Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чому не роблять дороги? (запитання до міської влади)
Чому не роблять дороги?
КапітанДата: Понеділок, 06.05.2013, 11:16 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
  •  Пане мер, ситуація з центральною дорогою нашого міста - катастрофічна, чому нічого не робиться ?
  •  Чи може міська рада не чекаючи допомоги від автодорів за свої кошти зробити гарну дорогу ( на зразок
    такої як була зроблена по вул. Стуса ) від св. Яна до автобусної?
  • В Судововишнянському Голосі Громади №2 від 15.03.2013 року депутатом Судововишнянської міської ради
    З.Фольтовичем було опубліковано інформацію щодо розміщення тимчасово вільних коштів 800 тис. грн  місцевого бюджету на депозитний рахунок в банк. Що потрібно зробити від мешканців Судової Вишні щоб саме ці кошти спрямувати на ремонт дороги? Чому вони не залучаються до інших проектів по впорядкуванню благоустрою міста, а перебувають на депозиті і який строк передбачений для їх перебуванняна депозиті, чи можна на даний час їх забрати та використати?


Р.S. Радий, що приєднався до Вашого форуму та надіюсь що співпраця у висвітленні всіх тем, що стосуються нашого міста сприятиме його розвитку та процвітанню, а не "пакращенню вже сьогодні"·


Повідомлення відредагував Капітан - Понеділок, 06.05.2013, 11:36
 
OMДата: Вівторок, 07.05.2013, 01:20 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Дякую за задані запитання. Дуже актуальне на сьогодні питання. Що б це мені не коштувало буду з Вами відвертим щодо сьогоднішньої ситуації. Міська рада, як іінші ради та всі бюджетні установи держави проводять власні розрахунки (власні надходження та видатки) лише через казначейську службу,  а це єдина  така собі державна банківська установа. Через казначейство проходить весь бюджет держави, поступають різного роду надходження (збори,платежі, податки) і видаються зарплати бюджетникам, пенсії пенсіонерам, проводяться проплати за електроносії, капітальні та поточні видатки. Щоб здійснити видатки, потрібно щоб були надходження, це зрозуміло.Яка економічна ситуація в державі, я думаю пояснювати не потрібно, всі бачимо до чого вже докерувалися. До речі за перший квартал цього року, що визнано державою, економічне сальдо мінусове, це означеє, що з бюджету видано більше ніж туди поступило. Криза кругом, а Україна єдина держава з такою економікою, або реальніше сказати без економіки. Що це означає? Якщо би така ситуація була в перше в державі, ми би цього ніколи не знали, але можна з різних чинників та ознак економіки зрозуміти, що це далеко не вперше і що ситуація настільки вже критична, що держава змушена була це визнати офіційно. А це означає що ми фактично є банкроти, хто би що мені не говорив. Це перше.
    Друге. Казначейство контролює сьогодні кожну бюджетну копійку, особливо що стосується видатків. Видатки поділяються на обов"язкові, це заробітна плата та плата за енергоносії, так звані захищені статті. Решта всі не захищені. Перше і основне для казначейства, провести проплати по захищених статтях, а по решту, як кажуть "як Бог дасть". Ніколи платіжки по незахищених статтях видатків не могли "лежати" в службі більше одного місяця. Але з вересня минулого року платіжки вже нажаль лежать по пів року і більше. Не має команди з Києва, ані активів, щоб це провести, це загальна картина.
Третє.Тепер ближче до нашого бюджету, подам поверхнево, щоб в Вас склалася хоча б уява, бо формування бюджету на сьогодні не такий вже простий процес. Міський бюджет поділяється на загальний та спеціальний фонд. Всі захищені статті знаходяться в загальномсу фонді та поточні видатки. В спеціальному знаходяться кошти бюджету розвитку. Якраз з бюджету розвитку проводяться всі капітальні видатки на ремонт, будівництво, тощо, в тому числі і на ремонт вулиць. Тепер розберемося що то за капітальні видатки на прикладі питання ремонту вулиць. Що потрібно, щоб провести такий капітальний ремонт, який потрібно мати пакет документів? Перше, дана вулиця повинна обов"язково знаходитися на міському балансі, друге потрібно розробити проектну документацію, третє, провести експертизу проекту, четверте, укласти угоду з підрядною організацією і останнє виготовити декларацію на початок робіт. Після цього можна приступати до капітального ремонту вулиці. Ще один не маловажний штрих з бюджету розвитку на поточний (ямковий ремонт вулиць кошти використати не можливо (заборонено), лише і тільки в той спосіб що вище вказаний.
Четверте. Постараємося розібратися з тим що маємо. Дорога Львів- Шегині (вул. Передмістя, вул.Сагайдачного, пл І.Франка, вул. Д.Галицького) через місто, це дорога місцевого значення, оскільки державного значення пішла через об"їзну дорогу. Вона так само, як і об"їзна дорога та дорога Судова Вишня -Рава Руська (вул. 1-го Листопада, вул. Лісозаводська) знаходяться на балансі не міста, а Служби автомобільних доріг Львівської області. І обслуговують першу (через центр) Мостиський райавтодор, другу (на Яворів)- Яворівська ДЕД, а об"їзну - Пустомитівська ДЕД. Решта вулиці знаходяться на балансі міської ради, всього за статистикою маємо приблизно 56 км вулиць.  
 На балансі бюджету розвитку ми дійсно маємо без малого 800 тисяч гривень. При всьому великому бажанні міського голови, всього депутатського корпусу міської ради нам ніколи казначейство не пропустить на ці роботи ні копійки з наших же коштиів, бо ці дороги не на міському бюджеті, (нагадайте собі вище вказаний мною пакет документів). Перше треба дорогу взяти на власний баланс, а тоді вже працювати за вищевказаною процедурою. З передачею на баланс не відомо, бо дорогу мають передати в нормальному експлуатаційному стані, а так візьмеш розвалюху на баланс, а тоді хоч з міської ради втічи, або з міста взагалі.

Додано (07.05.2013, 00:20)
---------------------------------------------
Що толку з того, що ми маємо гроші "на папері". Уявіть собі мою гризню з керівництвом казначейства району. Коли ми маємо власних коштів чуть не мілліон, а два тижні не можемо проплатити платежу за повірку лічильника вуличного освітлення в смішній сумі 300 гривень, бо немає дозволу, про які серйозні виплати тоді можна говорити і хто з підрядчиків сьогодні хоче мати справу з бюджетниками, як ми скоро папір купити не зможемо. Ми минулорічні планові роботи ще не доробили через таку "роботу" казначейства, по двох мікропроектах субвенції втратили. Хоча з другої сторони і начальник казначейства є заложником ситуації, що він може зробити, коли не має відповідного дозволу з Києва.
Я старався коротко ввести Вас в курс справ в цілому. Тепер коротенько постараюся надати відповідь на поставлені Вами питання, деякі я думаю Ви самі собі вже можете надати і без мене.
Я лише цього року чотири рази був і в Облавтодорі і Службі автомобільних доріг області. Скерували відповідні листи і в райдержадміністрацію, облдержадміністацію, депутату та в вище вказані органи. Але як бачите результату поки не має, лише обіцянки приступити після цього як закінчуть ямковий ремонт доріг загальнодержавного значення. Планують лише ямковий ремонт на суму 100 тисяч гривень, хоча всі визнають, що дороги немає, що вона не тільки зношена до основи, але і морально застаріла, вже і не пам"ятають коли проводився капітальний ремонт. На сьогодні маємо лише обіцянки, а як буде, сказати важко, я всіх попередив, що люди вдадуться до крайніх радикальних заходів.
Знайти кошти поза бюджетом на ремонт дороги сьогодні дуже проблематично. Ви що думає я не знаю скільки сьогодні в мою сторону, мяко кажучи, лунає докорів, але тут хоч розіпніть не має моєї вини. Кожен мудрий чоловік, добре сам розбирається в ситуації.
В планах хотілося б центральну частину міста перекласти бруківкою, є реальна можливість заробити на це кошти. Але що з того, як вони все одно попадуть в "казначейське море". сьогодні надпроблема їх звідси "витягнути". Я Вам Америти не відкрию, коли скажу, що казначейством сьогодні робиться все, щоб не дати нам і таким бюджетним бідакам, як ми використати власні кошти, для цього роблять процес використання коштів таким складним та запутаним. Виходить ми ніби маємо кошти і одночасно і ні, бо керуємо фактично ними не ми, а держава в особі казначейства. Скоро вже пів року, а кошти на депозит так і не дають покласти і скоріше всього і не дадуть, а в казначействі ні копійки не приросло і не приросте. О таке сьогодні наше місцеве самоврядування (самоврядування лише на папері). Нас от тішать, що в другому півріччі почнуться серйозні "коломийки" з бюджетом. От і робіть самі висновки, тут міська рада повністю на стороні громади, щоби Ви не придумали, ми в одній лодці. Але робити щось треба, якось об"єднувати свої зусилля. Хтось можливо скаже на кшталт того, що поганому танцюристу... Я не песиміст (добре обізнаний оптиміст), але і надіятись на чудо, що завтра все зміниться, якось при цьому всьому не приходиться. Дав би Бог нам розуму.

 
КапітанДата: Вівторок, 07.05.2013, 13:05 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую Ваша відповідь є змістовною та обгрунтованою, задані мною запитання вичерпані відповідями, але є ще одне- за ті ями, що той автодор повирізав півроку тому і залишив на призволяще. Вам слід було б звернутись із скаргою до прокуратури, а відповідь оприлюднити на сайті. Також, вважав би за гласним оприлюднення ваших скарг та відповідей на них, що б менше говорили, що Ви нічого не робите.

Повідомлення відредагував Капітан - Вівторок, 07.05.2013, 13:05
 
БУБЛЬ-ГУМДата: Вівторок, 07.05.2013, 19:47 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Заблоковані
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я вже боюсь писати питання пану Мартинцю ,бо замісь адекватної відповіді завжди отримyю відбірну міліцейську лайку від пана мера та його родичів,але ризикнуще раз.
В 15 кілометрах на захід розташоване місто Мостиська ,в якому нормальні сквери,приємні фасади будинки,в рази кращі дороги,будуються нові об"єкти і так далі.І Сторожук не скаржиться що пише листи,а реально працює в таких самих умовах як і Мартинець.
Згадався анекдот:
"Викупили німці акціонери марки "Марседес" завод ВАЗ в Тольяті, поставили свою лінію, своїх працівників, а на виході замість мерса отримали ваз 2109??? Поміняли лінію із Марседес на БМВ, на виході знову 2209... Німці в шоці....
А на горці поблизу заводу сидять бувший головний механік ВАЗ і бувший головний деректор бувшого ВАЗ... І говорить технолог директору: "Я ж говорив місце прокляте, а ти руки із *** ростуть, руки із ***.
 
КапітанДата: Вівторок, 07.05.2013, 22:45 | Повідомлення # 5
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
smile
 
OMДата: Вівторок, 07.05.2013, 23:07 | Повідомлення # 6
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Знаєте, п. Капітан, приємно мати справу з розумними людьми, які розуміють очевидні речі, можуть аналізувати та здатні знаходити раціональне зерно в вирішенні складних ситуацій. Я ніколи не стверджував що все вмію та все знаю, чи розумію. Людина вчиться поки живе. Завжди краще з мудрим загубити... Я завжди радий та вдячний за добру пораду і обов"язково нею скористаюся. Я обов"язково надрукую лист -звернення.
Тепер декілька слів, щодо допису пана, чи пані БУБЛЬ_ГУМ. Щоб щось стверджувати, спростовувати, чи рекомендувати потрібно мати елементарне уявлення, як живе, функціонує, які має проблеми, формує свій бюджет (надходження та видатки) таке місто, як наше (районного підпорядкування), як таке місто, як районний центр, як живе село. Порівняйте лише одну цифру: видатки на ЖКГ по Мостиськах складають 1 800 000,00 (один мільйон вісімсот тисяч) гривень, По Судовій Вишні -420 000,00 (чотириста двадцять тисяч) гривень. Я вже в своїх дописах вказував, що район дотаційний, в минулому році вийшло на кожні сто гривень потреб, вісімдесять п"ять гривень дотацій. В нас фактично в середньому виходить 45 на 55, де остання цифра процент дотації, Мостиська в силу того, що це районний центр мають набагато вищий процент власних надходжень. В селах району ситуація взагалі катастрофічна. Але це така реальність, всі жити хочуть. Я не буду перераховувати підприємств, установ та організацій, кількість фізичних та юридичних осіб, що функціонують в районному центрі і в нас. Воно взагалі не підлягає порівнянню, а це прямі надходження до бюджету та реальна можливість проводити якісь цільові видатки. Я не скаржусь, так як Ви це подаєте, я просто надаю всім, в тому числі і Вам можливість самому проаналізувати ситуацію. Але за Вашою логікою викладання власних поглядів, Шановний БУБЛЬ-ГУМ, Вам цього далеко не потрібно, Ви ж явно переслідуюте зовсім іншу мету. Бог Вам суддя, я просто не хочу опускатися до Вашого рівня, про який красномовно свідчить останнє слово з Вашого допису.
 
КапітанДата: Середа, 08.05.2013, 11:19 | Повідомлення # 7
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане мер, яка ситуація з ремонтом (засипом щебеню ) доріг по вул.міста? Що плануєте зробити цього літа?  Чиє на це кошти?  Також, цікавить дорога на урочище "Деберки", яку почали, але не доробили? Та й взагалі на початку Вашої каденції було зроблено ряд доріг по вулицях, але вже два роки в цьому напрямку повільно рухаємось вперед ? Наприкінці зими депутати обходили вулиці, щось там записували, казали - передамо заступнику будуть робити, чи будуть ?

P.S. Розумію, що рядом запитань задаю Вам трохи роботи, відволікаю від реальної роботи, однак, вважаю, що  таке спілкування повинно бути, особливо для правового розвитку молоді, яка це все (інформацію) так чи інакше передає старшим, ну а бубль-гум цікавий персонаж, який завжди може вжалити і в нього в принципі бачу трохи  виходить, цікаво хто цей житель нашого міста.


Повідомлення відредагував Капітан - Середа, 08.05.2013, 13:20
 
ВасильДата: Середа, 08.05.2013, 20:41 | Повідомлення # 8
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Долучусь до розмови. В стані наших доріг я побачив два плюси:
1) Машини їздять повільніше - відповідно менше різних ДТП; бо часто доводилось бачити що як кулі літають по місту різні "шумахери на іномарках".
2) В містах однієї європейської країни, в яких доводилось побувати, дороги зранку миють від бруду спеціальною машиною. В нас звичайно на таке задоволення коштів не вистачить. Бо, як мінімум, для цього потрібна спочатку нормальна дорога. 
Повернусь до С. Вишні.
Часто іду дорогою від св. Яна до центру. В той час, коли дорогою проїжджає якась машина(на нормальній швидкості) - то за нею відразу виростає з нічого величезна хмара пилюки - ніби знаходишся в піщаній бурі. Від перебування в епіцентрі цього "дійства" настрою не додається...
Якщо машина їде нешвидко - відповідно і менше цієї пилюки. От такий от другий плюс від стану наших доріг.
Хоча, думаю, можна було б і попробувати колись зробити те, що бачив за кордоном - добре позамітати хоча б цей відрізок дороги, та попробувати його "відмити"- так як це роблять на заході..
Була б хоча б спроба щось зробити на краще - а то недавно був свідком як працівники нашого Комунального Підприємства, яке відповідає за благоустрій в місті, підпалили в парку сухі гілки, від яких загорілось дерево, що росло собі поруч,і поїхали собі геть. І все це було недалеко від станції ГРП(про це я ще наголошу в окремій статті).
Загалом, вважаю, що якщо і робити ремонти доріг - то лише з "лежачими поліцейськими", бо заборонні знаки перевищення швидкості порушників не зупинять..

Додано (08.05.2013, 19:41)
---------------------------------------------
Недавно мав розмову з мешканцем вулиці Шевченка(та що йде паралельно до великої школи). 
Якщо їхати з центру і повертати в поворот на базар біля школи(приблизний номер будинків 12-14), то якраз пару метрів від початку цього повороту, - там де стоїть нова велика загородженна будівля, можна помітити недавно пошкоджену дорогу. "Це так проводили газ" - розповів очевидець. Розрили добру рівну дорогу, газ провели, а яма залишилась. Її трохи засипали камінням, але яма і так досить велика і відчутна коли по ній проїхатись автомобілем. 
Хто за це має відповідати?- газовики, той кому "підключали" газ до будівлі чи хто?
Недавно читав що на цій же вулиці деякі спонсори проводили ямковий ремонт, і от - на тобі - "напартачили" знову та залишили...
Звертаюсь до міського голови:
Шановний Олеже Івановичу, якщо не помиляюсь Ви щодня їздите на роботу цією недавно понівеченою дорогою, невже Ви не помічали що там "щось не так"?  Це ж видно неозброєним оком - хтось "напартачив" і залишив. Зауважу що всі знають хто це зробив. Відреагуйте, будь ласка. Мені здається це більше навіть в Ваших інтересах, ніж для  когось іншого.
Дякую.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
КапітанДата: Четвер, 09.05.2013, 00:29 | Повідомлення # 9
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Підтримую, туда треба комісію надіслати і пригрозити судом, але є один момент - хто напише скаргу?, вприниці мав би депутат цього округу сам відреагувати на таке, доречі хто там депутат і який це округ ?
 
OMДата: Четвер, 09.05.2013, 00:48 | Повідомлення # 10
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
На питання Капітана даю відповідь. В минулому році приблизно в такий же час було вирішено закупити щебеню для поточного ремонту комунальних вулиць на суму п"ятьдесять тисяч гривень. Казначейство спромоглося пропустити платіжне доручення лише цього року. На сьогоднішній день маємо проплачено та виписано 330 тон щебеню. Невелика кількість, але все одно щось маємо. Працювати будемо за старою процедурою, в першу чергу з тими жителями вулиць, які об"єднають свої зусилля з міською радою та спільними силами будемо робити ремонт вулиць (в форматі 50 Х 50). Так що прошу підключайте своїх депутатів, складаємо дефектний акт, укладаємо з вуличним комітетом угоду і в перед хоч завтра. Просто в інший спосіб сьогодні проблематично працювати. Виграють ті, які першими зорганізуються.
    На допис п.Василя. Пане Василь перестаньте жити ілюзіями,  куда нам до тих стандартів, які є за кордоном. Ви за рік не заробити тих коштів, які люди там платять за послуги ЖКГ, в минулому році я в складі делегації десятьох міських голів Львівщини тиждень вивчали досвід та роботу комунальних служб Німечини (м.Кемптен, м.Мюнхен). Скажу Вам сарказмом, як любив це говорити один чоловік в Дмитровичах - "в хаті ложки горілки немає, а вона бач хліб купує". Мити вулиці, та тут полатати їх не має чим, скоро в райавтодорі "здохне" останній грейдер і по техніці. Я грейдер прошу вже третій тиждень, не можуть дати бо дизпалива не мають і що з того, що ми проплатили за нього. Нажаль сьогодні наща держава подібна до дуже старенької людини, яка доживає віку, грошей якій хватає лише на те, щоб не померти з голоду та холоду.
І порівняння для аналізу, щоб смішним не виглядати. Ми маємо добрих друзів в Польші (гміна Доброшіце), в них така сама кількість жителів (6,3 тис.) як і в нас, але це повністю сільська гміна (міська громада зі слів вуйта має бюджет на декілька порядків вищий за сільський). Їхній вуйт, Ян Глова, має наші "корені" (мама його родом походить з Волосткова), він говорить, що в них зараз теж трохи сутужно з бюджетом, але коли я поцікавився про цифру, то в переводі на наші гривні їхній бюджет в двадцять п"ять разів більший за наш, про такі "коломийки", як в нас робить казначейство, їм в сташному сні приснитися  не може. Робіть висновки самі. І я Вам не скаржуся, це не є моя особиста, а наша загальна біда, я в міську раду не "хімію" прийшов відробляти. Місто не є моє особисте, воно таке моє, як і Ваше, і проблеми міста також є спільними і працювати ми повинні також разом, Ви в свій спосіб, як житель та обиватель міста, а я крім цього іще і як міський голова. Знаєте в нас чомусь так привикли, вибрали голову і нехай він за все відповідає, то його проблеми, треба рів, то нехай бере лопату і копає, а щоб взяти самому, нема. Через таке "іллюзорне самозаспокоєння" ми і державу скоро "проспимо".                                                          
Щодо пошкодження дороги, є домовленість, що Барабах після Великодніх св"ят відремонтує її, просто домовлялися, коли будуть в місті проводити ямковий ремонт, він відремонтує за свій кошт пошкодження асфальтом, але є так як є, а не так як планували.
Пане Василь, в мене до Вас пропозиція, а може все-таки я Вас намовлю власними силами, чи силами Вашої громадської організації відремонтувати хоча б метр дороги, або ліквідувати хоча б дві великі ями, і можливо Ваш почин підтримають інші, а то якось писати, не мішки носити...

 
КапітанДата: Четвер, 09.05.2013, 23:57 | Повідомлення # 11
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Олеже, дякую за відповідь щодо доріг міста, буду ловити депутата як найскоріше, щоб встигнути.
Тепер, відносно дороги до цвинтара та церкви Спаса, яка знищена повністю до невпізнання. Коли не їду помолитися на цвинтар, то постійно тече вода з каналізації одного чи двох господарів,  не розумію чому до Вас це ще не донеслось від жителів і до цих пір не вжито жодних заходів, доречі казали люди, що там навіть отець Володимир  сварився, але нічого не помогло. А щодо капітального ремонту цієї дороги, то я вже десь читав про перемогу міської ради у конкурсі, але чому Ви не пишете скарги в Київ на дії обласної влади, а ходите щось там випрошуєте, ви ж як не як конкурс виграли і я думаю, що всім нашим мешканцям і було б за потрібне бачити реальні Ваші звернення та відповіді на них. Доречі чи підготували Ви звернення за ті ями, що той автодор повирізав півроку тому і залишив на призволяще?


Повідомлення відредагував Капітан - Четвер, 09.05.2013, 23:59
 
OMДата: Субота, 11.05.2013, 00:29 | Повідомлення # 12
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Щодо провулку Гірський, так дійсно мікропроект виграли, навіть перше місце він зайняв. Але вийшла проблема з проплатою, оскільки згідно з умовами мікропроекту, перше маємо ми використати власні та спонсорські кошти, а пізніше дає область. А вийшло як, щоб провести водовідведення потрібно робити земляні роботи. Дубневич Я.В. дав всю трубу, ми уклали угоду для придбання залізобетонних виробів та в вересні виставили платіжку, але казначейство наші гроші пропустило лише в грудні, після чого ми їх отримали, інші платіжки пройшли вже після нового року. Які земляні роботи зимою, самі розумієте? Мікропроекти діють лише протягом поточного року (до кінця року і все), на слідуючий рік вони не пролонговуються. От і все, і що з того, що гроші були і дальше маємо на рахунку (на папері). Тепер все ми будемо змушені робити власними силами, а тому хочу зібрати св"ященників та попросити через них вірних допомогти прокопати траншеї, бо підрядчики з бюджетними коштами та з такою роботою казначейства не хочуть спільного нічого мати, бо на гроші можна буде досить довго і нудно чекати та і є ризик, що проплату взагалі не пропустять.
Кудись звертатися нічого не дає взагалі, одні відписки, а так всі "глухі". В нас по району навіть за виконані роботи по мікропроектах, що все таки були зроблені окремими підрядчиками на свій страх і риск, не заплатили підрядчикам ще з минулого року.
В понеділок секретар виконкому міської ради зробить копію нашого звернення на сайт.


Повідомлення відредагував OM - Субота, 11.05.2013, 00:40
 
КапітанДата: Середа, 05.06.2013, 00:45 | Повідомлення # 13
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Цікава ссилка по тематиці, особливо коментар лікарів якої шкоди здоров"ю завдають погані дороги, аж жаль судвововишнянців в яких терпіння майже вже не залишилось.
http://tsn.ua/video/video-novini/mediki-z-yasuvali-scho-bezdorizhzhya-psuye-zdorov-ya-ukrayinciv.html?type=2
Пане мер, опублікуйте звернення-ультиматум мешканців міста від 19.05.13 р. до обласної влади щодо стану доріг в місті і відповіді на них (повторно звертаюсь) будь-ласка!


Повідомлення відредагував Капітан - Середа, 05.06.2013, 00:49
 
OMДата: Середа, 05.06.2013, 09:46 | Повідомлення # 14
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пробував скинути звернення, чогось получається в ворді не так як має бути, а "роздерто".  Попрошу адміністратора скинути його.
Прикріплення: ____.doc (45.0 Kb)


Повідомлення відредагував OM - Середа, 05.06.2013, 10:14
 
КапітанДата: Неділя, 09.06.2013, 12:09 | Повідомлення # 15
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую, все нормально читається,як бачимо  минуло  більше ніж два тижні і нічого не робиться, якісь там "усні" гарантії не  зрозуміло кого не виконуються, тому думаю треба черговий раз збирати жителів міста для створення ініціативних груп, які про себе заявляли 19.05.2013 року і будуть проявляти свої протести.

Повідомлення відредагував Капітан - Неділя, 09.06.2013, 12:10
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чому не роблять дороги? (запитання до міської влади)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: