Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чи правда про закриття дитячого відділу і терапії в лікарні? (Вважаю неприпустимим залишити місто без лікування дітей.)
Чи правда про закриття дитячого відділу і терапії в лікарні?
ZojaДата: П`ятниця, 19.04.2013, 18:38 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Ми часто відказуємо на нашу медицину, але в критичній ситуації всеодно звертаємося до найближчого лікаря  Не дай бог якоїсь біди  думаємо, що лікарня близько і конче вмерти не дадуть . Приміщення Судововишнянської лікарні виглядає катастрофічно і комусь видно набагато вигідніше, ніж вкладати державні кошти в ремонт лікарні і приведення її функціонування  до належного рівня , потрохи починати закривати її відділи .Мене би може менше тривожило закриття інших відділів але  дитячого і терапії ,куди людей кладуть найчастіше, є по крайній мірі незрозумілим.Громадяни міста ,як ви на це дивитесь?
 
OMДата: Субота, 20.04.2013, 23:34 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Не приведи Боже, щоб віддати хоча б одне відділення нашої міської лікарні, лікарня, як така "розсиплеться". Ви подивіться на результат таких дій по наших селах, де були сільські амбулаторії і навіть лікарні, повна руїна і фізична, і соціальна, і моральна. Так звана медична реформа, яку стараються  втілити в МОЗ у форматі "сімейної медицини" та спеціалізації медицини на душу населення нічого доброго нам не принесе. Наші "високі" медичні чиновники хочуть  запровадити на зразок европейських стандартів сімейну медицину, але вони не бачать простих речей, таких наприклад як забезпечення такого сімейного лікаря технічними, медичними та медикаментозними засобами, я вже по зарплати і не говорю. На "Заході" такий лікар забезпечений автомобілем, медичною спецтехнікою, ліками, в своєму підпорядкуванні має щонайменше двом молодших медичних спеціалістів. Що у нас таке буде? Відповідь очевидна і одна на всіх. Невже, хтось там на "горі" думає, що здерти з  якогось Ганса шапку і затягнути її на голову Іванові, він також стане Гансом? Та ніколи і не через те, що між нами прірва, але через те, що живем "по понятіям",  хоч наші лікарі і не гірші. 
Сьогодні питання і слухи які рояться навколо нього міська рада,  депутати, та і самі лікарі тримають на постійному контролі. Якщо прийдеться люди готові піти і на крайні радикальні заходи, це перше і основне. Друге, рішення про закриття, перевід, чи якісь інші перетрубації в лікарні спочатку повинні "благословити" депутати Мостиської районної ради, а йти проти людей я думаю вони не будуть. Можливо можуть бути і інші сценарії, тому постійно проводиться моніторинг цього питання. Сьогодні, нажаль, нікому вірити не можна.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » Чи правда про закриття дитячого відділу і терапії в лікарні? (Вважаю неприпустимим залишити місто без лікування дітей.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: