Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » ВІДЕО 37 сесії Судововишнянської міської ради (Депутат Драбчук розповідає про "Яблуневий Дар" і не тільки)
ВІДЕО 37 сесії Судововишнянської міської ради
ВасильДата: Вівторок, 27.08.2013, 21:36 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Нажаль не вистачило пам"яті в фотоапараті, щоб зняти ті моменти, коли депутати міськради дійсно підтверджували що
  • в порядку денному на 35 сесії було написано "про надання дозволу "Яблуневому Дару", (а не пану Журику);


  • а також те, що перед депутатами на 35 сесії стояв та розповідав не п. Журик, а інший громадянин...


І, підсумую, після всього цього лише 2(два!) із 23 депутатів вирішили відмінити це рішення на користь громадянина Журика...


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Середа, 11.09.2013, 17:11 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, хто Вам дав таке право, роботи якісь " глухонімі мультики" та ще показувати їх на цілий світ, та ще щось до цього коментувати. Хто???  Прошу дати відповідь. Хто Вам давав дозвіл таке робити, чи в нас вже повний бардак, чи Ви вже себе депутатом, чи кимось іншим, більшим, вмінили. До цієї картинки можна і текст придумати, може анекдот вийде і будемо транслювати інтернетом, може щось заробимо. Мені особисто за такі Ваші речі і за Вас соромно, треба було ще в одне місце приховану камеру сховати... і показувати потім власні "подвиги"...
Для "безнадійно" нерозторопних, пане Василю, пояснюю двадцятий раз. Питання ставилось в порядок денний так, як було подано в заяві Драбчука, що Ви чіпляєтесь до тексту. І друге Він же ставив питання про відміну рішення  міської ради в загалі, як таке, яке було прийняте на попередній сесії, де за відміну цього рішення проголосувало лише два депутати із 23 присутніх, а не так як Ви це пишете в перекрученій формі, з якої не зрозуміло що і до чого.  То не в телефоні пам"яті не вистачило, то чогось іншого давно бракує. Можливо в четвер після повторної зустрічі з цього питання до Вас вже дійде нарешті, покладаю на це велику надію.

Додано (11.09.2013, 16:11)
---------------------------------------------
Ну нарешті дійшло, хоч з запізненням, через марне потрясіння воздуху, через знищення  чиїсхсь нервів та здоров"я, але хоч дійшло.

Повідомлення відредагував OM - Середа, 28.08.2013, 14:58
 
ZojaДата: Четвер, 12.09.2013, 15:49 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Василю, я уважно передивилася все що ви зняли своїм телефоном і нічого цікавого ,тим більше- ніякої сенсації не бачу.Нормальна робоча обстановка і тільки.Декілька місяців не мала змоги  поспілкуватися на сайті та за цей час нічого не змінилося.Ви й надалі придираєтеся до діяльності керівництва міста та нічого дієвого запропонувати не можете.Знаю,що й надалі є проблеми з вивозом сміття ,то докладіть зусиль щоб допомогти  вирішити це питання.При будь-якому іншому меру ця проблема нікуди не зникне.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » ВІДЕО 37 сесії Судововишнянської міської ради (Депутат Драбчук розповідає про "Яблуневий Дар" і не тільки)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: