Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » "Судововишнянський вісник" (та деякі неточності..)
"Судововишнянський вісник"
КапітанДата: Четвер, 25.07.2013, 00:01 | Повідомлення # 16
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановна редакція газети м/р ! Пропоную Вам увести нову рубрику, яка стосується депутатського корпусу, на зразок "Трибуни депутата" в "Нашому краю", де кожен депутат м/р зміг би висловити свою позицію, роботу, плани на майбутнє, відзвітувати перед людьми по округу, звичайно за бажанням.
І ще одна пропозиція  не друкувати  новин, які не стосуються міста та району, які і так можна зустріти в інших ЗМІ,по телебаченню, адже газета заснована для нас Судововишнянців, навіщо займати місце на сторінці непотрібними новинами від яких відвертається погляд, заінтерисуйте людей місцевими новинами, а якщо залишається  багато вільного місця, то друкуйте про діалог з місцевими підприємцями, звичайно за бажанням.

Р.S. Прошу редакцію газети дати відповідь на вищевказані пропозиції, звичайно за бажанням, бо як було сказано в одній темі на форумі це ваша справа  який подавати матеріал, а який ні.

Додано (24.07.2013, 23:01)
---------------------------------------------
По ходу, форум заглох в цілому по всіх темах, неже  втрачається інтереc не тільки по цій темі,  друзі активніше


Повідомлення відредагував Капітан - Четвер, 25.07.2013, 00:45
 
AdministratorДата: Четвер, 25.07.2013, 13:25 | Повідомлення # 17
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
На ваше питання була опублікована відповідь в Судововишнянському Віснику:


Шановна редакція газети міської ради! Пропоную Вам увести нову рубрику, яка стосується депутатського корпусу, на зразок "Трибуни депутата", як в "Нашому краю", де кожен депутат міської ради зміг би висловити свою позицію, роботу, плани на майбутнє, відзвітувати перед людьми по округу, звичайно, за бажанням.
І ще одна пропозиція -  не друкувати  новин, які не стосуються міста та району, які і так можна зустріти в інших ЗМІ, по телебаченню, адже газета заснована для нас, судововишнянців. Навіщо займати місце на сторінці непотрібними новинами, від яких відвертається погляд. Зацікавте людей місцевими новинами.  Якщо залишається  багато вільного місця, то вмістіть діалог з місцевими підприємцями, звичайно, за бажанням.
Р.S. Прошу редакцію газети дати відповідь на вищевказані пропозиції, звичайно, за бажанням, бо, як було сказано, в одній темі на форумі міської ради, це ваша справа, який подавати матеріал, а який ні.

Капітан.
Питання з форуму на сайті міської ради
http://sv.ucoz.com/forum
 
 

“Капітан” пропонує нові теми

Ось такий допис прочитали на сайті Судововишнянської міської ради. Тільки шкода, що автор ховається за анонімним підписом "Капітан", але це не основне.
Пропозиція слушна і редакція звертається до наших депутатів висловитися на сторінках вісника. Сподіваємося, що в наступному номері дебютує рубрика "Слово депутату".
Знаємо, що багато депутатів, у вільний від роботи час, працюють у комісіях, добре знають проблеми свого округу, стараються допомогти їх вирішувати.
Так що чекаємо дописів від депутатів.
Пропонуєте, шановний Капітане, порозмовляти з нашими підприємцями. Спробуємо і з ними зустрітися, лиш би вони не відмовили.
Щодо рубрики "Новини”. Найперше вміщуємо ті, які стосуються міста, району. Далі подаємо ті, які майже не озвучуються по телебаченню. Про періодичні видання не говоримо, бо міський вісник для багатьох є єдиним джерелом інформації. Запитайте у наших листонош і вони підтвердять, що минули часи, коли кожна хата мала газету. Для порівняння: районна газета колись мала тираж 11 тис. примірників, а сьогодні лише три. Це стосується також інших видань.
Правильно також розумієте, що в маленькому містечку не кожен день приносить новину, яка варта уваги читача. Не будемо ж писати про сусідські сварки чи про шкоду, яку завдала курка на городі.
Дякуємо за увагу до газети і за внесені прпозиції.
Редакція чекає від читачів зауважень, пропозицій - разом зробимо цікавішою нашу міську газету.
Андрій Шот,
редактор."

"По ходу, форум заглох в цілому по всіх темах, неже  втрачається інтереc не тільки по цій темі,  друзі активніше "

Це по ходу Василь відпочивати поїхав...)
 
OMДата: Четвер, 25.07.2013, 18:17 | Повідомлення # 18
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Видно теми себе потрохи вичерпали, треба щось нове і актуальне. Може створити рубрику "Місцеві плітки та небилиці", на кшталт жовтої преси? Я пожартував.
 
КапітанДата: Субота, 17.08.2013, 01:07 | Повідомлення # 19
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
smile

Додано (17.08.2013, 00:07)
---------------------------------------------
Чому Ви не висвітлюєте на сайті нових новин, вже два вісники надрукували і на підході третій, а новини ще 13.07. ?

 
AdministratorДата: П`ятниця, 23.08.2013, 14:18 | Повідомлення # 20
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
За висвітлення новин відповідаю я... Так сталося, через сімейні обставини, що в  мене не було змоги деякий час слідкувати за сайтом... Прошу вашого розуміння та вибачення за незручності... Постараюся з понеділка взятися за активну участь в житті сайту...
 
OMДата: Середа, 11.09.2013, 13:13 | Повідомлення # 21
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Сайт та міська газета створювалася для висвітлення інформації, обміну нею, думками , поглядами,  для пошуку шляхів реалізації наших проблем. Ми сподіваємося на активну участь жителів міста, на дієві та корисні  поради, на конструктивну критику, на власне бачення розвитку міста, що потрібно змінити, над чим потрібно працювати, куди приділити більше уваги, в який спосіб вирішити наболілі хронічні проблеми міста. А тому від Вашої активної позиції також залежить досить багато, в тому числі якою буде газета, які питання будуть порушуватися та обговорюватися на форумі сайту міської ради. Можливо Ваше бачення буде покладено в основу вирішення тої, чи іншої проблеми. Не бійтеся спробуйте свої сили, можливо саме Ваша порада буде доречною, буде конструктивною

Повідомлення відредагував OM - Середа, 11.09.2013, 13:14
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » "Судововишнянський вісник" (та деякі неточності..)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: