну з останнього, вартість оплати за встановлення МАФу (малої архітектурної форми) є сталою для всіх, на сьогоднішній день вона становить 120 гривень за один метр квадратний, так будуть платити і ці підприємці. Якщо зміниться сума оплати (тариф), значить вони, як і всі інші також оплату будуть проводити по зміненому тарифу, не більше і не меньше. Практично всі МАФи будуть однакового розміру 5х3 метра(15 м.2). З одного МАФу місто отримає, крім іншого (120х15) 1200 гривень в рік., а з 15 МАФів (1800х15) 27000 гривень. Дитячий майданчик за площею буде займати майже третю частину. На візуалці вказано не вичерпний перелік дитячих споруд і виглядати вони будуть дещо іншим чином, оскільки візуалка це нарисове та робоче проектне рішення, а все в ході роботи вдосконалюється.  Біля дитячого майданчика будуть розміщені три МАФи, які будуть мати товари продовольчої групи, в тому числі мають функціонувати, як дитяче кафе. За ними на певній відстані в куті на задньому плані буде споруджено туалет. З правої сторни буквою "г" будуть розміщені інші МАФи які будуть проводити реалізацію товарів лише промислової групи. МАФи не будуть мати спільних стін, але розміщуватися будуть практично один біля одного на відстані до 30 см. Монтаж, ясна річ, внесе свої корективи та поправки. Ще раз хочу нагадати візуалізація, та проектне рішення реалізації поставленої мети покликане в першу чергу створити для всіх уяву загальної картини. Дане проектне рішення погоджене архітектором району, оскільки рішень було декілька, які вході їх опрацювань були відхилені. Краще, як кажуть, один раз побачити, ніж десять разів почути.
 
ВасильДата: Середа, 17.04.2013, 21:03 | Повідомлення # 7
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний пане Олег.
Для уточнення Ваших слів, мені довелось виміряти загальну площу скверу, яка складає близько800 м.кв.
Зазначу, що сквер представляє собою квадрат 26 на 26, а також невелику площу ліворуч від нього розміром десь 8 на 15(далі загорожа). Як може переконатися кожен - Там, де ще немає бруківки, власне і має розміститись дитячий майданчик. Це  площа приблизно у  220-230 м. квадратних.
Але, враховуючи,що процес «озеленення» ще не був початий, і не були ще насаджені декоративні кущі та дерева, а сам цей процес має проводитись, як видно, якраз там, де ще немає бруківки, тобто на дитячому майданчику, а також на незначній площі праворуч від ялинки- напрошується невтішний висновок: 
Якщо на тій площі, де ще немає бруківки, будуть висаджуватись ці рослини, то площа під
дитячий майданчик автоматично зменшиться, і складе якраз десь четвертучастину. А Ви говорили нам що це буде майже третя частина..(Ви ж не сказалинам – «от стільки метрів для майданчику; а стільки загальна площа..» Або дайте
нам конкретні цифри, бо інакше доводиться це робити самому-а Ви обіцяли нам доступнсть інформації на сайті..)
Отже, підсумовуючи, повторюсь, вважаю що інтереси дітей тут якраз були поставлені на низьке четверте місце.  Ідеальним, звичайно, було бяк мінімум половину площі відвести для дітей.
Запитую Вашудумку – чи не вважаєте Ви це «обмеженням у правах молоді»?
Адже під такими, на перший погляд «благородними», намірами, можемаскуватись звичайне бажання людської наживи..Прокоментуйтебудь ласка.
З повагою, Башак Василь, керівник ГО «ПСП -ПРОМОВА»


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Середа, 17.04.2013, 21:06
 
ZojaДата: Четвер, 18.04.2013, 14:17 | Повідомлення # 8
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Василю, я довгий час була гостем на форумі і, спостерігаючи за перепискою між вами і міським головою ,намагалася зрозуміти наскільки серйозно вас хвилюють проблеми  міста  чи це тільки метод самоутвердитися.Бо відносно будівництва МАФів у місті підносити питання є вже не на часі - є рішення сесії ,розроблений і затверджений проект ,узгоджено зі всіма службами і врешті- решт потрачені людські гроші .А те що ви пишете про бажання наживи - хто  буде тратити свої кошти, не думаючи ,що в кінцевому результаті йому окупиться Але то ще вилами по воді писано , що з вкладених в проект зусиль буде який зиск  для тих підприємців ,які тим займаються Поки що тих що критикують є багато  та на мою думку плюсів  для міста  в цьому питанні буде більше ніж мінусів.
 
ВасильДата: Четвер, 18.04.2013, 15:05 | Повідомлення # 9
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановна Zoja, Якщо я правильно зрозумів, Ви захищаєте права підприємців-інвесторів.                                                                      Молодіжна організація «ПСП-ПРОМОВА», яку ми нещодавно створили, створена з іншою метою - а
саме  для захисту інтересів  молоді тапростих громадян. (З більш детальними даними про організацію можете
ознайомитись на сайті у відповідному розділі.)І, можливо, Ви не знаєте, але
рішення міської ради може нею ж таки відмінитись. Про свою позицію по цьому
питанню ми повідомимо у газеті «С. Вісник».     Приємно було почутиВашу думку.                                                                                                                                                                                З повагою, Башак Василь, керівник ГО «ПСП -ПРОМОВА»


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
ZojaДата: Четвер, 18.04.2013, 15:19 | Повідомлення # 10
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Василю, на Вашу думку між тими підприємцями немає молодих людей і ,тим -більше, простих громадян .Нічого в нас не робиться само по собі .Якщо Ваша молодіжна організація має бажання щось змінити в місті ,то не обов язково критикувати того хто вже щось робить. Можна , наприклад,облагородити парк навпроти великої школи.
 
ВасильДата: Субота, 20.04.2013, 12:09 | Повідомлення # 11
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановна Zoja, якщо б Ви уважно читали порушені мною питання, то зрозуміли б, що я також хочу щоб наше місто розбудовувалось.
Але щоб це було на практиці, я вже вкотре звертаюсь до міської влади дати відповідь - чим же повинно займатись КП - зрізуванням старих дерев, підмітанням вулиць..?- просив назвати вичерпний перелік, - а то не зрозуміло, - чи це завдання цієї структури, чи когось іншого..?
Якщо це офіційно не входить в компетенцію "Мого міста"- тоді і можна говорити про громадські ініціативи простих мешканців..
Чи нам потрібно самотужки виконувати роботу по благоустрою, яку, можливо, хтось мав би робити за нас?
Поки це не буде офіційно роз*яснено, не бачу сенсу продовжити розмови на цю тему..
З повагою, Башак Василь, керівник ГО «ПСП -ПРОМОВА»

Додано (20.04.2013, 11:09)
---------------------------------------------
Хочу поставити запитання керівництву міської влади:
"Чи є серед тих 15 підприємців-інвесторів, які виявили бажання вести торгівлю на території скверу на площі І. Франка, члени сімей або близькі родичі як самого керівництва міської влади, а також чи входять сюди міські депутати(чи їх близькі родичі), або, можливо, є і підозри, що тут залучені "підставні особи"?".
З повагою, Башак Василь, вул. В Стуса, 2. (Керівник ГО "ПСП-ПРОМОВА").


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Субота, 20.04.2013, 12:12
 
AdministratorДата: Субота, 20.04.2013, 20:18 | Повідомлення # 12
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
Шановний, Василь Башак, хочете поставити питання керівництву міської влади, будь-ласка зробіть це у відповідній категорії...
 
OMДата: Неділя, 21.04.2013, 00:07 | Повідомлення # 13
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, прийдіть в міську раду, зайдіть в КП "Моє місто" візміть статут і вивчіть його до останньої коми, якщо щось буде не зрозумілим, зразу ж оперативно вирішимо всі питання. В такий спосіб заощадити і свій і наш час. Аналочічно вивчете питання і по скверу. А щодо питання участі когось з числа депутатів, чи міської ради, я не бачу проблеми, вони, що ізгої, чи якісь преступники? По моєму вони такі люди, як і всі, і дієздатні, і правоздатні. В "сквері" преференцій для нікого не має, всі мають рівні зобов"зання, все робиться за їхні власні кошти. Про якіі підставні особи йде мова, ніхто за нікого не ховався і не ховається.  Просто люди є які хочуть щось робити, вони банально пробують щось робити, а інші в той час шукають спосіб палку їм в колеса впхнути. Така людська природа получати задоволення в різний спосіб, одні від роботи, а інші від ... Пробуйте, деколи і теляті вдається вовка з"їсти, але що потім з тим телятком? Тільки не сприймайте, як щось особисте, сприймайте це як жарт ...
 
ВасильДата: Неділя, 21.04.2013, 20:29 | Повідомлення # 14
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний Олег Іванович, дякую за пропозицію завітати в міськраду для вивчення окремих питань.
Якщо чесно, то думав, що офіційний сайт міської ради якраз і був створений для цього - щоб полегшити спілкування жителів міста з владою. Проте, бачу, що це не зовсім так.

Не знаю з чого Ви взяли що - "хтось комусь палки в колеса вставляє", але запевняю Вас із чистим сумлінням, що все, що обговорюється в цій темі від мого імені, спрямоване лише на захист природи історичного центру нашого міста, а також на захист прав дітей та молоді щодо відведеної для них такої мізерної площі для дитячого майданчику.
Більш широку відповідь по цьому питанню від імені нашої організаціїми сподіваємось опублікувати в газеті "С.Вісник".
З повагою, Башак Василь, вул. В.Стуса,2.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
ZojaДата: Четвер, 02.05.2013, 13:03 | Повідомлення # 15
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Василю ,Ви так наполегливо захищаєте права дітей відносно МАФів в парку,що складається враження ніби ви і є тою підставною особою, яка дуже боїться конкуренції своїй діяльності, коли запрацюють ці торгові точки. Бо,на мою думку,здорова конкуренція на руку жителям міста. Буде можливість вибрати дешевший і якісніший товар. А відносно того, що на форумі мер має давати обширні відповіді на всі питання ,то ви теж мали би розуміти, що  в такому випадку в нього не було б зовсім часу на інші справи ,значить треба було б приймати людину, яка б тільки й займалася що спілкуванням на сайті, а це ж знову непотрібні докори про витрачені кошти.

Додано (02.05.2013, 12:03)
---------------------------------------------
Пане Василю, ще раз достукатися  до Вас  заставляє Ваше звернення до міської влади в газеті ''Голос громади ''щодо  МАФів .Два роки тому сесія прийняла рішення і громадські слухання проводилися .Те, що ви в той час не були таким активним борцем за правду, не означає , що місто не жило і не працювало .Частина депутатів не схвалювала цього рішення, але якщо воно було прийняте- значить більшість проголосувала'' за  '' .За два роки в ділянку вкладені немалі гроші зароблені чиїмись мозолями. Ви тут в питаннях міському голові дуже гарно задаєте риторичні питання про те,чому не судилися люди, коли пропали списки черговиків ,а по даному питанню що -теж треба би було судитись.А з ким ?  З Вами?  Пане Василю, мені би теж не хотілось псувати вам передсвятковий  настрій/ в цьому я вам не конкурент/, але чесно кажу ,те що ви пишете останнім часом заставляє сумніватися в Вашій адекватності.

 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чи виправдане буд-цтво НОВОГО "РИНКУ" в центрі міста? (Висловіть свою думку (ДО ТЕМИ ДОДАНЕ ВІДЕО))
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: