Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » КП "Моє Місто" (Структура, яка надає "послуги" по благоустрою міста.)
КП "Моє Місто"
ВасильДата: Вівторок, 16.04.2013, 14:45 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Пропоную перенести (а краще копіювати) сюди повідомлення № 7,11, 12,13 з теми "Сміттєзвалища..", оскільки вони напряму стосуються КП. Дякую.

27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Вівторок, 16.04.2013, 14:45 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Повірте, мене та ціна, тих три гривні вже дістали. Давайте по хлопськи порахуємо на пальцях: Жителів  міста маємо 6,3 тисячі, якщо в ідеалі будуть всі платити (100%) маємо майже 19 тисяч гривень.
КП "Моє місто" є платником ПДВ (20%), від 19 тисяч, ПДВ складає 3980 гривень (майже 4тисячі). Чистими залишиться 15 тисяч гривень, це дохідна частина.
Тепер порахуємо видатки:
затрати на дизпаливо в рамках 4000 гривень, рахуємо працівники: обліковець, тракторист, їздовий та два різноробочі. При мінімальній заробітній платі в 1147 гривень видатки на одного працівника складуть 2340 гривень, а на п"ятох працівників разом 11700 гривень. До них доплюсовуємо видатки на дизпаливо і маємо разом видатків 15700. Що це означає? А те що запчастини, ремонт, утримання коня та інвентар купити вже не має за що, оскільки витрати перевищують дохід по наших розрахунках вже на 700 гривень, а якщо порахувати все з огляду на те, що платить лише біля 70 відсоків жителів міста. Картина ясна, куди ще знижувати тариф. Він і так серед міст області найнижчий. В Мостиськах 5,25 гривень з особи, в Городку 6,00 гривень. Мостиська вивозить на таке саме сміттєзвалище, як і ми. В Городоку зарає Львівська фірма і вивозить на Грибовицьке. Питання переробки не до нас. Чомусь Львів не може цього організувати, коли в нього можливості міста обласного значення. В нас на ці цілівже роками держава виділяє суму, яка дорівнює круглому нулю. За підрахунками щоб сьогодні відвести та обаштувати сміттєзвалище за вимогами діючого законодавства, такому місту, як наше за попередніми розрахунками потрібно біля 7(семи) мільйонів гривень, це більше ніж повних два річних бюджетів міста (міська рада, народні доми, будинок школяра та дитячий садочок разом з бюджетом розвитку).  Сьогодні нажаль хочу констатувати той факт, що ми нажаль, не живемо, а виживаємо. В юриспруденції є такий термін "крайня необхідність", коли приходиться малим злом відвертати велике, на багато більше.
Як будете мати таку потребу ознайомитись з цими документами, я можу зробити добірку цих матеріалів та дати в форумі посилання, як цю проблему та інші, які взаємопов"язані з цією проблемою, я старався вирішувати на рівні району, області і навіть деяких інституцій держави. За загальним об"ємом це потягне на два томи.

Додано (10.04.2013, 15:18)
---------------------------------------------
Тепер, що стосується Вашого питання - ЩО БУДЕ ІЗ ВЖЕ СТВОРЕНИМИ СМІТНИКАМИ І ХТО БУДЕ ЙОГО ЗБИРАТИ, І КОЛИ ЦЕ БУДЕ (І ЧИ БУДЕ ВЗАГАЛІ)? 
Якщо нам вдасться домовитись і це буде нам всім вигідно, і основне сміття поїде за межі району, старі  сміттєзвалища шляхом рекультивації будемо по маленьку ліквідовувати. Наглядно можете глянути в цьому же таки кар"єрі, де одне старе сміттєзвалище ми власними зусиллями та зусиллями окремих, не байдужих людей, не використавши жодної бюджетної копійки, захоронили та на цьому містці висадили саджанці сосни. Ось приблизно так і будемо робити і надіємось також і Вашу посильну допомогу. Повірте, за нас, разом з Вами (громадою міста) цього ніхтоне зробить.
Крім кар"єру нам в спадок дістався цілий арсенал стихійних сміттєзвалищ по території всього міста і чужий цього не зробив. Ось тут є велике поле для діяльності, бо правду кажуть чисто не там де добре прибирають, а там де не смітять.І тут, щоби ми не говорили, проблеми завжди виникають там, де не має належної культури поведінки людини. Культурна людина, яка себе поважає ніколи не вчинить поступку, який би її зганьбив.
Що стосується громадських слухань, це нормальна практика почути думку людей, ми таке вже декілька разів практикували, на останніх, які відбулися восени, присутніми були лише тридцять чотири людей, що красномовно говорить вже само за себе.. Ми стараємося вислухати кожну людину, кожну думку. В любий спосіб, чи то громадські слухання, чо то особистий, чи колективний прийом людей, чи просто в робочому порядку, чи в прийомні, чи не прийомні дні, чи поза робочим часом я стараюся прийняти кожного, хто в цьому має потребу, я ще нікого не відправив без відповіді. Ми не ховаємось від людей, наоборот просимо висловлювати власне бачення і я особисто гарантую, що кожен буде почутий та отримає свою відповідь.

Повідомлення відредагував OM - Середа, 10.04.2013, 14:50
 
ВасильДата: Вівторок, 16.04.2013, 14:45 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Олег, зостанньої Вашої відповіді (зауважу що саме з Вашої відповіді- бо про КП як структуру ми майже взагалі нічого не знаємо) ми довідуємося що за вивізсміття відповідає безпосередньо 5 людей - ті, кого Ви назвали. Дивно, що ми не знаємо чим конкретно(маю на увазі обов*язки ) займається «Моє місто», бо це саме те, на що ми покладаємо найбільші надії – воно відповідає за благоустрій нашого міста, і кошти, які йому для цього виділяються - теж не малі).
На сайті відомо хіба що те, що там працює 18 чоловік- Хоча коли я додав всіх разом- то мені вийшло 19! Напевно - хтось погано порахував, буває   yes  
Я, звичайно, нехочу і не буду рахувати чужі гроші, які ці люди отримують за свою сумлінну працю, - мене просто зацікавила запропонована Вами система підрахунку витратта доходів від вивезення сміття (та ритуальних послуг).
Наприклад, Ви написали, що якщо в ідеалі 6,3 тис. мешканців міста, кожен зокрема, платив би за вивіз сміття цих три гривні- то получилося б майже 19 тис. Але, на жаль,платить тільки 70 % - тому витрати на заробітню плату, дизпаливо та інші витрати для цих п*яти людей перевищують доходи.(Мені тут, наприклад, незрозуміло, як за цілий минулий рік КП отримало за це 87тис.грн. ?– я порахував, що якщо навіть і платить цих 70% жителів міста - то цевиходить 13тис. грн.в місяць. Підсумовуємо за рік - 13тис×12міс.=156 тис. грн. Виходить що це саме ТА цифра за вивіз сміття тільки від жителів міста, яка, за Вашими підрахунками, мало б одержати зацей 2013 рік «Моє місто»  - 156ТИС.ГРН.(вт.ч. ПДВ).  Якщо вважати що за минулийрік платили теж тільки 70% -і що КП, як вже було сказано, заробило на цьому 87тис. (чому саме 87 написано нижче)на рік,- то виходить що в місяцьотримували лише 7,25 тис.грн.за вивіз сміття від нселення(87ділимо на 12). Я визначив, що це складає лише 38%. Тобто що минулого року платили лише 38% жителів міста. Невже це правда? Якщо я десь помилився, виправте, будь-ласка, мене,я людина і теж можу помилятись.)
А тепер конкретнезапитання, яке в мене виникло, по суті: У №5(24) «С.Вісника» за07.03.2013р., у темі «Широке коло питань» я довідуюся, що КП отримує доходи не
тільки за вивезення сміття від населення, але також і від організацій(а також інших послуг). Зокрема, там написано, що торік заробили за вивезення сміття  87 тис.від населелення, та 60 тис. від організацій.Ви, отже, чомусь вказуєте лише те, що ці 5 людей отримують зарплатню лише за вивезення сміттявід населення, і ні за що інше.  Якщо Ви вже самі добровільно почали наводити цифри, то, будь-ласка, будьте коректні.
Сюди, напевно, потрібно також додавати кошти за вивезення сміття і від організацій, і за ритуальні послуги(де задіяні знову двоє із цієї п*ятірки),  - тоді картина міняється досить сильно. Тоді,можливо, вже буде за що нагодувати коня.
Крім того, також в тому ж таки номері за 07.03.2013р., в темі «Звідки такі ціни?» Ви ще раз робите те саме-  пишете, що в «Мому місті» працює два працівники ритуальних послуг, знову починаєте говорити про потребу в оплаті їх праці та обчислювати різні там нарахування та потреби в спецодязі та інвентарі,(хтось би сказав - «пробиваєте на жалость») і, робиться знову печальна картина..але це ще не все – Ви ж самі таки говорите що..ці ж люди займаються вивозом сміття!
Тобто, роблю висновок, що Ви працю одних і тих самих людей по частці приписуєте до різних видів діяльності, і в кожному окремому випадку пропонуєте  їм виплачувати їхню зарплатню саме за один ізвидів цієї діяльності (і, начебто,на це немає коштів), а не підраховуєте чомусь загальний дохід від їх сумлінної праці. Тому, мені видається ну дужедивною запропонована Вами система підрахунку витрат та доходів цих п*яти(не сумнываюсь, доброчесних)працівників КП «Моє місто».
Складається враження що дійсно немає грошей ні на на зарплатню їм, ні навіть на те, щоб нагодувати бідного коня.. тому і така печальна картина в місті..
Таке, в мене, принаймні, склалося враження. Якщо це не так, то Ви, звичайно, можете мене виправити і вказати мені допущені мною помилки.
З повагою, Василь Башак, керівник ГО «Прогресивна спортивно- правозахисна молодь Вишні».
p.s.Від імені організації прошу Вас посприяти нам в уточненні деяких даних про нас на сайті міської Ради. Можливо, підкажете
куди мені скинути основні відомості про організацію та її членів?-я писав адміністратору, але він мовчить. Можливо, знаєте якусь електронну адресу,чи куди? Дякую.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Субота, 13.04.2013, 12:52
 
OMДата: Вівторок, 16.04.2013, 14:45 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, я не з тих щоб комусь давити "на жалість", тим більше самому ображатися. По перше не має на кого  і не має на що. По друге, є таке армійське прислів"я: "на ображених воду возять", яка мені дуже імпонує. Тепер коротенько по цифрах. Ми починали збір сміття десь приблизно з 15% і тепер вийшли приблизно на 70% укладених угод від будинковолодінь. Додайте суди людський фактор, моя сім"я наприклад платить з першого дня (з 01.07.2011 року) за семеро осіб і проплачую я завжди до кінця року, інші платять по-місячно, по квартально,а є багато, які платять від випадку до випадку, мають борги, а є такі, які лише вчора уклали угоду, а є такі б ніколи не платили, як би їм не були потрібні довідки, які вимушено фактично укладають угоду, платять за один місяць, а дальше живуть за принципом якось буде. Вам наведено розрахунок в ідеальному варіанті, так, як би мало бути, а на справді є далеко не так. Якби КП "Моє місто" мало хоча б стабільно тих 13 тисяч, то ще б було досить добре. Тепер щодо отриманого прибутку, враховуючи вище сказане і порахуйте лише те, що з цієї суми вираховано ПДВ, а це ще 20%. Це Вам для загальної картини.Коли Вам будуть потрібні конкретні цифри, то конкретний дебет з кредитом надасть Вам  бухгалтер КП "Моє місто" на це Ви, як і кожен житель міста має право, подайте відповідний запит, Вам нададуть конкретну та повну інформацію, бо я не бухгалтер і всіма тонкощами нарахувань головову собі забивати не хочу, є багато інших проблем, вважаю, що кожен повинен займатися власне своїм ділом.Якщо бухгалтер допустить якийсь блуд у нарахуваннях, то їх "поправить" контрольно-ревізійний відділ, інспектор податкової, чи пенсійного фонду, тощо і дасть відповідь по питанню на кшталт  "бідного коня".
На чому заробляє КП "Моє місто"?  Лише на наданні послуг, а саме збір та вивіз сміття, послуги на захоронення, квартирний облік, водовідведення та благоустрій міста, це так коротенько. Тепер по пам"яті наведу штатний розпис КП: директор, бухгалтер, майстер, два обліковці, слюсар, слюсар-водій, електрик, тракторист, грузчик-їіздовий, грузчик, два робітники (різноробочі, вони же грабарі і грузчики) та шестеро піідмітальниць. Всього 19 осіб, одна жінка в декретній відпустці. Заробітна плата нараховується всім із загального котла всіх спільних надходжень, сьогодні заробили від одної діяльності більше, завтра від іншої, але зарплату платять всім, не дивлячись, що цього місяця поступило від збору сміття поступило грошей не достатньо.
Питання, які стосуються адміністратора, будуть в короткий термін врегульовані, просто в нього трохи запарка: робота, сесія в університеті, верстка газети та інше.
 
ВасильДата: Вівторок, 16.04.2013, 14:45 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Олег, я не хочу перевіряти Вашу пам"ять та не вимагаю щоб Ви тримали в ній конкретні цифри, які Вам не обов"язково знати.
Я просто звернув Вашу увагу на те, що на сайті допущена помилка у розділі КП"моє місто", і те що ми про нього(про КП) нічого не знаємо. Так, там вказано лише штат-18 чоловік(бачите- Ви самі нарахували по пам"яті 19!) та неповний перелік послуг, яке воно надає - зокрема такі: «послуги по наведенні благоустрою в місті, збору та вивозу твердихпобутових відходів, послуги по водовідведенні, послуги з захоронення накладовищі.»
Але, чомусь, в тому ж таки номері газети за 07.03.2013, написано що КП отримані також доходи від ринкового збору та квартплати. Отже, як бачите, на сайті вказано неповний перелік послуг, які надає «Моє Місто».
І ще одне – для мене не менш важливе – і в рубриці, присвяченійпідприємству, і з Ваших слів ми чуємо одне і те ж – «підприємство надає лише послуги»..
Зараз Ви зрозумієте до чого я веду, - у тому ж номері «С.Вісника» у цій же темі «Широке коло питань» сказано, що на цей рік(2013)міська рада виділила комунальному підприємству «Моє місто» на благоустрій 365 тис.грн.Тому, оскільки для благоустрою міста була виділена певна сума грошей, - то це підприємство, по логіці, взяло на себе ОБОВ*ЯЗОК їх виконати. І за їх виконання (цих послуг) буде відповідати якраз і це підприємство. ?
Виходить, що підприємство має не тільки права- зокрема у наданні послуг, але й обов*язки щодо благоустрою міста і виконання цих обов*язків, я так розумію, працівникам «Мого міста» буде оплачуватись також із цієї виділеної суми - адже Ви сказали що «..заробітна плата нараховується всім із загального котла всіх спільних надходжень.»)
Отже, припускаю, що зарплата працівникам підприємства формується не тількивід вивезення сміття та інших послуг, а також і від цієї суми, яка була виділена міською Радою для благоустрою міста? Хоча, можливо, я і помиляюсь..
Сподіваюсь, що я отримаю цю відповідь саме від Вас, і мені неприйдеться звертатись до бухгалтера- адже я не запитую Вас про конкретні цифри, а про загальну інформацію..
Я бачу, що Ви демонструєте публічність, і пропоную, щоб в майбутньому виникало менше запитань до Вас і діяльності КП «Моє місто», - опублікувати на сайті у відповідній рубриці з цього приводу(у рубриці КП «Моє Місто»)  більш точну інформацію як про діяльність самого КП, (в ідеалі просив би Вас опублікувати Договір між міською Радою та КП
«Моє Місто» щодо конкретної форми вашої співпраці-тобто що КП конкретно відповідає,наприклад,
за зрізування старих дерев, білить бордюри..одним словом-вичерпний перлік)а також, сподіваюсь, буде опубліковано конкретний список на що саме будуть витрачені ці 365тис. грн.
А то, коли в нашому багатоквартирному будинку була забита каналізація, ми залишились один на один з проблемою.- Директор КП сказав, що це «не входить у обов*язки «Мого міста»..
Отже, я ще раз просив би, щоб на сайті був написаний вичерпний і конкретний перелік послуг(а не загальна фраза- «ПОСЛУГИ З БЛАГОУСТРОЮ МІСТА»), які надає це підприємство.
Вважаю, громаді це цікаво буде почути, і це, хочеться думати, не є секретом для простих мешканців міста, таких як я.
З повагою, Башак Василь, керівник ГО «ПСП - ПРОМОВА»).
p.s. Наголошу ще раз – що для мене не є принциповим чи там працює 6 підмітальниць, як сказали Ви, чи 5-як офіційно пише на сайті; 2 грузчика чи 1 вантажник.. Прошу просто внести ясність щодо цих, порушених мною питань. Дякую.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.


Повідомлення відредагував Василь - Неділя, 14.04.2013, 21:58
 
OMДата: Середа, 17.04.2013, 10:51 | Повідомлення # 6
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, даний запит я скерував керівництву КП "Моє місто" і знає, яка була реакція? Постараюся передати лише в загальних рисах:
"Ми можемо показати всю необхідну документацію по надходженях та по видатках, але просимо передати йому запитання. Яка мораль людини, яка рахує чужі гроші, бо власних не платить, оскільки сама, маючи договір на вивіз сміття всього на одну людину, тобто має платити три гривні в місяць, ще з нового року не заплатила тої  " непідйомної суми". А таких людей, які "хитрують", ховаються за спинами добропорядних хоч відбавляй. Не має практично в нас жодної такої послуги, яка б не мала заборгованості. От і треба рахувати по фактично поступлених коштах, а не по тих які б мали поступити. Тільки за квартплату та водовідведення жителі мікрорайону вулиці В.Стуса мають заборгованості більше 15-ти тисяч гривень. Є такі, які роками не платять. Як Ви такі принципові, начніть платити з себе, а тоді перевіряйте свої кошти, де вони -, і чи правильно вони використані."
А тепер декілька слів від себе.Зайдіть в КП "Моє місто", всі Ваші питання отримають відповідь і така проблема відпаде сама собою, а то наша дискусія починає набирати вигляду якигось бухгалтерських курсів, де кожен хоче щось комусь доказати, показати власну економічну обізнаність в бухгалтерських розрахунках. Дебет з кредитом мають бути рівнозначними, це константа ведення бухгалтерського обліку, я не збираюся деталізувати розрахунки.  Щоб оперувати цифрами, потрібно мати в першу чергу хоча б достовірні дані по надходженях, по видатках, а не віртуальні, які би вони мали бути, коли би всі платили. Якщо є якісь речі, які Вам не зрозумілі, це не означає, що тут є якийсь підлог, шахрайство, чи обман, чи може тут одні злодії. Тут державних контролерів хоч відбавляй, а кожна помилка для них св"ято. Ще раз, бухгалтер готова Вам показати всі цифри, рішення за Вами, а пізніше публікуйте  та дискотуйте.Додано (16.04.2013, 17:38)
---------------------------------------------
Дам Вам розклад по КП "Моє  місто" за квартал 2013 року разом в загальних цифрах, хоча мені дали конкретні цифри за кожен місяць по надходженню коштів та видатках. Щоб було скоріше не буду робити таблиці подам так, я думаю Ви розберетесь, в дужках покажу цифри лише за місяці (січень +лютий+березень).
За 1 квартал 2013 року поступило :
- від міської ради  всього 87000 грн. (29000+29000+29000);
- за квартплату всього 3801 грн.(1402,18+ 977,28+1422);
- за водовідведення всього 9578 грн.(2202,95+1913, 28+5462);
- за ритуальні послуги всього 11830 грн.(4940+2820+4070);
- за збір та вивіз ТПВ від організацій всього 12683 грн.(788+5200,08+6695);
- за збір та вивіз ТПВ від населення всього 27753 грн.(8328+10041+9383,50);
- за ринковий збір всього 1473 грн. (309+509+655);
- за довідки та інші надходження всього 3344 грн. (1007+2000+337);
- повернення держави за пільги всього 1260 грн. (352,98+319,89+587);
Всього разом за квартал поступило 158440 грн. (48330+52500+57610).
За 1 квартал 2013 року перераховано (видатки):
- за елекроенергію та газ всього 2403 грн. (280+1250+873);
- відрахування в пенсійний фонд всього 31198 грн.(6901+11171+13126);
-  за ПДВ всього 23650 грн. (9800+16600+72500);
- заробітна плата всього 73896 грн. (24450+24446+25000);
-  перераховано прибутковий податок всього 8531 грн. (2870+2500+ 3161);
- за пальне всього 17460 грн.(4979+5167+7315);
- інші податки та відрахування всього 1316 грн.(102+724+490);
Всього разом за квартал видатків на суму 158454 грн. (49381+51858+57215).
Стараємося жити на те, що маємо, а купити лампочки, фонарі, запчастини до техніки, чи інші якісь необхідні речі дуже важко, а приходиться. Оплата за вуличне освітлення іде окремими видатками, крім тих 365 тисяч гривень від міської ради. Стараємось жити без боргів, як бачите в першому кварталі ми нічого практично не заробили, щоб мати на якісь інші необхідні речі, але дякуємо Богові, що без боргів прожили.
P.S. Я міг допустити, якусь технічну помилку, помилитися цифрою, я думаю з цього не потрібно робити трагедії, можна уточнити.


Повідомлення відредагував OM - Середа, 17.04.2013, 10:52
 
ВасильДата: Середа, 17.04.2013, 19:54 | Повідомлення # 7
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний пане Олег, найперше дякую Вам за особисте нагадування оплатити комунальні послуги. Цим Ви показуєте принциповість та показовий приклад для інших. Це  імпонує.
Так, дійсно,оскільки мене не було декілька останніх тижнів в Україні(сусіди підтвердять), я справді не встиг їх оплатити. І, оскільки я проживаю один, і відповідно укладений договір на одну людину - то ці 9 грн., заспокою всіх, я вжеоплатив.
Вірю, що і справді ця «непідйомна сума» підійме розвиток нашого міста.
Тепер на рахунок«хто рахує чужі гроші». Ви або володієте дуже поганою пам*яттю, або відверто
лукавите, - адже я так і писав до Вас всього чотири дні тому, нагадаю Вам:  «Я, звичайно, не хочу і не буду рахувати чужі гроші, які ці люди отримують за свою сумлінну працю, - мене просто зацікавила запропонована Вами системапідрахунку витрат та доходів від вивезення сміття (та ритуальних послуг).»Більше того,пригадаю Вам, що саме Ви - першим зробили спробу порахувати видатки на п*ятьох працівників КП, які займаються вивозом сміття. Було це рівно тиждень тому.
Потім, якщо Ви пригадуєте,(якщо ні – це все можна знайти тут в нашій дискусії),я, не маючи поняття в бухгалтерії, навів Вам приклад - як Ви помилково рахуєтедоходи та видатки на цих працівників- адже загальний їх дохід формувався за
вивіз сміття і від населення, і від організацій, і від справляння ритуальних послуг, і від щомісячних надходжень з міської Ради... А Ви, шановний міський Голово, намагались рахувати їм кожну діяльність окремо..Якщо Ви такий
принциповий – то, будьте послідовними до кінця, і по Вашій логіці, платіть їм за кожен вид діяльності окремо.
Або, якщо Вам недаються ці розрахунки , то, будь ласка, не беріться за них; і не звинувачуйте інших. 
Наведу Вам ще один приклад як Ви вводите в оману жителів міста, міняючи свої слова. Тиждень тому Ви сказали що платить зараз близько 70% жителів. Потім, згодом, Ви сказали що «тепер вийшли приблизно на 70% укладених угод від будинковолодінь.» Але платять вони «часто невчасно, від випадку до випадку» - тому і маємо такі малі надходження.
 На жаль, як красномовно свідчать цифри, які Ви нам продемонстрували за підсумками 1-го кварталу , так воно і є.
Шляхом нескладних математичних операцій можна визначити, що за січень сплатили за вивіз ТПВ 44% мешканців міста, за лютий-
53%, і за березень – 48,8%.
Моє до Вас запитання, чи зауваження,– навіщо ж тоді було плутати нас і говорити спочатку проякісь 70% що платять, потім вже тільки про 70% укладених угод, а в кінці – як бачимо і 50% часто не дотягує? Якщо Ви небухгалтер – навіщо тоді було починати говорити одне, згодом виправлятись..? все це виглядає непрофесійно з Вашої сторони..
Завершу тим, що в останній темі я просив надати Вас хоча б якусь конкретну інформацію про обов*язки «Мого міста» -
адже сайт, я так розумію і був для цього створений,-щоб зробити публічною і доступною діяльність міської влади, і Ви це самі
підтвердили, - але, констатую, що отримав, нажаль, зовсім інше, та ще й надумані звинувачення в свій бік щодо рахування чужих грошей. Як бачимо – знову простий перевод «стрєлок», а не розмова по темі.
І, накінець, якщоговорити про мораль, - переконаний: «МОРАЛЬ»  - це не та суспільнакатегорія, якою Ви керуєтесь в повсякденному житті. Інакше як назвати те, що Ви – як міський Голова, як лице міста – дозволяєте собі вживати на офіційному сайті
міської ради такі фрази: «...Але не має чого нарікати на дзеркало, коли в самого рожа крива.» Як це назвати?!(Взято з теми про дитячий алкоголізм).
Вважаю ценедопустимим для людей такого рангу, як Ви. Хоча, припускаю,в недалекому минулому це була близька Вам по духу лексика.. і Вам, можливо, ще важко її позбутися..
З повагою, Башак Василь, керівник ГО «ПСП - ПРОМОВА»


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
BoxboyДата: Четвер, 18.04.2013, 15:17 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Вася, я дозволю собі висловитись, ти виглядаєш повним задротом!
Тобі шо нема шо робити, ніж бігати з метром по центрі і міряти квадратні метри? Чи сидіти вдома з калькулятором і "проводити нескладні математичні обчислення"? Дивися трохи на ситуацію ширше, а не бігай і не рахуй дерева! Чувак, не діставай міську владу! На мою скромну думку, зараз, при такому економічному становищі в державі, їй ітак не легко.
Висловлюючись про коментар міського голови про "криві морди" можу сказати, шо сказане трохи не коректне для міського голови, тут він зробив не правильно, але чисто з людської точки зору його також можна зрозуміти. Навіщо вмішуватись в його приватне життя?

Олег Іванович, не ведіться на такі провокації, тримайте себе в руках. Є люди які за вас голосували і бачуть позитивні сторони вашої діяльності, а такі як Василь Башак (керівник ГО «ПСП - ПРОМОВА» lol ) чи той самий Гоголь-Моголь просто мають за мету вас дістати...
 
ZojaДата: Четвер, 18.04.2013, 15:32 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Я теж так думаю ,що пора перестати товкти воду в ступі.

Повідомлення відредагував Zoja - Четвер, 18.04.2013, 15:37
 
ВасильДата: Четвер, 18.04.2013, 19:35 | Повідомлення # 10
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо сайтом займається незалежний адміністратор (який не захищає нічиї інтереси - і як в ідеалі повинно було би бути), - то подібні нецензурні відповіді, як мінімум, потрібно видаляти. А учасників, які так висловлюються, - поміщати в чорний список.
Інакше офіційний сайт міської Ради ризикує перетворитися на звичайну брудну лайку людей аморальної поведінки..


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
AdministratorДата: Четвер, 18.04.2013, 22:05 | Повідомлення # 11
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 31
Репутація: 50
Статус: Offline
Пане Василь, я стараюся уважно слідкувати за сайтом і аналізую всі підозрілі на лайку слова... Ви як людина з освітою повинні знати, що слово "задрот" не являється нецензурним висловом, це скоріше жаргон...
Цитую:
"задрот - специалист по компьютерным играм, страстный игрок, человек, который досконально изучает тонкости той или иной игровой программы"
"задрот -  замороченный чем-то человек, добивающийся результатов титаническими усииями и затратой огромного кол-ва времени, дотошно разбирая каждый нюанс поставленной задачи.
 
ВасильДата: Четвер, 18.04.2013, 22:39 | Повідомлення # 12
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний Адміністраторе, приємно знати що в нашому місті є такі знатоки невідомої  нам мови.
Бо в тлумачному словнику української мови я  чомусь не зміг знайти його значення. Це, підозрюю, одне з "понятій", яке "прилипло" до чистої української мови, і воно дуже схоже на лайку.
Спеціально для себе поцікавлюсь його значенням у вчителів української мови наших місцевих навчальних закладів,- можливо, вони щось про нього знають, -  про що Вам обов*язково повідомлю.
Підсумовуючи, скажу народною фразою,-  "Яблуко від яблуні - недалеко падає.."
З повагою, Башак Василь.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Неділя, 21.04.2013, 00:29 | Повідомлення # 13
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, Ваша манера вести дискусію нагадує  мені пошук чорного кота в темній кімнаті, особливо коли знаючи, що там його не має. Провокуючи когось, будьте готові і до того, що в ту саму яму і самому впасти можна. Знаєте, в чому різниця між розумним та мудрим? Знайдете правильну відповідь, візьмете її за основу і простіше стане жити. А все просте, як правило геніальне.
 
ВасильДата: Неділя, 21.04.2013, 21:57 | Повідомлення # 14
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 103
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний Олег Іванович, не розумію про які провокації Ви говорите.
Але, якщо вже говорити про провокації, то, на мою думку, їх спроби якраз помітні на мою адресу. 
І адміністратор сайту(який в ідеалі мав би бути незалежним)на них належним чином не реагує, а, навпаки, вчить нас незрозумілої та непотрібної нам мови. Все це на мій погляд непрофесійно
 Шановний Олег Іванович, якщо Вам не важко, то висловіть, будь ласка, свою думку щодо моєї пропозиції підписуватись під власними дописами для всіх учасниківі. Тему з однойменною назвою зможете найти на форумі у категорії "Питання по діяльності порталу". 
Дякую. З повагою, Башак Василь, вул. В.Стуса,2.


27.11.2013 - Навіть якщо змінимо всю владу в державі Україна, але занедбаємо власну душу, яка нам з тòго користь?!
Апостольське напоумлення Папи Франциска «Evangelii gaudium» ("Радість Євангелія") - Духовна їжа для кожної душі.
 
OMДата: Субота, 04.05.2013, 15:06 | Повідомлення # 15
Майор
Група: Друзі
Повідомлень: 92
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Василь, змусити когось підписатися власним ім"ям під текстом, який він подає ні я, ні Ви, ні хтось інший не змусимо, це право і вибір кожного. Тут іншого не дано та законодавчо не прописано таких зобов"язань до примусового виконання такої умови.
 
Форум » Test category » Судововишнянська міська рада » КП "Моє Місто" (Структура, яка надає "послуги" по благоустрою міста.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: