Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Питання, які будуть розглядатись на найближчій сесії М. Ради (Перелік питань, які можуть зацікавити мешканців міста)
Питання, які будуть розглядатись на найближчій сесії М. Ради
ВасильДата: Вівторок, 13.08.2013, 17:31 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Отже, як стало відомо від депутата Драбчука А.С., на найближчій 37 сесії Судововишнянської міської ради 6-го демократичного скликання, яка повинна відбутись за попередньою інформацією 22.08.2013р., будуть розглядатись наступні питання:
  • про відміну рішення 35 сесії Судововишнянської міської ради, яким було надано дозвіл про надання в оренду земельних ділянок площею 130 га для ведення садівництва підприємству "Яблуневий Дар". Депутат Драбчук А.С. був дуже сильно здивований, коли побачив що голосували "за" надання дозволу "Яблуневому Дару", а в документах на практиці він побачив зовсім інше -  фізичну особу - якогось мешканця м. Новояворівськ Яворівського р-ну Львівської обл., пана Ж.;
  • також депутат Драбчук А.С. вніс на затвердження сесії "проект Положення про помічника-консультанта Судововишнянської міської ради", із затвердженням якого значно розшириться коло осіб, які зможуть мати вільний доступ до документообігу Судововишнянськоїміської ради;
  • вніс пропозиції щодо відміни передачі виключно в оренду земельних ділянок в урочищах "Під Дмитровичами" та "під Кутами". Якщо і надавати ці земельні ділянки в оренду - то виключно через земельний аукціон - з метою пошуку найбільшої ціни від переможця земельних торгів та, відповідно, вигоди для міста СудоваВишня;
  • також депутатом Драбчуком планується винести на розгляд сесії пропозицію щодо відеозйомки сесій Судововишнянської міської ради громадянами міста на безоплатній основі - з метою максимальної прозорості сесій міської ради, - адже не кожен має час та можливість завітати на сесію, переконатись у відстоюванні депутатами міста інтересів територіальної громади м. Судова Вишня.


Ось деякі питання, які планується розглядати на сесії.
В ідеалі було б оприлюднення таких питань заздалегідь - самими посадовцями міської ради, або написати цей перелік питань в "Судововишнянському Віснику"- щоб кожна зацікавлена особа могла прийти і особисто послухати питання, які будуть її цікавити, та подивитись на відповідне голосування депутатів, які будуть їх ухвалювати.
Не кожної ж сесії, надіюся, будуть розглядатись питання про підміну рішення сесії, яке зауважив наймолодший депутат зі складу Судововишнянської міської ради 6-го дем. скликання п. Драбчук А.С.
Зазначу, що вказаний депутат Драбчук А.С. вже вдруге звинувачує посадових осіб міської ради у підміні рішення.
Більше було б таких депутатів - тоді б ми спільними діями швидко побороли б корупцію в державі!


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Вівторок, 13.08.2013, 17:34
 
OMДата: Середа, 14.08.2013, 17:49 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василю про яку підміну йде мова і якого рішення? З якого пальця, чи чогось іншого , Ви "висмоктали" таку інформацію? Коли сказали "а", то то говоріть вже до "я". Хочу зазначити, що депутат А.Драбчук, офіційно нікого в нічому не звинуватив, тим більше в друге в підміні рішеннь, на відміну від Вас на що Ви операєтесь. Я собі назбираю Ваших безпідставних звинувачень на позов до суду, а тоді вже побачимо, чи можна собі таке дозволяти, що дозволяєте робити Ви собі. Я навіть не хочу цього коментувати, оскільки досить голосно Ви про це заявили, а тому офіційно маєте десять днів часу щоб довести Вами офіційно написане, в протилежному випадку Вам прийдеться ще голосніше спростовувати це та вибачатись.
     Я вже холодний від таких дебільних звинувачень. Ми що в дитячому садку, щоб соплі декому підтерати? Коли розглядалось питання про передачу тих 130 га землі в оренду інвестору з Новояворівська (так, він має пряме відношення до Яблуневого Дару, але він писав заяву не від Яблуневого Дару, а від себе), перед депутатами виступав сам заявник, розповідав, хто він і що хоче робити, на яких умовах, давав відповідь на всі запитання депутатів, і він не якийсь пан "Ж", а той самий пан "Ж",  що стояв перед лицем депутатів. Я не  розумію, комусь щось "перемкнуло",  "переклинило", чи комусь, можливо,  привиджується  всюди підлог і корупція? ... Це вже симптоми не здорової сповна людини. Але це  не дає жодних підстав такій людині перекладати свою "хвору" уяву на здорові голови. Оскільки кожен судить в міру власної розпущеності, чекати тут щось конструктивного від Вас я ї не очікую. Не  було і не має ніякої сенсації, тим більше якоїсь  підміни, просто треба бути на сесії, і треба бути уважними до всього того, що відбувається, а перед тим ніж голосно заявляти, чи писати бздури треба хоча б їх перевірити. Пане Василю коли хтось Вам скаже, що Ви дурак, Ви не побіжете  до лікаря по довідку... Це легко звірити, чи перевірити, тим більше що  кожен депутат, як завжди, мав розданий порядок денний, де Ви там бачили, що писало, що хоче брати землю підприємство "Яблуневий дар", воно взагалі не бере само в оренду землю, а працює з фермерськими господарствами. А щодо питання відміни нашого рішення, ми що "діти", хочу сьогодні дам, хочу завтра заберу, бо я на когось маю зло, чи образу, то це хто з такими "смаркатими" схоче справу мати? То Вам не в пісочниці хатку будувати і справу маєте далеко не з дітьми.
    Згідно зі статусом депутатів місцевих рад, сьогодні кожен депутат може мати три своїх помічників-консультантів, хто кому боронить це робити, що аж потрібно з цього питання приймати окреме рішення. Та заради заспокоєння , приймайте хоч десять положень, якщо вони позитивно вплинуть на безпосередню роботу депутата міської ради. Про ці речі я вже говорив неодноразово, але це  треба хоча б їх прочитати та усвідомити.
    Дальше. Який земельний аукціон, чи земельні торги для таких цілей? Ви хоч Земельний кодекс спочатку прочитайте, а тоді будете "пил людям в очі дмухати". А ще юристом себе вважають.
    Хочете відеозйомки сесії, прошу виносьте дане питання на сесію, як депутати вирішать, так і буде, мені особисто все одно.
 
ВасильДата: Четвер, 15.08.2013, 15:11 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні відвідувачі сайту, коли створив тему під назвою "130 гектарів для Яблуневого дару -а в Віснику- ні слова!"
http://sv.ucoz.com/forum/4-30-1 
міським головою не було спростовано те, що це не "Яблуневому дару", а пану Ж.

Коли запитував про розмір орендної плати "Яблуневим даром", а також чи потрібно щодо оренди цих ділянок "Я.Даром" проводити аукціон- міський голова також не спростував тòго, що це не для "Я.Дару"..
http://sv.ucoz.com/faq...._quot_s kilki_bude_splacheno_koshtiv_v_rik_za_orendu_1_gektara_sudovovishnjanskoji_zemli_cim_pidpriemstvom/0-0-16

Коли зрозумів що дійсно потрібно було проводити аукціон щодо цих діялянок (і це прямо передбачено законом), то стало зрозумілим, що його проведення можуть спробувати уникнути через створення фермерського господарства-  міський голова назвав це "параноєю"..див. 5 та 6 коментар  у цій темі  http://sv.ucoz.com/forum/4-34-1 

Отже, як стало зрозуміло тепер з ухвали №29 від 18 червня 2013р., яка була прийнята на 35 сесії,  яка тут публікується, дійсно зроблено так, що надано дозвіл для створення фермерського господарства - яке потім зможе собі цю землю легко привласнити(бо це передбачено законом) - 10 частину міста Судової Вишні!

Додаю також копію заяви депутата Драбчука А.С., з якої стає все зрозуміло...

p.s. ми прòти тòго, щоб десята частина міста Судова Вишня згодом стала чиєюсь приватною власністю - адже це буде можливо при наданні відповідного дозволу Чудововишнянською міською радою фермерському господарству, оформленому на пана Ж. (випадково набрав "Ч" замість "С"-хай так і буде)).
Звертаюсь до тих Депутатів, які є депутатами з великої букви - відстоюйте інтереси та права територіальної громади м. Судова Вишня.
В кінці подам уривок з книги "Гомілії св. Василія Великого":
"У теорії Василій проголошував рівні права всіх людей на земні багатства, Він виразно заперечував , що приватна власність є природним правом, вважаючи, що її джерелом є пожадливість окремих осіб, які захопили для себе частину того, що Бог створив як спільне для всіх людей"(стор.14 Видавництво "Свічадо,2006рік")
Звичайно, що часи змінились від того часу, але якщо подивитись правді у вічі - то ми ризикуємо тепер уже в вільній незалежній країні знову стати рабами тих грошових мішків, які часто незаконними(антигуманними) добились своїх статків, і в такий спосіб можуть потім наказувати нам де не можна ходити в нас під носом - на своїй землі.
Загородять собі частину міста - і накажуть: "Сюди не ходи, це ПРИВАТНА ВЛАСНІСТЬ"...ЯСКРАВИЙ ПРИКЛАД ЦЬОГО -  РЕЗИДЕНЦІЇ НАШИХ НАЙВИЩИХ ДЕРЖАВНИХ ЧИНОВНИКІВ...потрібно цього не допустити,і механізм для протидії цьому знаходиться в руках депутатів.
Прикріплення: 7778257.jpg (150.1 Kb) · 5432878.jpg (155.5 Kb)


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Четвер, 15.08.2013, 16:32
 
OMДата: Середа, 11.09.2013, 12:14 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василю, як мені прийдеться спростовувати кожну Вашу дурню, що і роблю в останній час, то починаю ловити себе на думці, що легше Вас в цілому мені спростити, але я не лікар.
І тут знову, з точки Вашого погляду "легке привласнення передбачене законом".
Пане Василю, ми, то хто? Я і фіра німців, конкретно. Крім одного Вашого Депутата А.Драбчука, є ще 33 депутати. Ви їх за кого, за ідіотів, чи неповносправних вважаєте? Всі депутати приймають корупційні рішення, крім одного. Люди добрі, здуріти можна. Не дали землі, образа не дає спокою, не за інших, а за себе давайте поробимо всіх ворогами, всіх і кожного. А мій ворог, значить має бути ворогом для всіх. Дали б землю, того "відчаю" тут не було б, сапів би Василь тихесенько і не висувався, а так власне та пожадливість все це і породила. Я собі не взяв і не пробував навіть брати землю і чомусь  мене в середині ніщо не "роздирає", ні жаба не давить, що хтось взяв, а я ні. І жодної копійки я за це для себе не взяв і не візьму.  Чому, звідки така позиція, що лише Ви з одним депутатом переживаєте за долю нашого міста, а всі решта хочуть з нього нажитися, претендуєте на ревних його захисників, а решта хочуть його "продати"? Лише тільки після голосного заклику Василя, відстоювати інтереси та права територіальної громади депутати нарешті будуть це робити.
А коли проводиться аукціон (земельні торги), а коли ні, я вже замучився  тлумачити. Я так зрозумів, це безрезультатно, є такий фізіологічний стан людини, коли це робити не має жодного шансу.

Додано (28.08.2013, 15:13)
---------------------------------------------
Пане Василю, 24 серпня 2012 року офіційно сплив термін 10-ти днів, які я Вам давав 14.08.2013 року (повідомлення №2 цієї теми) на підтвердження , чи спростування Ваших звинувачень в бік міської ради і мене, як посадової особи міської ради. Я чекаю, чи одного, чи другого. Я не гордий почекаю, ще 10-ть днів, після чого подаю Вас до суду за наклеп та  звертаюся за захистом власної честі і гідності.
Пане Василю, чи є у Вас власний гонор? Чи вмієте Ви себе поводити, як дорослий чоловік? Я чекаю, маючи надію, що отримаю конкретну відповідь на конкретно поставлене питання. Час пішов...

Додано (11.09.2013, 11:13)
---------------------------------------------
Декілька слів до порушеної теми. 29.08.2013 року, як було домовлено на сесії міської ради, відбулася зустріч з представниками Яблуневого Дару і всі крапки над "і" були остаточно розставлені, і всі ці "Васильові страшилки"  розвіяні, як вранішній туман. Нічого собаки гавкають, а караван, як бачимо, іде.
Ну що вже другий термін сплив. Пане Василь, ні гонору, ні харизми, ні навіть простого людського відношення, знайти в собі сили вибачитися. Так мужики не поступають. Але тут очевидно зовсім інша ситуація...


Повідомлення відредагував OM - Середа, 11.09.2013, 13:16
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Питання, які будуть розглядатись на найближчій сесії М. Ради (Перелік питань, які можуть зацікавити мешканців міста)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: