Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » 130 гектарів для Яблуневого дару - а в Віснику- ні слова! (Можливо газеті потрібні помічники- які в курсі таких подій?!)
130 гектарів для Яблуневого дару - а в Віснику- ні слова!
ВасильДата: П`ятниця, 28.06.2013, 13:53 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
На останній сесії міської ради 18.06.2013р.  розглядалось питання про надання дозволу "Яблуневому дару" судововишнянської землі в оренду.

 Наскільки мені відомо- на цій же сесії від .(див. тут http://sv.ucoz.com/forum/4-27-1) ще не голосували за конкретну площу цій фірмі.(принаймні так сказав один з депутатів). Хоча міський голова говорить про площу землі розміром 130 га. 
Протоколу сесії ще не висвітлено - тому залишається лише здогадуватись..

Дивує таке - чому така важлива подія щодо міської землі не висвітлювалась на сторінках останнього номеру "Вісника"?!!!!!!! Про це немає ні слова! Кому було вигідно щоб це не писати?! 
Адже коли б це вже було опубліковано - це могло б виявити різні думки в самого населення. Все, натомість, зробили тишком-нишком...
Чув від людей, в т.ч. від члена земельної комісії - що ця фірма наближена до оточення людей близьких до нинішнього президента. - Тобто якщо цю землю віддати їй в оренду - то потім можна про неї забути(що це майже назавжди..)  

Можливо, редактор Вісника не знав цієї новини(оскільки був відсутнім на сесії), але міг би про це і розпитати.
Можливо, цій газеті потрібні й інші журналісти(чи просто помічники),- які були б в курсі всіх подій що відбуваються в місті - і оперативно висвітлювали це на сторінках міської газети..????????????????????

І ще таке- наскільки я розумію цій фірмі міська влада хоче віддати все, що є- 130 га. Мені особисто видається це рішення поспішним - поясню чому:
Мешканці села Ралівка Самбірського району переходять на струм від першої в Західній Україні сонячної електростанції.
"3888 сонячних елементів (потужністю 1,1 Мвт) генерують енергію сонця, видаючи в енергетичну систему до 600 кВт електроенергії", – зазначив президент асоціації "Паливно-енергетичний комплекс Львівщини" Ярослав Шпак. За його словами, цієї кількості електрики досить, аби освітити Ралівку, а це 1200 дворів і 27 чотириповерхових будинків.(Близько 4тис. населення). Вирізняє "сонячний струм" екологічність, оскільки він виробляється без спалювання вугілля чи мазуту, та й "зелений тариф" суттєво нижчий від звичайного.
Шпак додав, що перша черга комплексу, котра об'єднала майже 2 тисячі сонячних батарей, розташувалася на площі 3 га. 
Вся сонячна електростанція займатиме 22 га.

Очікується, що 20 мільйонів гривень, які інвестують в електростанцію заінтересовані особи, повернуться за 4-5 років. Землю для встановлення електростанції компанія взяла в оренду в села на 49 років. Проект реалізується за підтримки Львівської ОДА.
(повністю стаття тут:
http://zaxid.net/home....1276982

Отже, шановна міська владо, закликаю вас добре обдумати ваше рішення щодо віддачі усієї вільної землі поки ще не пізно.
Бачите які перспективні інвестиційні проекти реалізовують в інших районах області.. Чому ми так не можемо? - навіщо так поспішати?
КОМУ ЦЕ ВИГІДНО???????????????

ЯКЩО ЦЯ ЗЕМЛЯ НЕ ОБРОБЛЯЄТЬСЯ ЗАРАЗ - ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ ЩО ТАКОЮ СИТУАЦІЯ БУДЕ ЗАВЖДИ.

ЗА ДЕКІЛЬКА РОКІВ АБО І РАНІШЕ СЮДИ МОЖЕ ПРИЙТИ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ АБО І НАШ ІНВЕСТОР- ЛИШЕ ТРЕБА ЙОГО ЗАПРОСИТИ. І ЦІНИ ОРЕНДИ І ЗАГАЛЬНА ВИГОДА ТАКОЖ ЗРОСТЕ ЗА ЦЕЙ ЧАС. 

З повагою, керівник ГО "ПСП-ПРОМОВА".


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Понеділок, 01.07.2013, 19:59 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Зачепила Вас ця ситуація, оскільки читаю я її вже в трьох- чотирьох Ваших останніх дописах по різних темах форуму.
Ну, будують в Ралівці електростанцію, десь можливо космодром, і що з того, ми маємо чекати коли до нас черга дійде. А як не дійде? А тому ми маємо робити то що маєто робити, тут і сьогодні. На жаль не ми вибираємо інвестора, а інвестор нас. Яблуневий дар, це також інвестор, його також потрібно поважати. Може Ви Василю візьмете в оренду землю, заплатите, як вони? Я ще раз вкажу Вам на одну річ, яку Ви відверто ігноруєте. Зробіть щось доброго і на власному прикладі доведіть, що Ваші слова не прикрашена пустишка. Сьогодні в інтернеті, можна знайти все і любе, але судити нас будуть лише по ділах наших, а не за словоспіви, які можна з інтернету "здерти" і видати за власні.
Прочитавши деякі Ваші ствердження в дописі, я піддаю сумніву Вашу юридичну обізнаність, всьо більше змахує на капризний дитячий популізм та ображене самолюбство.


Повідомлення відредагував OM - Понеділок, 01.07.2013, 20:09
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » 130 гектарів для Яблуневого дару - а в Віснику- ні слова! (Можливо газеті потрібні помічники- які в курсі таких подій?!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: