Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чому не роблять дороги? (запитання до міської влади)
Чому не роблять дороги?
OMДата: Понеділок, 10.06.2013, 18:13 | Повідомлення # 16
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Сьогодні був заступник начальника Служби автомобільних доріг області  В.Б.Баранович та головний інженер Служби, начальник Мостиського райавтодору І.Я.Яремцьо, попередньо оглядали наші "ями" та накидали перелік заходів, що потрібно зробити. обіцяли, що цього тижня, в крайньому разі з понеділка приступити до ремонтних робіт на дорозі. Сьогодні, як наголосив гість зі Львова капітальний ремонт 1-го км. дороги коштує біля 4-ох мільйонів гривень,а протяжність дороги через місто 7200 метрів і більше 2 км. дороги в сторону Яворова, таких коштів просто не має, будуть "латати", що з того вийде побачимо. Ясна річ, що такий підхід нікого не радує, але нехай ратують те, що сьогодні ще можна врятувати. Страшить те, що далі...  В тому тунелі вже і світла надії давно не видно.
 
КапітанДата: Субота, 22.06.2013, 13:14 | Повідомлення # 17
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Нарешті почали латати, на Сагайдачного за автобусною навіть болото намите під тротуари залатали smile .
Пане мер! Дайте відповідь цією бригадою буде лататись все місто, бо Яворівські чи то Пустомитівські хоть трактор мають для вирізання ям.


Повідомлення відредагував Капітан - Субота, 22.06.2013, 23:45
 
OMДата: Неділя, 23.06.2013, 15:32 | Повідомлення # 18
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Нажаль, в райавтодорі хіба що ще трохи людей залишилось, ви самі бачите, техніки ніякої, матеріальні ресурси мізерні, кругом брехня, робочим ще за лютий зарплати не дали. Керівництво практично опустило руки, бо державна система ручного управління вже доконала всіх і всьо. А "покращення вже сьогодні" виводить з рівноваги вже й затягого  "пофігіста". Але щоб діяти ми терпимо, сціпивши зуби, терпимо, кричимо, але знову терпимо.  Я не знаю, терпимо, бо не знаємо як діяти, бо комусь довіримось, нас тудже використають і кинуть, бо не маємо віри, або вона слабенька. Тому і виходить що терпіння наше якесь парадоксальне, засноване не на волі людини, а на страху. 
Я сам був змушений дати їм 200 літрів дизпалива, бо асфальту не було чим привезти. Що буде далі просто страшно подумати. Державу розікрали до ручки. Там де ще є якісь прибуткові  підприємства всюди смотрящі руки викручують. Не держава, а як каже Луценко пародія на державу. Через наш егоїзм та озлоблену апатію нас перетворили в кріпаків. Кріпосне право вернулося тільки в іншому форматі. Місцевих доріг найближчим часом ніхто не підніме, ось так і будемо капарити допоки Всевишній не дасть нам розуму, бо на людей надії досить мало. Ви в цьому і самі добре переконані. Доки будемо жити за прислів"ям: "Моя хата з краю ..." так і будемо тинятися по обочинах нормального людського життя, нас будуть використовувати, час від часу кидаючи кусок хліба, за який ми готові "впнятися" в горло і братові.
Вибачте, при такому великому святі, ситуація вже "задовбала" . Хіба ми не варті трохи кращого життя?
 
КапітанДата: П`ятниця, 28.06.2013, 12:58 | Повідомлення # 19
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Мер! А де пропали ті роботяги з асфальтом, чому не долатали автобусну, Передмістя, невже на це все, що зроблено пішло 340 тис. грн., один депутат казав, що виділили 14 машин асфальту, чи контролювали Ви кількість використаних машин, чи Нас знов всіх мешканців "розвели як котят "?
 
OMДата: Вівторок, 02.07.2013, 12:18 | Повідомлення # 20
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Ви бачите самі, як в такій державі з такими державними чиновниками можна працювати, де брехня заполонила всьо і всіх. Всього використали п"ять машин асфальту, клялися, що в червні всьо зроблять. Але... маємо, то що маємо. Сьогодні з обіду їду в область з новими листами, хочу ще раз подивитися їм в очі. Минулого четверга дзвоню в райавтодор хочу вияснити ситуацію, оскільки обласне керівництво "тупо" не піднімає від мене мобільника. Вияснюю, що всі сили і засоби області кинуті в с.Бісковичі, Самбірського району на латання ям та укладання суцільного шару полотна в селі, в зв"язку з тим, що минулого тижня жителі села знову перекрили дорогу. А нам, нашій громаді із усіх адресатів, куди ми зверталися зі сверненням громади міста, яке було прийняте на загальному сході жителів міста, лише прокуратура району дала письмову відписку, ні облдержадміністрація, ні обласна рада, ні керівництво Служби автомобільних доріг області, ні облавтодор, ні наше районне керівництво жодної письмової відповіді по сьогоднішній день  не дало. Ось так поважають нашу громаду. Так і хочеться сказати "А шляк бо всьо трафив"..., так дальше вже жити не можна.
 
КапітанДата: Вівторок, 02.07.2013, 23:52 | Повідомлення # 21
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Доречі в Бісковичах реально кладуть новий суцільний шар дороги, видно, що громада  свого добилась.
А тепер розкажу Вам прикол, щоб підняти трохи почуття гумору в цій нелегкій для Вас і Нас ситуації. Минулого тижня до мене мав приїхати колега з Єворопи на своєму автомобілі для ділової зустрічі, так от приїхав він на новенькому Сітроені бізнес класу, зустрілись на Міражі , бо це єдине місце в Судовій, де можна солідно зустріти гостей, потім миі виріщили заїхати в  Судову дещо відксерити. Заїзджаємо на його новенькому Сітроені через вул. Першого Листопада, попадаємо на початку в пару ям і так далі, далі..., десь біля І.Вишенського авто само зупиняється, включає аварійний режим, на моніторі вибиває, що далі дороги (в центрі) для машини не має і відмовляється їхати, далі  він вперто (бо в нього таке перший раз ) пробує нею проїхати пару метрів, але все без результатів, все пищить, блимає і головне - нікуда не їде, прийшлось пройтись пішки, вернутись до авто, дзвонити на сервіс ( в Європу), вертатись цією дорогою що й приїхали. Ось такі були пригоди європейця в Судовій.
 
OMДата: Середа, 03.07.2013, 09:50 | Повідомлення # 22
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Вчора у Львові просили тиждень потерпіти, зроблять там і вертаються в район, спочатку зроблять частину дороги на Самбір від прокуратури до податкової і вертаються в Судову. Не знаю що маю навіть говорити. Прийшов лист -відповідь на наше звернення з обласної ради від голови постійної депутатської комісії М.Задорожного, про те, що комісія ухвалила рішення розглянути наше звернення при розподілі коштів із резервного фонду дорожної інфраструктури, але не сказали коли це буде... От така от ситуація, сьогодні в області має бутиз цих питань нарада, що на ній розглядалося і які плани роботи маю знати ввечері.
 
КапітанДата: Четвер, 25.07.2013, 00:24 | Повідомлення # 23
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Всі під"їзди до міста "вбиті", скоро серпень, а там осінь - дощі, по-трохи Судова може перетворитись в якісь гірський населений пункт без дороги, моя думка, що треба думати як ті дороги (хоча б центральні ) переводити на баланс м/р, хоча як Ви (ОМ) вже зазначалим, що це дуже складна, дорога і тривала процедура, але щось з тим треба робити, бо з кожним роком все гірше і гірше, а самі якось ради думаю дамо.

P.S. Прошу обговорення  (якщо таке буде) не акцентувати на особистостях (на мені, ОМ,Василю, т.д. ), а реально висловлувати пропозиції, долучатись до них актвно, особливо тих хто має своє авто, пересування на якому останнім часом "з"їдає наші нерви та здоров"я", а також гаманці.
 
OMДата: Четвер, 25.07.2013, 18:01 | Повідомлення # 24
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Сьогодні пробуємо разом зробити те що можемо, домовились з Мостиським райавтодором забити хоча б великі ями. Вони на свій страх і риск роблять, ми даємо пальне, щебінь, за ними смола,  бітум і робота. Прошу вже не звертати на саму якість, бо вона в таких умовах іншою просто не може бути. Сьогодні у Львові мав коротку розмову в облдержадміністрації  з новим керівником Служби автомобільних доріг області Гнатівим Миколою Ярославовичем, вчора на сесії районної ради піднімав це питання, пізніше обговорилице з заступником голови райдержадміністрації ( до речі щодо п. Гачака О.І., то завше маю його підтримку). Одним словом спробую попрацювати трохи в іншому форматі, хоча і надії дуже мало, але може хоч щось вийде.
    Щодо обговорення цієї теми, я двома руками "за", лише в дискусії можна зрозуміти глибину проблеми і напрацювати правильні шляхи її реалізації, чи вирішення.
    Сьогодні не безпідставно ходять чутки, що до кінця року все таки державні дороги місцевого значення віддадуть територіальним громадам. Доживемо,  побачимо.
 
КапітанДата: Вівторок, 06.08.2013, 16:39 | Повідомлення # 25
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Мер! "Вибивайте" з них все, що можете, бо самі розумієте як прийде осінь, то вже ніхто нічого не робитиме, може й п. Гачак допоможе, бо він я  бачу людина слова: сказав-зробив, останнім  прикладом цього можна було  бачити його реальну допомогу в розв"язанні разом з Вами та громадою міста  катастрофічної проблеми  із сімттям в травні-червні.

Додано (06.08.2013, 15:39)
---------------------------------------------
Отже, на сьогодніщній день статус нашої дороги пакращився  з катастрофічного на незадовільний. Мали зробити в травні "зробили" в серпні, але маємо те що маємо,хоча "що" маємо - не знаю, надіємось на другий рік буде краще.  Останнє, пане мер "добийте " їх, щоб доробили Передмістя  поки є погода, бо потім вони в калабані щось понасипають і поїдуть до весни-літа.

Повідомлення відредагував Капітан - Субота, 27.07.2013, 00:40
 
OMДата: Вівторок, 06.08.2013, 18:45 | Повідомлення # 26
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Капітан, це не заслуга  ні Служби автомобільних доріг області, ні Львівського облавтодору, вони навіть на телефонні дзвінки вже не відповідають. Тут простіше ніж Ви думаєте, ми то робили, що могли. Була проста людська домовленість з людьми та керівництвом Мостиського райавтодору. Ми профінансували за пальне (дизпаливо та бензин) та і продовжуємо, дали матеріали (щебінь), найняли екскаватор, а райавтодор дав бітум і смолу, дав техніку і людей. Кустарним способом ми зробили, якщо так можна назвати "асфальт" і ним райавтодор трохи полатав дорогу, при тому що бюджет тут ні причому. Сьогодні хоча б проїхати можна. А область дальше обіцяє, бо і їх водять обіцянками за ніс,де наші ще вісім машин асфальту (дали лише шість)  і чи будуть вони взагалі я вже не беруся щось говорити. Повірте, мені і тих людей з автодору шкода, зарплати ще за травень не одержали, тих бідних 300-400 гривень, а жити хочуть всі, а "добивати" їх щоб щось робили.., люди хочуть робити, надіються що зароблять якусь копійку. Надивишсята то всьо, наслухаєшся і стає само по собі страшно, куди нас завели і заведуть завтра, чи ми такі безмозглі, безмогзлі, чи  кращого в тому житті не вартуємо?
     Люди добрі, гіршої ситуації ніж в нас на Львівщині, Іванофранківщині і Тернопільщині ніде в державі вже не має. То якась диверсія на державному рівні, цілеспрямовата акція щоб "задусити" Галичину, вже серпень а нічо не міняється, ми "жеремося" між собою, а зло не тут. Капітан, не варто себе ілюзіями тішити, що на другий рік буде краще. Звідки, коли в одному місці і один час зібралося стільки злодіїв, як ми зможемо задовільнити їхній злодійський, ненаситний і все зростаючий апетит та їхні злодійські амбіції. І вони не зупиняються і не зупиняться, повірте,зупинити їх мусить народ. А народ що, неозираючись тягне віз в різні сторони і не бачить що з того воза вже все давним - давно вкрали.
 
КапітанДата: Середа, 14.08.2013, 23:52 | Повідомлення # 27
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане мер! розкажіть про роботи, що проводяться по вул.Гірський провулок, невже Вам вдалось якось отримати закладені на ремонт кошти (маю на увазі перемогу в мікропроекті), чи робите все своїми силами разом з людьми, бо роботи там почали капітальні, коли та  як вони плануються завершитись ?
 
OMДата: Четвер, 15.08.2013, 13:11 | Повідомлення # 28
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Дякуючи такому касовому обслуговуванню з боку казначейства мікропроекти прогоріли, оскільки чомусь в нас всі економічні процеси зав"язані на одному бюджетному році, не виняток і наші мікропроекти, бо по окремих платіжках кошти були перераховані лише в лютому цього року . Тобто до кінця року не встиг, не дали коштів - твоя проблема, все пропало, пролангувати на наступний рік неможливо. Мав надію на людей, церковні громади, що поможуть не вийшло, правда отець Іван Тиндик був згідний зі своєю церковною громадою допомогти. Але тут треба робити за принципом: або всі разом, або ніхто. І Як результат - робимо власними силами тавласним коштом. Відведемо з провулку воду будемо проводити влаштування дорожного полотна ( асфальту) на скільки вистачить коштів, але це вже будемо проводити за рахунок державної субвенції.  Коли плануєш та проектуєш роботи - це одне, а як починаєш робити, починають "вилазити" всі невраховані проблеми. Але нічого все таки надія вмирає останньою. І ми живемо надією, всупереч фактичним реаліям нашого життя.
 
nalsur29Дата: П`ятниця, 27.06.2014, 15:14 | Повідомлення # 29
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Чий будиночок будується на перехресті міста з головною дорогою на шегинів?І за яку таку зарплату на такому місці? Запитання для роздумів про погані дороги в місті.

Додано (27.06.2014, 15:14)
---------------------------------------------
Можу і фото викласти,чи варто?

 
OMДата: П`ятниця, 27.06.2014, 17:05 | Повідомлення # 30
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Шановний дописувачу! Дякую за задане запитання.Постараюся лояльніше Вам пояснити що і до чого. Відповідно до проекту відводу та детального плану території міською радою було виділено квартал під індивідуальну забудову, всього було виділено 25-ть земельних ділянок  під ОЖБ по 0.1га кожна.  Питання виділення землі під ОЖБ, затвердження  осіб та інші питання земельних ділянок - це виключна компетенція сесії міської ради і тільки вона вирішувала ці питання. Кому дати, на яких умовах,а головне щоб просто не було дерибану землі (взяв - продав), щоб дійсно люди будувалися, а не брали щоб продати, чи  тримати для своїх майбутніх правнуків. Якщо маєте якісь конкретні питання , прошу самому, чи через когось, щоб себе,  не дай Боже, не видавати, прийти до землевпорядника міської ради і ознайомитися з проектом та матеріалами відводу даного кварталу,  тоді будете знати хто взяв, на якому місці, на яких умовах,  тоді і будете задавати конкретній людині запитання на кшталт за яку зарплату він будує та інші питання. На питання- чий будиночок будується, відповідь- ну не Ваш точно. Але не дивлячись ні нащо, ні навіть подібного роду запитань, я сьогодні дуже радий тому, що люди взяли восени землю і дехто вже сьогодні "коробку" збудував, що на даний час із двадцяти п"яти осіб, сімнадцять вже повним ходом проводять будівельні роботи і до осені я маю надію, що всі використають землю за призначенням, не дивлячись на те, як би там когось жаба не давила. Будуються і слава Богу, а чому не будуються ті , які взяли землю ще до моєї каденції, п"ять і більше років тому?  Тут все відкрито, маєш можливість будуватися будуйся, а дерибану землі, як було до цього, поки буду міським головою, я не допущу. Подобається це комусь чи ні, але так буде. Якщо когось не влаштовує, скоро вибори, виберете собі іншого, чи самі підете на вибори, а після, як довірять Вам люди, будете рішати питання поганих доріг та інших проблем.  А щодо питання доріг, то  мені нажаль  трудно щось пояснити тому хто наперед, упереджено не хоче цього розуміти. Мабуть для цього є свої причини? Але що я хотів би Вам сказати. Я в міську раду не прийшов жебраком і надіюсь на Бога, жебраком звідси також не піду і точно не за Ваш рахунок. Але не Ви, особисто, ні хтось інший не зможете  дорікнути мені, що я в когось щось вимагав для себе, бодай гривню, чи таку взяв в когось, а тому можете спати спокійно, ні за Ваші особисті кошти, чи кошти громади, я нічого собі не будую. І здебільшого не дивлячись на економічну ситуацію, я на сьогодні роблю все що в моїх силах. В мене до Вас запитання. що Ви робите, крім цього, що пишете, для цього, щоб дороги були кращими, чи похваліться тим що зробили. Сьогодні сидіти в тіні і когось очорнювати, так таких "героїв" не бракує. Покажіть своє лице, і не тільки я Вам скажу,але і інші  що Ви зробили, чого вартуєте.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чому не роблять дороги? (запитання до міської влади)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: