Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Несанкціонована вулична торгівля в місті (проблема, яку треба треба негайно вирішувати)
Несанкціонована вулична торгівля в місті
КапітанДата: Понеділок, 26.08.2013, 23:13 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане мер, шановні депутати ! Чесно кажучи, зазначену тему мене попросили терміново підняти (хоча її вже неодноразово піднімали) ряд підприємців міста, які мають справу з продажем продуктів, їх категорично обурює не вирішення проблеми вуличної торгівлі в самому центрі, зокрема, продаж продукції із заїзжих бусів на площі Франка. Так склалось останнім часом, що в нас дійсно розвита мережа продуткових магазинів, власники яких, хоча б частково, але беруть участь в підтримці розвитку інфраструктури міста, культурних заходах та й в цілому підтримують життєдіяльність міста при суттєвих економічних негараздах.
 СКОРО ОСІНЬ І ТОРГІВЛЯ З БУСІВ ТІЛЬКИ ЗБІЛЬШИТЬСЯ, ТРЕБА ЯКОСЬ СПІЛЬНО ВИРІШИТИ ЦЮ ПРОБЛЕМУ, МОЖЛИВО СЛІД НАДАТИ КОМУСЬ ПОВНОВАЖЕННЯ ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ ТАКИХ ПОРУШЕНЬ І ПРИТЯГНЕННЯ  ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.
Також, повідомте чи є рішення міської ради про заборону вуличної торгівлі  ?
 
OMДата: Середа, 28.08.2013, 15:24 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Питання слушне,  питання контролю покладається на правоохоронні органи, в деякій мірі покладені і на КП "Моє місто", але останні не мають права одноособово складати протоколи та притягувати до відповідальності осіб. Питання вуличної торгівлі суб"єктами господарювання в кожному окремому випадку має бути врегульоване через виконавчий комітет (надання окремого дозволу), а без спеціального дозволу можна лише проводити торгівлю на ринковій площі, сплативши плату відповідно до встановленого міською радою тарифу. Вулична торгівля без спеціального дозволу міської ради це порушення спеціально встановленого громадського порядку в місті і правоохоронні органи повинні слідкувати, виявляти та притягувати до відповідальності таких порушників встановленого порядку відповідно до санкцій статтей КУпАП. З моєї сторони, я постараюся тримати це питання в полі зору.

Повідомлення відредагував OM - Середа, 28.08.2013, 15:24
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Несанкціонована вулична торгівля в місті (проблема, яку треба треба негайно вирішувати)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: