Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чому не роблять дороги? (запитання до міської влади)
Чому не роблять дороги?
BatmanДата: Субота, 28.06.2014, 07:20 | Повідомлення # 31
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви пропонуєте людині щось зробити корисного для доріг хоча мер Ви і нічого самі не робите для цього.Пропонуєте допомогти Вам фінансово?добре,Ви ж бідуєте,нумо скинемося меру на третій поверх чи новий джип,може совість замучить і скинеться пан мер нам на дорогу?Перший раз бачу щоб людина яка "не жебрак" у міськраді просила допомоги у,можна сказати жебраків ,з нинішніми зарплатами і цінами.Чи може мешканці міста Вам звітувати повинні хто що зробив для міста?Це хто кому звітувати повинен?Так,жебраком Ви точно не підете,в цьому ніхто і не сумнівається дивлячись на той факт що Ви робите для нас і що для себе.Дивна Ваша реакція на два коротких речення,купа оправдань і емоцій.
 
GostДата: Неділя, 29.06.2014, 00:55 | Повідомлення # 32
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Дивна в вас поведінка пене Руслан, Nalsur29, Batman. В вас я так розумію, якась особиста ненависть до пана мера.
По порядку:
Самі знаєте яке становище в нас в державі... Тут і пояснень не треба... Чому ви дивуєтесь що хтось хоче допомоги... І зараз навіть не йде мова про фінансову... Йдеться про якусь громадську ініціативу, пропозицію, пораду... Йдеться мова про те, щоб людина замість того, щоб тупо сидіти і обси*ати, взяла прийшла наприклад на сесію, проявила ініціативу і дала якусь пропозицію по вирішенню того чи іншого питання... 
Кого має замучити совість? Мера? За що? За то що його дочка з чоловіком будують будинок? Якщо Іван, Петро, Степан будується, то це нічого страшного, це нормально... якщо це робить дочка міського голови, значить це жах...
На рахунок дороги. По вашим безпідставним звинуваченням можна зробити висновок, що ви хочете, щоб мер за всю свою зарплату, пенсію, зарплату жінки, сина, зятя, свата робив в центрі дорогу... Браво...
 
BatmanДата: Неділя, 29.06.2014, 10:06 | Повідомлення # 33
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Нічого особистого.Стояв на автобусній і послухав людей.Мера в лице незнаю.Набридло просто це все заможновладдя за наш податок.Це мабуть все бо і так толку ноль як і у всій державі так що спіть спокійно).Всім всього найкращого.
 
GostДата: Неділя, 29.06.2014, 13:51 | Повідомлення # 34
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Я дозволю собі бути з вами незгідним... Про яке заможновладдя за ваш податок ви говорите? Я впевнений в тому, що в нас в місті ніхто ні копійки з вашого податку собі в кишеню не поклав... На яких підставах ви так говорите? Якщо маєте конкретний приклад то скажіть, мені самому цікаво... А за наклеп, пене Руслан, можна  відповісти в суді..
 
OMДата: Вівторок, 01.07.2014, 10:49 | Повідомлення # 35
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Хотів би подякувати пану Руслану хоча б за те, що трохи оживив форум. Ніщо, чомусь, нас українців не радує, як новина , що в сусіда корова здохла. Чомусь в нас не позитив, а негатив лише заслуговує на увагу.  Чому той хто більше обгадить другого,не переймаючись навіть моральною стороною того питання, хоча ми всі ніби християни, побожні люди(?), заслуговує на якусь "повагу".Через те напевно так і живемо, один в одному лише злодія бачимо. Особливо останнім часом, коли в державі фактично економічний дефолт, в нас є два критеріїв оцінки людини, скажу по собі: або ти злодій (видно напевно посада злодійська(?)) і не важливо крав ти, чи ні, а якщо не крав, тоді маєш другу оцінку - ти деб*л (мав, міг красти, а не зробив цього). Чому в нас не може бути іншої, третьої оцінки діяльності людини. Напевно через таких, як Ви, Руслан,  як самі стверджуєте: мене в очі не бачили, не знає всієї тієї "кухні" , а беретеся щось там аналізувати, не тільки перекручуєте(свідомо, чи не свідомо) мій текст, на власний розсуд перефразовуєте його, вихоплюючи із загального тексту окремі слова, зібравши по місту місцеві плітки пробуєте дати через них мені якусь оцінку.  Мені Вам порада, перше ніж в такий спосіб когось "оцінювати", що найменше не полінуйтеся, перевірте факти. Кожен оцінює ситуацію, бачить та передбачає її розвиток з висоти власної "колокольні", як кажуть в міру власної "розпущеності", тобто дає власне припущення розвитку ситуації, як би  за таких умов поступив би сам.
Люди добрі звідкіля стільки чорної жовчі, та не кличте біди на себе, вона і так тут. Я нікого ніколи не просив для себе якоїсь допомоги і дякую Богові, що не маю такої потреби. Хоча в житті всяке буває і я це знаю не з чиїх небуть пересказок, а з власного життєвого досвіду, а тому прошу Вас, заради Вашої безпеки, не грайтеся з вогнем, щоб потім гірко не жаліти. Ніщо в тому світі безслідно не зникає, рано чи пізно ми всі будемо відповідати за власні вчинки, треба знайти в собі сили у чесний спосіб піднятися над цією "філософією" бруду.Я в першу чергу хочу розібратися в собі: хто я і для чого в цьому світі, раджу почати з цього і Вам. Я в ніякому разі не тримаю на Вас зла, ні на когось іншого і сприймаю вище сказане Вами, як власне своє життєве випробовування. Дякую.
 
BatmanДата: Вівторок, 01.07.2014, 11:38 | Повідомлення # 36
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
І ще раз пан мер вирішив оправдатися.Видно добре на злодієві шапка горить.Та нічого ви у нікого не просите і нікому нічого не винні.Ви мер а не ремонтник доріг,чого я до вас вчіпився,мені починати з жорожників треба,я зрозумів.А ви не переймайтеся так і нетреба тут словами про мораль свою бездіяльність прикривати.

Додано (01.07.2014, 11:38)
---------------------------------------------
А на рахунок того що думку простих мешканців міста ви вважаєте плітками,ну то на вас і суда немає,чи нетак?

 
KolyaДата: Вівторок, 01.07.2014, 13:54 | Повідомлення # 37
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
ооо, мені здається на сайті зявився "Василь" №2. Файно, трохи розрядить обстановку)
В житті завжди виходить так, що ніколи всім не догодиш. Мені не дивно,  що "человек летучая мишь" називає Судову дирою з ямами. Бо так воно і є. Але потрібно виходити з того, що маємо. Минулого року була така сама ситуація з дорогою, але якось з горем пополам зробили. Доречі, наскільки мені відомо завдяки міському голові.
Я не дуже добре знаю п.Олега (доводилось декілька раз спілкуватися) але наскільки я чув від людей і наскільки мені вдавалось слідкувати за його роботою сказати "на злодієві шапка горить" про нього я не можу. Я вважаю, що в його силах зробити для міста він робить. Зверніть увагу на те яким способом іде розприділення земельних ділянок, на мою думку це найкраще рішення, в першу чергу для людей.
Мені здається, що в людей просто в голові вже так складається, що якщо ти займаєш якусь високу посаду значить ти злодій. Цієї думки  не зміниш, навіть якщо воно насправді так і не є.
Доречі я особисто вважаю, що думки які не опираються на якісь факти - плітки
 
OMДата: Вівторок, 01.07.2014, 18:52 | Повідомлення # 38
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
"Batman" серйозний нік, але коли читаєш Ваші дописи, доходиш єдиного висновку. Є така  категорія осіб, коли їм плюють в очі вони кажуть, щото дощ іде... Мені відверто Вас шкода, це дуже тяжко лікується.
 
BatmanДата: Середа, 02.07.2014, 07:57 | Повідомлення # 39
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Плітки ходять різні,хтось хвалить хтось судить і нетреба людину паплюжити через те що у нього є думка.Якщо ніхто не осудить то і похвалити потім не буде за що,думаю розумієте про що річ.Ще раз хочу сказати,я поважаю кожну людину і тільки за щоб мер і всі інші були достойні поваги.Але ж ніхто ще на форумі не поскаржився на оті "вічні" ями.Можливо жорстко і грубо хтось висловлюється але на це напевно є причини.А до чого саме сказано про дощ,поясніть будьласка.
 
OMДата: Середа, 02.07.2014, 11:24 | Повідомлення # 40
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Минулого року ми робили ремонт, як я вже вище писав, своїми силами, робили чорновий асфальт (купляв щебінь, мішали з "смолою", наймали для цього техніку, купляли дизпаливо та бензин і працівники Мостиського райавтодору його укладали). З бюджету не використали ні копійки, не через те, що не хотіли, а через те, що не дали. Сьогодні ситуація не з ліпших, якщо не сказати що ще гірша. Але так само як минулого року, цього року, таким самим чином ми ще минулого тижня ( коли підійшла наша черга) зробили 100 тон чорнового асфальту і мали класти його,тобто проводити ямковий ремонт, з понеділка, але  як бачите пішли дощі, мусимо чекати. Сьогодні керівництво райавтодору обіцяло почати роботи завтра, при умові що не буде дощу. В ямах стоїть вода, яка робота. Так дійсно була пропозиція від окремих водіїв міста, щоб всі водії, які мають автомобільний транспорт скинулися по 50- ть гривень від машини і по 100 гривень від вантажного транспорту та зробити більше того асфальту і зробити більший об"єм ремонту. Сьогодні тона асфальту коштує на багато більше тисячі гривень, оскільки минулого року тона асфальту коштувала тисячу гривень без перевезення . От порахуйте  скільки потрібно коштів, а тому ми шукаємо різні шляли виходу з ситуації. Я пропозицію про збір коштів виніс на сесію міської ради, але вона не була підтримана депутатами, а тому гроші прийдеться мені "шукати" самому, так само, як і на їнші потреби. А це задача з всіма невідомими. Повірте сьогодні ніхто не спішить комусь помогти.  І я сам не є прихильником того щоб з людей збирати якісь кошти, завжди знайдеться той, який пізніше скаже , що міський голова знову збирає для себе гроші, і знову ти злодій. Я маю доступ до інформації трохи більший ніж громада міста, бачу все, що відбувається і повірте картина вирисовується зовсім не в райдужних кольорах. Я би міг докладно все пояснити, але ж мене знову звинуватите в  тому, що я виправдовуюся. Я як ніхто інший розумію, що людям пояснень не потрібно, людям потрібен результат. А його нажаль досягти сьогодні крайньо важко. Є в нашому місті багато активних людей, які мовчки допомагають місту, без реклам і пафосу, але є і інші.... Що стосується дописів в частині звинувачень мене в злодійстві, бездіяльності та інших гріхах, хочу сказати, що вислуховувати, чи читати подібне про себе, мені дуже важко, мене по живому болить ще більше коли свідомо, безпідставно та упереджено, ціленаправлено звинувачують, бо в першу чергу, перед тим, що я посадовець, я жива людина. Я також свідомий тої думки, що можливо на моєму місці хтось робив би краще, більше. Дай Боже щоб така людина прийшла до влади. Зі своєї сторони лише б побажав  цій людині, щоб за його діяльності запрацювало одне правило: не можеж допомогти, то хоча б не заважай. Я за конструктивну критику, вона допомагає людині побачити свої помилки, дає можливість виправитися, я лише проти безпідставних звинувачень, вони змушують людину до розчарувань, а тому уйма часу, нервів, здоров"я та сил  йде на те, щоб встояти, не дати себе затягнути у вир цього болота.
 
BatmanДата: Четвер, 10.07.2014, 07:52 | Повідомлення # 41
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Гаразд пане мер,вибачаюся за емоції) і хочу побажати Вам успіхів у хороших ділах,терпіння і благородних вчинків.Хай щастить.

Додано (10.07.2014, 07:52)
---------------------------------------------
Мало не заплакав).Цікаво на що людина здатна заради такого...

 
nalsur29Дата: Неділя, 28.12.2014, 15:36 | Повідомлення # 42
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Я бачу що мало кому цікава ганебна ситуація в місті.Пане мер,а скажіть будьласка,що ви будуєте на виїзді з міста поруч з головною дорогою?
 
ZojaДата: П`ятниця, 02.01.2015, 10:55 | Повідомлення # 43
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
В Судовій Вишні вже кожна курка знає що на виїзді з міста зять мера будує житловий будинок.І що в тому цікавого? І що в тому ганебного? Дякуючи старанням мера, той хто справді хоче будуватися -то має таку можливість.Я вважаю ,що на сьогодні ті плани під забудову ,які виділяються при трасі як на Мостиська і навкруги озера племстанції- всі мають непогане розташування.
 
nalsur29Дата: П`ятниця, 02.01.2015, 11:50 | Повідомлення # 44
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Житловий будинок на розі? При трасі? Ви впевнені? Ви будували б там собі будинок? Почекаємо і побачимо що там буде?!)

Додано (02.01.2015, 11:50)
---------------------------------------------
А дороги і все інше ,хоча б мінімальний тверезий вигляд мер планує робити в місті? Ця ситуація позорна навіть для мера.Небачив ще такого засраного центру.Відразу видно який дома господар.

 
ZojaДата: П`ятниця, 02.01.2015, 12:33 | Повідомлення # 45
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Я ходжу з поїзда то маю можливість навіть подивитись впритул - гараж , кухня.Хата як хата,нічого надзвичайного.На іншому розі теж люди живуть і нічого страшного.А відносно всього решта що ви пишете , то при тих грошах що виділяють на місто незнаю хто би більше зробив.Якщо ви час від часу заходите на сайт ,то мер не один раз пояснював ситуацію. Але то всьо ви  будете нормально сприймати,якщо реально подивитесь на ситуацію.Але читаючи ваш коментар виглядає ,що мер чимсь не догодив вам особисто. Тому ви і не будете бачити нічого доброго - тільки погане.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чому не роблять дороги? (запитання до міської влади)
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук: