Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Положення про ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА депутата місцевої ради (Передбачене ст.29-1 ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад")
Положення про ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА депутата місцевої ради
ВасильДата: Субота, 29.06.2013, 14:51 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Враховуючи останні події які відбуваються в Судововишнянській міській раді та керуючись  Статтею 29-1   ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад"( Зокрема ч.1 цієї статті "Депутат місцевої ради може мати до п'яти помічників-консультантів, які працюють на громадських засадах."); користуючись досвідом інших міст України, які вже мають затверджені такого роду положення, мною було створено

Проект ПОЛОЖЕННЯ про помічника-консультанта депутата Судововишнянської міськоїради.
Звертаюсь до представників міської влади з проханням взяти цей проект за основу та розглянути на сесії міської ради. Вважаю що затвердження даного Положення посприяє більш конструктивній роботі Судововишнянської міської ради, а також збільшить довіру простих мешканців міста до влади.

p.s. На часі стоїть питання претворення Приватного Акціонерного Товариства "Судововишнянська міська рада" у Публічне Акціоенерне Товариство "Судововишнянська міська рада".Сприймайте це як жарт. 

Створений мною проект а також додатки до нього дивіться у прикріплених файлах.

З повагою, керівник ГО "ПСП-ПРОМОВА" Башак Василь.
Прикріплення: _-___.docx (24.2 Kb) · _1__-.docx (35.4 Kb) · __.docx (18.3 Kb)


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Субота, 29.06.2013, 14:53
 
КапітанДата: Понеділок, 01.07.2013, 18:40 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Мер! А що до цих пір не було такого положення? Якщо ні, то мене дивує, чому Василь  мав би піднімати такі важливі для нормального забезпечення діяльності міської ради  питання міста ?

Повідомлення відредагував Капітан - Понеділок, 01.07.2013, 18:41
 
OMДата: Понеділок, 01.07.2013, 19:14 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Я от не розумію, діючим законодавством передбачено таку норму, її прописано та закріплено в законі, то хто кому  з депутатів забороняє робити те, що забезпечено законом напряму, що треба іще й приймати підзаконний нормативний акт з цього питання. Що статус такого помічника-консультанта від цього постраждає, чи може депутат буде неповноцінним? Та раді Бога, хочуть мати депутати помічників, прошу дуже, це їхнє право, але не їх обов"язок, щоб їм це нав"язувати. Мати, чи не мати помічників вирішувати кожному депутату зокрема, це не можна робити в якомусь приказному порядку. Виявить хоча б один депутат таке бажання, ми зареєструємо і помічників і положення про них. Я тут жодної проблеми не бачу.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Положення про ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА депутата місцевої ради (Передбачене ст.29-1 ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: